Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 icim eziliyo abi izlerken (hani aciktim manasinda degil) , boyle $ekilden $ekile giriyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahah esh abi senle ayni duygulari yasadim yeminlen, boyle seyrerken kizin yerine ben utandim, benim icim ezildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 O utanma olayi bazen bende de oluyor da, bunda once guler gibi oldum sonra da bildigin sinirlendim. Hatta sinirlerim o kadar bozuldu ki 2-3 defa izledim. Izlerken bir yandan da msn'de arkadasa sovdum "BUNLAR NASI YASIYO ABI NASI HAYATLARINI SURDURUYO" diye. Cok kizdim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sahne korkusu var sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Yorumları okuduktan sonra ben izleyemedim bile lan, cok fena oluyorum böyle durumlarda utançtan(nasıl durumlarda). Hatta ileri seviye hastayım sanırım. Mesela yetenek yarışmaları ıvır zıvırı da hayatta seyredemem, saçma sapan bişey yapıp rezil olucak millet diye. Hastayım sanırım gerçekten tedavi olmam lazım, ama yalnız değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahahah size toplu terapi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 niye utanıyosunuz ahaha sonuçta 1 hafta sonra o salağı hatırlayan çıkmıcak bile. O brutal yapmak için parasını aldı, harcıyodur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi degisik bi piskoloji bu bilmiyorum daverc'in dedigi gibi mesela o yetenek yarismalarinda salak salak adamlar cikiyor, rezil oluyorlar, onlari izlerken yemin ederim terliyorum ben. kanali degistiresim geliyor boyle, abi hadi git artik, in sahneden nolur diye geciriyorum icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ben de utanıyorum o durumlarda emre haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Azındakı sakızı şiğirip şiiğirip arsız arsız patlatıyor diye söyleyen abi geldi aklıma ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bu durumu farkedişim 6. sınıfta pek samimi olmadığım bir elemanın sınıfa gelen müfettişe söylediği yalanın ortaya çıkmaya başladığını farkedeşimle birlikte durumu kotarmak icin sınıfta arıza çıkarıp dayak yemem ve ilkokul zamanı haberlerde çıkan uyuşturucu kullanma yaşı ilkokul seviyesine indi haberiyle birlikte sanki o an evdeki herkesin 'lan sen de mi yoksa ?!' diye bana baktığını düşünerek evden deparlamam ile oldu. Gerçek bi psiokolojik bozukluk ama, sosyal fobiden cok daha kötü bazı durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yea ben biraz şizofrenim falan biliyon mu ayça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahahaharananaay edit: izledim şimdi de program okadar talihsiz ki fazla sırıtmamış nerdeyse beklediğim kadar olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 goldbären said: yea ben biraz şizofrenim falan biliyon mu ayça Tek postla psikolojik sorunlariyla övünen lisesli ergen olduğum ortaya çıkmış bu arada aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 efsane brutal attı hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 daverc said: goldbären said: yea ben biraz şizofrenim falan biliyon mu ayça Tek postla psikolojik sorunlariyla övünen lisesli ergen olduğum ortaya çıkmış bu arada aklınızda bulunsun. üzülme o dönemden hepimiz geçtik ben şizofren değildim ama akut obezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Yok güzelabim senin canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben de aynı bu anlatan manyaklar gibi çok utanırdım eskiden kanalı değiştirir ben çıkmışım o hareketi yapmışım gibi utanç içinde o sahnenin geçmesini beklerdim falan. sonra bu türk televizyonu nası bişeyse kaşarlaştırdı artık "aq salagı" vs gibi küfürler ederek izliyorum ferah ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hala annemlerle sevişme sahnesi izleyemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yalnız ne kadar hassas toplummuşuz lan. bide barbar filan diyolar. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok feciymiş ya bu. bitiremedim. yani ne diyim ki diye düşündüm. bulamadım ve bunları yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Dartanian said: hala annemlerle sevişme sahnesi izleyemiyorum sdf ahahahben de o anlarda saçmalamaya başlıyorum hemen.hani muhabbet olsun da dikkat ordan dağılsın diye aklımdan ne geçiyosa saçmalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben de su koymaya kalkıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar