DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Darejedi emekli oldu diye düşünün. Ben modluğa başvursam kaç kişi karşı çıkardı_? kaç kişi beni desteklerdi_? (Olumlu yada olumsuz) yorum yapanlardan bir tanesine çekilişle 100m ISK yardım yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hayırlı olsuna gelirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 mod olmak için nickten kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu tip şeler oylanıo mu ya patide :p Ya bence bu bölümü toptan kaldırmalılar goca, bak kaç gündür csm 6 dönüyor, 1 tane topic yok, onu geçtim 1 tane candidate gelip konuşmadı burda. boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bence arkadaş kendi kendine gelin güvey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Modluk ole secimle felan olmuyo ki. Adminle raki icmislik es dost kanka gibi faktorler var. Kim size demokratigiz dedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 _? ben şunu anlamadım _? _? niye böyle yani _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 olacağımdan değil suark haklı bölümde geyik çevirecek konu kalmadı. birileri PVP partisi yapacaktı haber yok , savaş desen yaprak kımıldamıyor , atışma desen o da yok bari bir deli kuyuya taş atsın da 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya bıraz canlılık gelebilir aslında, ilhamiyi dürtelim azcık kontent eklesin şuraaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: _? ben şunu anlamadım _? _? niye böyle yani _? Herkesin bir imzası vardır ya. İşte imla kurallarına uygun olmasa da "?" işaretinin önünde boşluk olmasına gıcık olduğum için, "_?" şeklinde bir uygulama yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 DERT3 said: olacağımdan değil suark haklı bölümde geyik çevirecek konu kalmadı. birileri PVP partisi yapacaktı haber yok , savaş desen yaprak kımıldamıyor , atışma desen o da yok bari bir deli kuyuya taş atsın da 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorum :) "Baktim cagrim ters tepti, toplamaya calisiyorum" un kibarcasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok senin bölüme ne kattığın, konuya ne kadar hakim olduğun, sen olmasan bölümün yarı ölü olucağı falan kimsenin umurunda değil tamamiyle muhabbetine, onların kafa yapısına uygun olmana ve arkandan ne kadar konuştuklarına bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Deathblade said: DERT3 said: olacağımdan değil suark haklı bölümde geyik çevirecek konu kalmadı. birileri PVP partisi yapacaktı haber yok , savaş desen yaprak kımıldamıyor , atışma desen o da yok bari bir deli kuyuya taş atsın da 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorum :) "Baktim cagrim ters tepti, toplamaya calisiyorum" un kibarcasi :) DERT3 said: yok abi sadece öylecesine dedim darejedi varken. bana ne gerek var ? Benim anlatmak istediğim kişilerin seçim gibi mutabakat ile gelmesi yoksa askeri darbe sonrası geçici hükümet gibi gelirse sıkıntı olur. maya yavaş yavaş tutuyor gördüğün gibi değişik görüşler damlamaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 mod olmak yerıne csm oy koysana dert sen. gerçi seelene verdim bile oy ben :p seneye aday olmak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Kaede said: yok senin bölüme ne kattığın, konuya ne kadar hakim olduğun, sen olmasan bölümün yarı ölü olucağı falan kimsenin umurunda değil tamamiyle muhabbetine, onların kafa yapısına uygun olmana ve arkandan ne kadar konuştuklarına bakıyor Peki bölümde konuya hakim olan kişileri sayabilir misin_? (Amerika Hiroşimaya sırf bu yüzden atom bombası atmıştı B) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Suark said: mod olmak yerıne csm oy koysana dert sen. gerçi seelene verdim bile oy ben :p seneye aday olmak lazım ya Abi CSM deki elemanların çoğunun alliance ya da eveonline topluluğu içinde bir şekilde tanınmışlığı var bu yüzden kıçı kırık 10 tane char ı olan adamı kim tanısın_? CCP en son oy sonuçlarını açıkladığında rezil olmak da var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bilmiyorum eve ile ilgilenmiyorum. diğer cümlenden de bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 doru didin, o zaman lobi çalışmalarına başlamak lazım =) bizim nie adam gibi bi sitemiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Suark said: doru didin, o zaman lobi çalışmalarına başlamak lazım =) bizim nie adam gibi bi sitemiz yok Herkesin reel hayatı var.Adam gibi bir site açmak en az 1 ay içerik ile uğraşmayı gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oyuna başlarım. Yardımını alırım. Paranı alırım. Herşeyini alırım. Oyumu veririm... Ok? Şaka şaka verdim bile oyumu olumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dert 1 numara modluk tam ona göre(bilgili,araştırmacı,dengeleyici,toplayıcı vs.saymakla bitmez)yetmez ama evet. DURMAK YOK YOLA DEVAM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Thecur3 said: dert 1 numara modluk tam ona göre(bilgili,araştırmacı,dengeleyici,toplayıcı vs.saymakla bitmez)yetmez ama evet. DURMAK YOK YOLA DEVAM... kadir benim gemiler d7 de pas tuttu. hadi ne zaman taşıcaz_? boşver oylamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi d7 ye uğradığında slm vereceğine gemileri hatırlat:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Thecur3 said: abi d7 ye uğradığında slm vereceğine gemileri hatırlat:D thatanos ile pat diye önüme çıkarsan cap fleet zamanı başka ne yapabilirim sence_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 thatanos ile pat diye önüme çıkarsan cap fleet zamanı başka ne yapabilirim sence_? anlamadım abi :P bu gece bir aksilik çıkmaz ise ruslar rahat durursa ve deprem olmazsa ve en önemlisi bebişlerim uslu olursa 17:30 dan sonra sabaha kadar oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar