Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modluk hakkında.

DERT3

Öne çıkan mesajlar

olacağımdan değil suark haklı bölümde geyik çevirecek konu kalmadı. birileri PVP partisi yapacaktı haber yok , savaş desen yaprak kımıldamıyor , atışma desen o da yok bari bir deli kuyuya taş atsın da 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

olacağımdan değil suark haklı bölümde geyik çevirecek konu kalmadı. birileri PVP partisi yapacaktı haber yok , savaş desen yaprak kımıldamıyor , atışma desen o da yok bari bir deli kuyuya taş atsın da 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorum :)

"Baktim cagrim ters tepti, toplamaya calisiyorum" un kibarcasi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

DERT3 said:

"Baktim cagrim ters tepti, toplamaya calisiyorum" un kibarcasi :)

DERT3 said:

yok abi sadece öylecesine dedim darejedi varken. bana ne gerek var ? Benim anlatmak istediğim kişilerin seçim gibi mutabakat ile gelmesi yoksa askeri darbe sonrası geçici hükümet gibi gelirse sıkıntı olur.

maya yavaş yavaş tutuyor gördüğün gibi değişik görüşler damlamaya başladı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

yok senin bölüme ne kattığın, konuya ne kadar hakim olduğun, sen olmasan bölümün yarı ölü olucağı falan kimsenin umurunda değil

tamamiyle muhabbetine, onların kafa yapısına uygun olmana ve arkandan ne kadar konuştuklarına bakıyor

Peki bölümde konuya hakim olan kişileri sayabilir misin_?

(Amerika Hiroşimaya sırf bu yüzden atom bombası atmıştı B) )
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

mod olmak yerıne csm oy koysana dert sen.

gerçi seelene verdim bile oy ben :p

seneye aday olmak lazım ya

Abi CSM deki elemanların çoğunun alliance ya da eveonline topluluğu içinde bir şekilde tanınmışlığı var bu yüzden kıçı kırık 10 tane char ı olan adamı kim tanısın_? CCP en son oy sonuçlarını açıkladığında rezil olmak da var abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...