forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Masakari said: bloody hell ben bunu demeyi çok seviyorum.
Mal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gerçek bi anı. 17-18 yaşlarında 2 sap alanyada tatildeyiz. ben hiç sevmesem ve istemesemde arkadaş diskoya girelim diye ısrar eder. bana kalsa otur deniz kıyısında biranı iç. neyse tabi damsız girilmediği için ve ingilizcesi daha iyi olan ben olduğum için yoldan geçen 2 kıza bizi içeri sokarmısınız ricasında bulunmak bana düşer. cesaretimi toplayıp gelen iki 17-18 yaşlarındaki turist kıza seslenirim; -hi, we are two guys and we want...?! burada duraklarım çünkü telafuz şu şekilde gerçekleşmiştir; -hay vi ar to gıeys end vi vant... sırıtarak no thanks diyip gitmişlerdi.
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: hay vi ar hav yi ar deseydin, hmm havyar mı demek ki zengin bu çocuklar diyip geleceklerdi sizle. hayat böyledir işte, önemsiz gördüğünüz küçük bir ayrıntı gecenin gidişatını belirler.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şu ingilizce geyiğini görünce aklıma geldi bir video vardı türk bir çocuk ingilterede yaşıyor hani fock koyarım falan diye atar yapıyordu o videoyu bulabilen bir arkadaş varsa çok sevinirim.7 aha buldum
Öne çıkan mesajlar