Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yeni tip olsaydı bu şekilde çökmezdi sistem deniyor zaten. de olan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sylian said: Calisanlara yazik olacak da, boyle bir durumda istifa edebiliyor musunuz, ben kesinlikle istifa eder kacardim da buyuk ihtimalle yasal degildir bu tur durumlarda. . zaten gonullu olmayan adamı koymazlar oraya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya ben nukleer yanlısı bır adamım ama sımdı bunu dusununce, 30 sene sonra bızımkıde eskiyecek. eski tip olacak. Aklımda ki tek sorun atıkların napılacağıydı, şidmi buda eklendi. Ben de istemeyenler arasına katıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi bizde 30 40 senede bi sağlam deprem oluyor zaten.Japonların bile g*tu tutuşmuşsa,biz bırak nückleeer santreli,telefon santreli bile sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Kaybettik birini daha, desene sdf Adamların başına gelen çok ekstrem bi durum yanlız. Zaten problem depremle alakalı değil. Depremde zarar görmedi reaktörler, tsunami sebep oldu. E bizde tsunami olması gibi bi ihtimal olmadığına göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o da var deprem değil tsunami sebep oldu herşeye e okyanusa kıyımız yok niye yapılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Elbette bizde tsunami olmaz da Hideo, Masato yerine Ahmet, Mehmet var asil sorun onlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Valla ben bu ülkenin mühendislerine güveniyorum. Kaldı ki postahane değil bahsettiğimiz yer, ahmet mehmet yerleşsin. Onun dışında, zaten bu işin dünya çapında standartları var. Yani biz nükleer reaktör kurucaz hadi bismillah diye giremezsin o işe. Belli güvenlik standartların var çünkü herhangi bi kaza çevrendeki herkesi etkiler. O yüzden işi ister istemez sıkı tutuyorsun standartlar dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yanlış topik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 TD)Pentagram said: abi yalnız çok fena herif gündem oldu.Japonyayı,Libya yı geride bıraktı. abi sen yanlış gelmişsin bence ibo topic'i az aşağıda. dsghsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 AHAHAHAH evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 TD)Pentagram said: yanlış topik =) fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 double fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ov utandım:) Yalnız ı doğru yazma çabam yüzünden Yanlışı yanlış yazmaya başladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 AAHHHAAAAA Ecnebi şuursuzları!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Fransa Nükleer Enerji Kurumu Başkanı ve birçok bağımsız nükleer uzman japponyayı gerçekleri açıklamamakla suçlamış, olayın japonların açıkladığından çok daha büyük ve tehlikeli boyutlarda olduğunu söylemişler.wikileaks belgelerine göre japonya öncedende ufak tefek nükleer kazaları da hep gizlemeye çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 samaella said: İlk tepkimden sonra dikkatli baktımda şu sol üstteki hatun psikolojik olarak pek sağlam gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Amerikalılar mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 karma demişler, 307 milyon nufustan çıkar bu kafada adam normal yani. nerde hiroşime nerde nagasaki, biri sushi yapıcak 2-3 tane kalsın demiş ahuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=7230&position=0 ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mr_Hand said: http://www.nytimes.com/ durumun ilerleyişini gayet temiz hazırlamışlar manşet bölümünde. abc.au'dan sonra japonya ile ilgili ikinci güzel çalışma olmuş. adamların gazeteleri, haber kanalları bizimkilerden 1000 parsec ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Suark said: http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=7230&position=0 ya off ne olcak şimödi bu adamlar radyosyana kalanlar yani tibbi açıdan hiç bilgim yokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 düşükse iyot vs veriyorlar az daha yüksekse bu sırada vücudu korusunlar diye antibiyotik veriyorlar. immune sistem kapatıyor kendini yüksek dozlarda. nereden aldığın da önemli radyasyonu. el ayak ise dert değil, vücut sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hepsini toplayip getirsinler ic anadolu'ya :| konya gibi gereksiz bi yer var bosaltsinlar sunlar yerlessin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar