Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden WoW

Ghostcrawler

Öne çıkan mesajlar

blizzard'ın 20.yıl videosunun başlarını izlerseniz anlarsınız neden blizz blizz oldu, neden bu kadar iyi olduğunu düşündüğümüz işleri yapabiliolar.

afedersiniz kimse kusura bakmasın ama böyle bi video yu blizzard yapınca gayet ilgi çekici sekilde izlenio keyif aldıkları bişey yaptıkları bariz ortalıkta. aynısını yapabilen var mı?

ürün tanıtım videolarında bile inanılmaz yapmacıklar
(bkz. swtor bkz. aoc)

olay mantalite farkı.
Sosyal ağlarda paylaş

WOW bu güne kadar oynadığım en iyi MMO game. ultima ve eve online tecrübelerimde oldu.

Ama wow en iyisi ve tekrar başalrsam yinw wowa başlarım. Neden en iyisi derseniz tek kıstasım var "EĞLENCE" gerisine bakmam yok pvp dnegeli yok pve şöyle böyle banane girer oynarım eğlendiriyorsa iyidir.

Eve online mesela, pvp si olsun ekonomisi olsun 10 numara oyun daha iysini görmedim, tartışmam bile. Ama bir oyun olarak esas misyonu olan eğlenceyi gerçekleşetiremiyorsa bence kötü bir oyundur.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten rift vs oynıyanlarda wow kötü demedi bir anlasa wow cılgınları anlatılanı.

WOW en ıyı oyun hala da oyle ama 6 sene boyunca var bu oyun ne olursa olsun bır yerden sonra hergün en iyi oyun bıle olsa sıkar o yuzden yeni arayış o yuzden daha baska ne var dıye bakınıyor ınsanlar yoksa WOW kötü gel baska oyun oynıyalım demıyorlar .

Bunu anlayın ondan sonra tartısın bari de bir mantıgı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaş piyasada ne kadar oyun varsa oynadım,aoc,wh,darkfall,mortal online ve daha niceleri bu arada rift e sardım ama tek söyleyeceğim şu gerçekten yazık etmişim parama wowu oynıycan kardeşim gerisini boşvericen o kadar basit,mmo da blizzard daha iyisini çıkarana kadar en iyisi wow kimse kusura bakmasın şimdi giriyorum 3 oyunun da accountunu donduruyorum ve wow a geri başlıyorum bu kadar basit işte başka macera aramaya gerek yok artık
Sosyal ağlarda paylaş

WssN said:

Wow'un bayması, Barcelona'nın insanları baymasıyla aynı sebep.

Harbi kısa ve öz anlat abi şu olayı desem verilebilecek en güzel cevap olur benim için :)

Bende sıkıldım wow'dan Rift beta oynadım ve o tat yoktu :)

Yine mmorpg oynayacak olsam wow oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

oynanabilirlik, rahatlık v.s bence.

az önce war'daydım. bir oturup, manzara v.s seyredemiyorsun arkadaş. iki arkadaşın gelse adam gibi sohbet edemez, RP yapamazsın. ki war en sevdiğim mmorpg denebilir yani. ama yok işte, wow'daki o hürriyet, rahatlık başka hiç bir mmorpg'de yok.

grafik, animasyon, arayüz v.s çok tatlı wow' da. grafik iyi değil yine ama ideal bence. havaya vurmamız dışında bir eksisi yok bence oyunun. yeni quest sistemiyle v.b bence çok daha iyi ve alternatifsiz oldu oyun.

en azından benim için böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...