Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.Dünya Savaşının Sırları


_Diablo_Tyrael_

Öne çıkan mesajlar

2.DÜNYA SAVASININ SIRLARI

1943 yili 2.dünya savasinin en siddetli yillariydi.Amerika Hitler'in elinden nerdeyse bütün bilginlerini kaçirmisti. Hitler belki de en büyük hatasini yapti elindeki bilginleri kaybederek.Tabi Yahudi olduklari için. Einstein,Freud, Philedelphia deneyinin beyni Jessup Morris... Hatta Einstein'e Israil kuruldugunda ilk cumhurbaskanligi bile teklif edildi. Ama arastirmalari yüzünden reddetti. Bu onun ne kadar karizmasi oldugunu gösteriyor.Savas yillari bilim adamlarina inanilmaz olanalar sagladi.Tabi ölüm üretmeleri için.Hitler'in emrindekiler o kadar üstünlerdi ki, insan kopyalamadan gen mühendisligine, kuantumdan V2 roketlerine ve düsünce okumaya kadar herseyle ugrasiyorlardi.Zaten 2.dünya savasinda Almanlar'in yaptigi tank, top denizalti o kadar çoktu ki; bütün maden rezervleri dibe vurdu. Alman ekonomisi bu savasin yarasini pek kolay saramadi.

Verner Von Braun V2 denen roketleri gelistirerek Ingiltere'ye haclu attirmisti. Hitler'in bilginleri Avrupa'nin ortasindan Adalari V2'lerle dövüyordu.Hitler'in Yahudi düsmanligi tüm bilginlerin kaçmasina neden oldu. Yahudileri firinlayan Hitler inanilmaz
bir katliamin mimari oldu. Ama bilinmeyenler de var. Metrolara doldurulup suyla bogdurulan Hazar Türkleri ve öz Alman Halki... Hitler bu katliami bilerek, isteyerek yapti.
Çünkü bugünün bilmine havlu attiracak bir seyler biliyordu sanki. Büyük kitle kiyimlar çok büyük doga felaketlerine neden olur diyordu.Iklimleri altüst eder.Bu doga ile onun besledigi canlilar arasindaki inanilmaz bir bag. Hitler bu kiyimlarla istedigi hava degisikligini yaratti.Ama o çok sicak beklerken korkunç bir soguk olustu.Moskova önlerindeki Alman ordusu soguga yenildi.Komutanlar kisi bahane edip çekilmek istemislerdi.
Hitler söyle cevap verdi:"Soguk benim isim." Büyük kitle kiyimlarinin iklimi degistirip asiri sicaga neden olacagini hesaplayan Hitler görülmemis sogugun mimari oldu.Ve Moskova önündeki Nazi ordusu askerleri tuvalet ihtiyaçlarini giderirken donarak öldüler.Bak bu yazdigim çok ilginç ama gerçekten çogu asker bu sekilde ölmüs.

Bir de Japonlar'in savasa girmesi vardi. Japonya bu savasta girdikten sonra taraf degistirdi. Bu sirada aktarmadan geçemeyecegim bir olay var:"Japonlar'in Pearl Harbor'i bombalamasindan yillar önce bir Amerikan ordu mensubu bu teoriyi ortaya atmisti. Ona göre Pearl Limani Japonlar tarafindan bombalanabilirdi. Diplomatik iliskilere zarar verdigi gerekçesi ile askeri mahkemeye verildi. Amerika çok sert tepki göstermisti bu askerine. Ama askerin söyledikleri yillar sonra gerçeklesecekti."

Japonlar'in savasa girmesinde Almanlar ve Ruslar'in Hipnoz diplomasisi etkili oldu. Daha ilginci Rus ve Almanlar savasta parapsikolojik yetenekleri üst düzeyde insanlari kullaniyordu. Bu adamlar hangi sehrin bombalanacagini önceden haber veriyor, o sehirler derhal bosaltilarak can kaybi önleniyordu.Bu sirada gizli deneyler raydan çikmisti.Kozirev Rusya'da insan isinlama ve glikoz yakma deneyleriyle bilinenin sinirini zorluyordu.Hitler kurdurdugu lab.'larda ise kusursuz Alman irki için genlerle oynaniyordu.Fransa'yi çok kisa sürede dümdüz eden Hitler, Avrupa'yi rekor sürede isgal etti. Çünkü Hitler o güne kadar hiç kullanilmamis bir savas taktigi kullaniyordu: Top yekun saldiri ve savas. Bütün birlikleri bütün kuvvetleri birlikte
kullanmasi da ona hizli isgaller sagliyordu. Ve Rusya'ya yöneldi.Hitler Tibet'e gözünü dikmisti.Tibet'i istiyordu.Tibet'teki gizli bilimleri ariyordu.(Bunlar hala esrarini koruyor) Zaten gamali haçi eski Tibet alfabesinden aldi.BUnlar için Bu özel güçleri olan adamlar öyle bir telepatik savasa girdiler ki,aklini yitirmeyen bir Kozirev kaldi. Avrupa'nin isgal edildigini Ruslar'in havlu attigini gören Amerika mecburen savasa girdi.Ve Hitler hayatinin hatasini yapti.Kurmaylari hemen saldiralim demslerdi. Ama Hitler onlari dinlemeyip zaman kaybedince tüm savasi kaybetti. O an Naziler top yekün saldiriya geçseydi bugün...
Gelelim Philedelphia'ya. Bu deney ABD donanmasinin radara görünmez kruvazör istemesiyle baslamis.Donanma finansa etmis; Jessup Morris yönetmis.Ama Jessup K. Morris'e deney hakkinda tüm detaylari anlatan C.Allain M. Bu adamin da kim
oldugu onca seyi nerden bildigi spekülatif.Tüm büyük projelerde onun geriden güdümü var.Hangi proje tikansa hangi bilgin takilsa o devreye giriyor.Ya mektuplariyla ya da bizzat.Yaklasik 1 asirdir sag.Ya da bu isim el degistiriyor. Internette ilgili linklerde hakkinda daha fazla bilgi var.
Her tasin altindan çikiyor bu esrarengiz adam.

Haziran'in sonuna dogru Philedelphia Limaninda:
2 tane çok güçlü jeneratör yerlestiriliyor Philedelphia deneyindeki gemiye. Projenin adi:Rainbow Project. Salter açilarak çok güçlü ve monoblok(yekpare) bin manyetik alan yaratiliyor.Geminin etrafinda yesil bir sis olusuyor.Gemi silüet oluyor.Sonra gözalan parlak bir isikla gemi gözden kayboluyor.Hayretle izleniyor deney.Mürettabat ise basina gelecekten habersiz seçilmis deney için. Deney bittiginde gemi görünür olu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2.DÜNYA SAVASININ SIRLARI

said:
1943 yili 2.dünya savasinin en siddetli yillariydi.Amerika Hitler'in elinden nerdeyse bütün bilginlerini kaçirmisti. Hitler belki de en büyük hatasini yapti elindeki bilginleri kaybederek.

Tamamiyle,sözden ibaret.ABD hangi tarihte,kim tarafından çalmış Hitler'in elindeki belgeleri veya böylesine önemli belgeler öyle çalınmak için ortadamı bekliyormuş.Bana biraz kaynağın yazışı gibi geldi.
said:
Tabi ölüm üretmeleri için.Hitler'in emrindekiler o kadar üstünlerdi ki, insan kopyalamadan gen mühendisligine, kuantumdan V2 roketlerine ve düsünce okumaya kadar herseyle ugrasiyorlardi.Zaten 2.dünya savasinda Almanlar'in yaptigi tank, top denizalti o kadar çoktu ki; bütün maden rezervleri dibe vurdu.

Bu yazıda yazan nadir doğrulardan bir tanesi.Almanların savaşta kendilerine aşırı güvenmelerinin bir sebebide teknoloji olarak diğer devletlerden daha gelişmiş olmasıdır.
said:
Yahudileri firinlayan Hitler inanilmaz
bir katliamin mimari oldu. Ama bilinmeyenler de var. Metrolara doldurulup suyla bogdurulan Hazar Türkleri ve öz Alman Halki... Hitler bu katliami bilerek, isteyerek yapti.

Şimdi burada bir belge yayınlayacaksanız önce kendiniz okuyun yazdığınız şeyin doğru olup olmadığını sonra akla yatan yerlerini yayınlayın gerisinide silin.'yahudi fırınlamak' ne demek ben böylesine desteksiz atış görmedim.Sırf iki tane 'hayali' film izleyip,yahudilerin sabun yapıldığına inanan adamla zaten tarih hakkında konuşulmaz.Hani belgesi,hani kanıtı fırında ölmüşler diye kestirip atılması kolay o zaman ortaya binlerce sacma söz ortaya çıkar,kim neye inanacak? herkesin kafası karışır.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar

[Bu mesaj Apache tarafından 28 Ağustos 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

unity'nin koyduklarına delil diye inanıyorsanız direk kandırılabilir sınıfına alayım sizi,orada herşeye inanıp mutlu mesut yaşayabilirsiniz.Ölmüş insanlar ve kapı resimleri koyup amerikada bunları hacı şakir yapıyor derim bende.önemli olan delil niteliği taşıyan video veya o anda yapılan resim düzenekleridir.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

apache sence mantıklımı adam kamerayı koyup sabun yapılışını çekermi? hangi insanın midesi bulanır sonuçta o zmnlar parmak kamera flnda yokmuş koskoca kamerayı getirip kurup çekip yabancı ülkere gösterip bunlar soykırım yapiyor dicek halleride yok.Sonuçta sen katilsen bir insanı öldürüp aha bunu ben öldürdüm sıkıysa yakalayınmı dersin?Önemli olan olasılık derecesi bir insanı naziler gibi bir milliyetçi grup sabun yapar.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 28 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
hitllerin bir cok millet insani katlettigi bilinen bir sey kendi vatandaslari da dahil . delillik bir sey de yok ortada . oyle az bilinen ya da ilk defa ortaya atilan bir sey olsa delil istemekte haklisin .

Şimdi sen bunu izlediğin iki üç tane hollywoodda,yahudiler tarafından yapılan filmlere göremi söylüyorsun.Her millete zamanla çamur atılır ama yahudilerin zekası olmamış katliamları insanların aklına sokacak kadar keskin olduğundan böylesine keskin konuşuyorsunuz.Bu sözde ermeni katliamına benziyor,Türk askeri öyle birşey yapmadı ancak bazı bürokratların,Türkiye aleyhtarı tavırları çoğu ülkede bu yasanın çıkmasına yol açtı.İkiside aynı yola çıkıyor.


said:
LoMBaK, 28 Ağustos 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
apache sence mantıklımı adam kamerayı koyup sabun yapılışını çekermi? hangi insanın midesi bulanır sonuçta o zmnlar parmak kamera flnda yokmuş koskoca kamerayı getirip kurup çekip yabancı ülkere gösterip bunlar soykırım yapiyor dicek halleride yok.Sonuçta sen katilsen bir insanı öldürüp aha bunu ben öldürdüm sıkıysa yakalayınmı dersin?Önemli olan olasılık derecesi bir insanı naziler gibi bir milliyetçi grup sabun yapar.

Şimdi şöyle,her savaşta insan öldürülür,hatta Tarih forumunda eski açtığım konuları okuyorsan oradada belirttim,toplama kampı formulunu bulan asla adolf hitler ve partisi değildi,eski rus yönetimi zamanındada toplama kampları kurulmuş ve insanlar aç bırakılarak orada acı çektirilmiştir.Hatta ABD bu yöntemi daha abartarak taciz ve bilimum rezilliği yaparak toplama kampının amacından çıkmasını sağlayarak kendi yararlarına çevirmeye çalışmışlardır.İşte Nazi Almanyasının farkı burada Amerika gibi barbar ülkeler toplama kampını bir nevi işkence yöntemi olarak görürken hitler toplama kampı sistemini,ülkenin gidişatında gedikler açılmaması amacıyla geçici bir süre kullanmıştırki,kullanması için bir neden sunmasına gerek yok savaş zamanında ülkenin kendi iç koruması için yapması gerekenleri yapmıştır.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ok apache biz bildigimiz her seyi holivut filmlerinden ogrendik holivutta zaten bastan sona yahudilerin elinde . sen de tabii tarihin gizli kalmis gerceklerini bizlerle paylasarak onumuze yepyeni ufuklar acmak niyetindesin ama ... kanitlar nerde ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Diablo_Tyrael_, 28 Ağustos 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
2.DÜNYA SAVASININ SIRLARI

Moskova önlerindeki Alman ordusu soguga yenildi.Komutanlar kisi bahane edip çekilmek istemislerdi.
Hitler söyle cevap verdi:"Soguk benim isim." Büyük kitle kiyimlarinin iklimi degistirip asiri sicaga neden olacagini hesaplayan Hitler görülmemis sogugun mimari oldu.Ve Moskova önündeki Nazi ordusu askerleri tuvalet ihtiyaçlarini giderirken donarak öldüler.Bak bu yazdigim çok ilginç ama gerçekten çogu asker bu sekilde ölmüs.



discovery , battlefield da bunu anlatmı$lardıda ben inanmamı$tım ki hala inanmıyorum bence cok aptalca.o kdr soguk warsa adam idrarını yapmayı bırak ne kdr kalın giyinirse giyinsin gene adama bi$iler olmaz mı?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi hayır ama uzun süre tuvalette kaldıgını düşün:) sonuçta adam günün yorgunlugunu tuvalette atcak eh bide kabızsa vay haline normal olarak donar tabi:D giysiler zaten çok kalın oluyor mesela everestte dagcılar bi yerlernin açılmamasına çok dikkat eder nie? çünkü anında donuyo geçen izledim adam eldiveni bi çıkartıyor eli direk donuyor.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inanmayabilirsin ama daha önce de böyle olmuştu. Napolyon'un büyük ordusu Moskova ya kadar ilerken donarak ölerek yenildiler.. Neyse bunu anlamamız lazım. Doğu Anadolu Cephesinde Türk askerleri donarak bile şehit edildi Rusların ilerlemesini çok kolay sağlıyordu.[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablo allahini seversen burda bu kadar adamin bilgisiyle seninki celisiyor ve sen kendininkini kabul etmemizi bekliyorsun . soylesene burdaki bu kadar adamdan ne farkin varda bu kadar gizlide saklida kalmis bilgileri sen biliyorsun biz bilmiyoruz ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

huun herkeş herşeyi bilemez yanılmıyorum dimi:) o gizlileri biliyor yada atıyor sonuçta biz yüzeysel bakıoz her konuya tarih kitaplarında ne yazıyorsa onu söylüyoruz bilgilendiriyoruz.Sonuçta yazdıklarının elbet bi kaynağı vardır.Onun bildiği bişi değil kaynaktan alıp yazıyor.Bizde zaten öyle yapmıyormuyuz sadece kendi yorumumuzuda katıyoruz :)[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2.Dünya Savaşının sırları Ruslardan alıntılıdır. Ama Philedphia Deneyi konusunda bir Türk siteden alınmıştır (ardesi hatırlamıyorum). Hitler'in bilinmeyenleri 3 yıl oldukça uğraştığımızı söyleyebiliriz araştırma yapmayı seviyorum işte :) Dostum Lombakın söyledikleri biraz katılıyorum. Atmak ta işim olamaz eğer bir yanlışlık varsa düzeltelim. Tarih kitaplar, belgesel, başka şeylere çok yakın ilgilendim. UFO NET sitemizden Copy-Paste yi yaptığımı ve kaynak gösterdiğimi yazıyorum. Herşeyi bilen adam değilim. Araştırmayı seven bir tarihci olarak biriyim :) Siz Türklerin Orta-Asya'dan önceki anavatanımız Lemurya (MU) konusunda hiç yapmadınız Türk Dil Kurumundaki elinde Türk tarihinde birçok yanlışlık vardı. Türk Tarihine yer almamış tarihleri size açıklanıyoruz :)[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET

[Bu mesaj _Diablo_Tyrael_ tarafından 29 Ağustos 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nernde alıyorusanız bu bilgielri bir link vermek lazımdır en azından.sorulunca deel yazının en altına şu şu şu sitelerden alınımışıtr sacmalayn ben deelm onalrdır,kaynaaak belgee diye bana deel onalra bağırın demek laızmdır,üstelik böyle yapmamk hırsızlıktır.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Almanlara olan sempatimizi hayranlığa dönüştürüyoruz bazen . Bokunu çıkarıyoruz tarihi olayları inkar ediyoruz bu yuzden . Konunun başlangıcındaki bilgilerin %99 u sacma sapan şeyler ona girmeyecegim.

Fakat Avrupadaki Soykırımları kabul etmiyorsak ayıp ediyoruz objektifliğe . Almanlar Sadece Yahudileri sabun yapmakla kalmamış , ne kadar çingene , homoseksüel ve zararlı gördükleri ne kadar insan varsa çatır çatır yakmışlardır. Sayılarları milyonları bulur katledilen insanların . Ve kanıtları da vardır . Tabi ki doğruluklarına inanıp inanmamak size kalmış insanlara inanmak istemedikleri bir şeye inandırmak zor . Ama Fazlasıyla kanıtını gördüm İsrail Soykırım Müzesinde . Sadece resim değildi bu kanıtlar .

Ayrıca Sabun iddiası doğrudur . Hatta Almanlar Türkiyeye jest yapıp Binlercesini Türkiyedeki Memurlara dağıtılması için göndermiştir . Tabiki bu sabunlar asla dağıtılmamış ve zamanla imha edilmiştir .

İnanmak istediklerimize inanmak yerine objektif olmaya çalışalım .[signature][hline]MaXi...

[Bu mesaj maxigenous tarafından 01 Eylül 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pearl harbor ın bombalanmasının nedeni amerikanınjaponlara petrol satmaktan vazgecmesidir. Imparatorluk ya yıllarca savasıp ele gecirdiği toprakları petrolsuzluk yüzünden kaybedecekti ya da kendi rezervleriyle amerikan kendilerine satılmayan petrolu alacaklardı.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...