dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 halam reaktör başkanı, bir sorun yok dedi bana. cidden kuzenin tokyo'da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Evet Tamam sağlammış Face'i dondurmuştum bayadır açtım baktım kafam güzel bana bişey olmaz falan diyor sağlam hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 başladık beyler. van ve marmara'da deprem olmuş. ufak şeyler, telaşa mahal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kaliteli fotoğraflar: http://www.boston.com/bigpicture/2011/03/japan_earthquake_aftermath.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fallout gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 i m legend izleidm gaza geldim. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Buddha said: aktiftablet said: Reaktörler soğutulamıyormuş. :( Ya kuzenim Tokyo'da oturuyor. Oralarda hasar durumu nedir bilen var mı?Gerçi bişey olsa haber gelirdi de haber gelmemeside endişe verici. Benim kuzende tokyoda elçilikte çalışıyor bir sorun yokmuş haberlerini aldık ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Çok komiksin abi. ayrıca dasaaa yaptı onu geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 But low levels of radiation were detected at least as far as 100 miles (about 160 kilometers) northeast of the plant, according to the U.S. Navy, which repositioned ships and planes after detecting low-level "airborne radioactivity." 1 ayda alınan ortalama radyasyonu tek seferde almışlar hafifcene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3. patlama olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 günlük seviye normalde 160 yılda alınan radyasyona eşit olmuş patlamadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalan olmuş reaktör. artık devlet de insan sağlığını etkileyecek oranda sızıntı var diyor. 10 saat içinde tokyoya ulaşması bekleniyormuş sızıntının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.survival-spot.com/survival-blog/wp-content/uploads/2010/07/nuclear-fallout.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://edition.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/03/15/japan.us.navy.radiation/index.html gg olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Suark said: http://edition.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/03/15/japan.us.navy.radiation/index.html gg olduk simdi bunu okudunmu likv emişsinde, dopnanma demişki nromal radrasyon var radrasynlu doğal bölgeler kadar. CNN'de sanki radrasyon!!!!! diey baslık atmış. ha mevzu ciddileşiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Türkiye'ye gelseler keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Cuce said: Suark said: http://edition.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/03/15/japan.us.navy.radiation/index.html gg olduk simdi bunu okudunmu likv emişsinde, dopnanma demişki nromal radrasyon var radrasynlu doğal bölgeler kadar. CNN'de sanki radrasyon!!!!! diey baslık atmış. ha mevzu ciddileşiyo tabi haa adam gibi okumamışım demek ki, kısaca bi göz gezdirdim işte 200km uzaklıkta radyasyon tespit edildi gibisinden anladım. başlığa tav oldum, ulan cnn dedik bağrımıza bastık oda bizimkilerden çıktı iyi mi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.nytimes.com/ durumun ilerleyişini gayet temiz hazırlamışlar manşet bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalnzı mevzu ilerledi zaten tehlikeli durmlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalnız gerçekten afetin karşısında hiç birşey duramıyor.Japonya bile olsan böyle aciz hale düşebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 işte bu yüzden istemiyorum abi türkiyede reaktör, imkanı yok yetemeyiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Calisanlara yazik olacak da, boyle bir durumda istifa edebiliyor musunuz, ben kesinlikle istifa eder kacardim da buyuk ihtimalle yasal degildir bu tur durumlarda. Ek olarak nukleer oyle 100% saglam calisan teknoloji degil zaten, diger her power plant gibi arada sirada sorun cikarir da hakikaten Japonya bile kurtaramadiysa Turkiye'de nasil olacak bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 noldu şimdi bitti mi japonya radyasyondan uzaylı olmasın bunlar şimdi.100 kat zeki filan tiplerde musait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi bizde 9 şiddetinde deprem olmaz ki hiç bir zaman, olursa zaten ülkede canlı kalmaz. santral de avcılar'a falan yapılmayacak sinop düşünülüyordu orada deprem riski oldukça az. tsunami riski çok daha az. japonya gibi 10 tane okyanus yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 eski tip reaktor abi. 30 senelik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar