Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP hayal kırıklıkları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok kotu degilde herseyin buidi biraz ayrı, skiller lvl atladıkca train olmak yerine senin talent builde tekabul eden pointleri verdiginde acılıyor, yani her warriorda spell interrupt yok, biri 6 saniyede bir yapabilirken digeri belki hic yapamıyor, ben dun lvl 24 olarak girdim build ve itemlar PvP olmadıgı icin dedigim durum oldu muhtemelen herkeste aynı durum vardı

Hacklenmek oyunun kotu oldugunu gostermez yahu, oyun gayet guzel bence, balance vs pek yok ama zamanla toparlayacak seyler (gerci lvl 50 tire bilmemne gearlara gore balance yapılır heralde benim bu lvlda balance hakkında yorum yapmamda pek dogru degil sanırım,
Mesaj tarihi:
oyunda pvp nin kötü oldugunu düsünmüyorum.Diğer oyunlara göre daha zevkli geldi hatta WF lerin dizaynını çok beğendim.Ama biraz ranged charlara göre dizayn edilmiş gibi..
Mesela pve soullarıyla wf lere girip rezil oluyordum.hacklenmeden önceki aksam pvp ye göre düzenlenmiş soullarla wf lere girip gerçekten eğlendim.
Mesaj tarihi:
oyun daha yeni bu yüzden hemen moralinizi bozmayın. ama unutmayın oyunun adı rift :) bu yüzden defiant x guardian savaşından çok oyun pve oyunu olacak riftlere eğilecektir. RvR olsa fena mı olurdu? warhammerdaki gibi şehir ele geçirme vs... hayır tabiki güzel olurdu. oyuncuların talebi bu yönde. bakalım... göz ardı edeceklerini sanmıyorum.

oyunda karakter dengesizliği ile uğraşmamak için oyunculara karakterini istediği gibi değiştirme imkanı vermişler. pvpye gireceğinde a buildını, pve oynayacağında b buildını kullanıyor. sıkıysa warhammer gibi farklı sınıfları döşesinler de görelim :)
Mesaj tarihi:
şu haritada bir bölge var port scion mu bilemiyorum. bu defiantlarla guardianlar arası körfezde duran bir mekan. oraya RvR koysunlar. defiant ya da guardian ele geçirmeye çalışsın. orada bir power source olsun ele geçirene bi süre buff versin bişi versin. güzel olur zannımca :)
Mesaj tarihi:
Loex said:

uçan mount koymasınlarda ne yaparlasa yapsınlar anında kaparım accountu world pvp yi öldüren saçmalıkdan başka bişi değil

Koyacak olsalardı baştan koyarlardı zaten ama bellide olmaz. Arz/Talep meselesi sonuçta.

Ayrıca +1
Mesaj tarihi:
insanların hoşuna gitmişti wow da gerçi çünkü kimsede world pvp gibi bi beklenti yoktu.

ulan ilk çıktığı zamanlar 20 küsür levellarda NE rogue la az mı pvp yapıyoduk tarren mill de aaahhh ah

rift saolsun o tadı yaşatıyo
Mesaj tarihi:
Rift bölümündeki kadar WAR hakkında bilmeden konuşan WoW bölümünde bile yok. Neye dayanılarak Rift'den pvp bekleniyor onu da anlayabilmiş değilim. 3 sene öncesinin WoW'u kadar pvp içeren bir oyun. Class zenginliği yeni bir tat ama o da denge kurmanın zorlaşmasına yol açacağından gerçekçi beklentilere sahip olmakta fayda var.
Mesaj tarihi:
arcane said:

... Class zenginliği ...

istediği kadar class zenginliği densin. öyle istediğin zaman değiştirince ben class zenginliği diyemiyorum. bence balance ile uğraşmamak için yapılmış birşey. adamlar şu şöyle bu böyle diyince cevap hazır.
Mesaj tarihi:
PvP featleriyle oynuyoruz tabiki bu arada. bazıları sen cc bozan abilityler almazsan ağlarsın demiş de boş bu işler. baya baya can sıkıcı ve class based oluyor pvp malesef. oyunu pve olarak çok daha sevdim ben eğlenceli ama pvp sinden beklediğimi alamadım. gw 2 yi bekleyeceğiz anlaşılan adam gibi pvp yapabilmek için.
Mesaj tarihi:
Ghostcrawler said:

PvP featleriyle oynuyoruz tabiki bu arada. bazıları sen cc bozan abilityler almazsan ağlarsın demiş de boş bu işler. baya baya can sıkıcı ve class based oluyor pvp malesef. oyunu pve olarak çok daha sevdim ben eğlenceli ama pvp sinden beklediğimi alamadım. gw 2 yi bekleyeceğiz anlaşılan adam gibi pvp yapabilmek için.

istediğin kadar cc bozan featler al :) hangi cc yi bozacaksın? eğer 1vs1 değil isen cc üstüne cc yiyorsun :)
Mesaj tarihi:
CC üstüne cc yiyorsunuz demiş biri.Ya Allah aşkına wowda sheep ye blind ye fear ye stun ye yede ye.Wow kadar ccsi olan oyun mu var? Arenada RMP yada RLS oynarken adamı 30 sn oyundan düşürdüğümüzü bilirim hemde yüzlerce arena maçında aynısı oluyordu.Aksiyon bitene kadar ccden çıkamıyordu herifler.

Ben warriorum.LvL 37 yim ve 2 tane cc bozan skillim var.OMG WTF oyun oynatmadılar ccden çıkamadım diye isyan etmedim pvpde.Çünkü öyle birşey yok.Bence classınızla oynamayı öğrenin biraz...Yada farklı oyunları oynuyoruz.

Adamlar wowun hatasını gördükleri için onca classı koydular bence.Üşendiklerinden falan değil.Wowda mage sadece frost rogue sadece muti,warrior arms,warlock affly,4 class sadece healer vs oynadıkta noldu yıllarca?

Wow insanlarda öyle bir bağımlılık yaratmış ki tamamen yeniliklere kapanmış playerlar.Ne yaparsa Blizz yapar gerisi boş masallarını görmekle meşguller hala.Bu uykudan biz uyandık darısı diğer wow bağımlısı playerların başına...
Mesaj tarihi:
Ghostcrawler=''yeni setup keşfetmişler warrior hunter healer.

saçma sapan işler. scatter trap kombosuna healerınızı trinketi yoksa hunter ve warrior sizi 2 defa öldürecek kadar vuruyor.

4 gün sonra da gametime bitiyor. silkeleseler yenilemem. berbat halde arena ve millet ne fotmsa onu oynuyor...''

Hani wow forumunda bukadar isyan edip rifttede isyan etmen gerçekten komedi.
Mesaj tarihi:
interperez said:

warhammerda aldığım pvp tadını hiç bi oyunda alabileceğimi sanmıyorum şahsen.ama bu işte ilk olanların unutulamaması ön yargısı işte...badass wowcular gibi filan.

wowun classic dönemini saymazsak katılıyorum.

wowun classic zamanları epey iyiydi pvp, dengesinden falan değil elbette ama o arayüzle, atmosferle, serbestlikle her level de world pvp yapabiliyor olunca tadından yenmiyordu.

boş ver işi gücü bastır paladin gücü diyordu insan tey tey ...

neden ? çünkü ...

ulan gecenin dördünde 10 ally, 10 horde kamp ateşi yakıp goldshire da oturup, muhabbet ettiğimizi ardından kavga çıktığını ve hordeleri biçtiğimizi ve yine ardından kutlama için lakeshire dan denize girip, çıkıp rom içtiğimizi bilirim be. gaza geldim bak, duygulandım da.

• Yeni Oluştur...