Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kendime 1 ev 1 araba = 300k kiraya bi ev 200k (400tl aylık gelir...) geriye kalanla da arsa basardım heralde... arsadan zarara giren görmedim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ev alıp kiraya vermek gerçekten güzel fikir. ki zaten şu an ki durumumda böyle bişey. kiralardan iyi bir gelirim var. o zaman işi büyütücez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 200k lık evin kirası 750 filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 15 tane servis aracı alır 15 tanede şoför büyük firmaların servisçiliğini yaparım. gülmeyin deli para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 pilot lisansı alırım gerisi kolay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 1 milyon liraya pilot lisansı bi de uçak alırsın. aslında güzel fikir bak bu da. vip uçuşlar için çevre yetmiyorsa, verirsin güzel bir firmaya uçağı, pilotu da kendin olursun. hem mayış, hem kar payı canavar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 zaten ucu ucuna yetiyo ya arkanda firma olmayınca eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: 15 tane servis aracı alır 15 tanede şoför büyük firmaların servisçiliğini yaparım. gülmeyin deli para var. şu dediğimde gerçekten iyi para var bu arada nerden biliyorum şöyle bişi siteye 2 adet servis kiraladık aylık ödediğimiz miktar KDV si ile 7600 TL ye geliyo servis aracının fiyatıda 65bin TL civarında 0'ı. servis aracının haftalık yaktığı yakıt 300 lirayı geçmiyor. şoförüne verdiğin para max 900 + sigortası (eğer emekli birisiyse sigorta bile yok), aylık diğer masrafları servisin tutsa tutsa 100 lira tutsun. en az bi servis aracından en az 2000 lira karın var çok net. fazlası bile var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: 1 milyon liraya pilot lisansı bi de uçak alırsın valla private jet tadında güzel uçaklar satıyorlar endonezya da. adam battı mı nedir bilmiyorum ama 2tane alırsın bak 1m'den az para ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 haftalık 300 geçmiyor mu? elele nasıl ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 mazot yakıyo hadi 400 500 600 olsun haftalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o zaman süt ve süt ürünleri dağıtımı işine de girilebilir. araç başına kar marjı %10, bir araç 30.000 lira kazanabiliyor canlı bir bölgenin bayiliğini alabilirsen. büfe tarzı yerleri de hedefine alırsan; su başta olmak üzere büfelerde satışı olacak türde 3-4 ürün daha ekleyebilirsen oo güzel para bence. soulcube gene kızacak da bişe demek istiyorum. dünyada yapılacak işe yetecek kadar para yok, kısaca iş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Türkiye'nin zengini bol ama çok bilinmeyen bi iline diş hastanesi açarım.1m e de gerek yok hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 göz de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 türkiyenin zengini baya baya çok ama insanlar yatırımı iş konusunda yapmaya korkuyolar. tr standartlarında batarız korkusu var sürekli asdkjas sürekli bi gayrimenkül kovalıyolar. paralarını bu yöne yatırıyolar. gördüğüm adamların ciddi ciddi 2 tane fabrika açacak paraları var ama bunun yerine sürekli yazlık yada güzel semtlerden ev arsa alarak değerlendiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne kızcam lan ahah sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ali ağaoğlu gibi inşaat yapardım sanırım. adamın 2,1 milyar doları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: gördüğüm adamların ciddi ciddi 2 tane fabrika açacak paraları var ama bunun yerine sürekli yazlık yada güzel semtlerden ev arsa alarak değerlendiriyolar. benle tanıştır o adamları. bende iş çok, ama ağzıma tükürseler daha kendi paramla iş yapmam. en güzeli başkalarını, başkalarının işine para yatırmaya ikna etmek. zurich'teki, londra'daki bebeler çözmüşler zaten olayı. milletin parasını, milletin işine basıyorlar. batan batsın, çıkan çıksın; ben işimi yaptım, paramı rica edeyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eskişehirde bar aç. iyi para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bes şirketi açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi adamların tek yaptığı şu an revaçta olan yerlerinden arsa alıp villa dikmek çünki insanlar emekli olduktan sonra "bi villa alırım bahçesinde köpek beslerim ağaç dikerim karımla otururum geberene kadar" mantığında olduğu için, ve sanki ben emlakçıymışım gibi sürekli gelip bu çevrede satılık ev varmı diye sordukları için adamlar akfasını kullanıyo. şu anda çalıştığım mevkiideki villaların en düşüğünün fiyatı 400 bin dolar en yükseğini gördüğümde 800 bin dolardı. yani para kazanmak için bencede mantıklı aslında. bende emekli olsam bende öyle bi yerde bi villa satın alırdım param olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 olm 2 milyon nakit vardı sene 2006 ne yaptığımı sorarsanız bende söylersem ağzıma mıçarsınız o yüzden merak eden öm atsın tamammı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yaz madem meraklandırma insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 patronun oğlunun 2. hesabı beyler sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 1milyonu bankaya koyup 1 milyonluk kredi cekerim sadf o kredi ile ev vs alıp kira + banka faizi ile kredi borcunu öderim sonucta hem evlerim olur hemde 1milyonum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar