Loxias Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 12 kilo ne ya AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 eee lavman diye bi süper kahraman yok muydu? 3ay ne düşünmüş adam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Sağol paticik. Artık ne zaman kabız olsam aklıma 50cm gelecek. Yarın gidip dolabı lifli şeylerle donatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yazık yau, gülemedim adama, abi çok fena ya :( içinde 12 kg bokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 barnacle said: http://getoutofmyballpark.files.wordpress.com/2009/09/1109_final_biggest_crap.jpg?w=300&h=231 direk aklıma gelen şey bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Chemical said: bu ameliyatın ciddiyet içerisinde başlanıp bitirildiğine inanmıyorum ben +1 kesinlikle katılıyorum ve AHAHAHA abi çok kötü yaaaa geçmiş olsun cidden adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 3 ay lan.. 3 ay kabız dolaşıp da "bunda bir gariplik var" demz mi adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Chemical said: bu ameliyatın ciddiyet içerisinde başlanıp bitirildiğine inanmıyorum ben doktorun ilk olayı anladığında tepkisi muhtemelen şuna yakın bişey oldu http://420.thrashbarg.net/lol_que.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: Eskişehir'de, kabızlık şikâyetiyle gittiği hastanede ameliyat edilen Abdil Yüksel isimli vatandaşın bağırsaklarından 1 metre uzunluğunda, 50 santim genişliğinde, 12 kilogram ağırlığında dışkı çıkartıldı. said: 50 santim genişliğinde said: 50 santim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne boktan bi topik lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 topic winner'ı Chemical olarak belirlemek istiyorum abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 50cm genişlik mi ::o Bundan sonra hayatının geri kalan kısmında ruzgarlı havada UUUUUUUUUUUUU diye öter adam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 50 sanitm olamaz ya inanmadım ben oraya. 50 santim genişlinden hiçbişey bağırsaklarda durmaz zaten parcalar. bi yazım hatası vardır orda. 50 santım ne ya. yarım metre capından bişimiymiş yanı? southpark yeterince abartamamılmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi bi saniye en kibar tabirle 3 aydır sıçmıyor muydu bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ben doktorun tepkisini merak ettim alttaki dialogda Dok:Geçmiş olsun neyiniz var ? Hasta: 3 aydır sıçmıyom. Dok: Hö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Laraken said: abi bi saniye en kibar tabirle 3 aydır sıçmıyor muydu bu adam? en kibarın buysa işin var senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kibarlaştırıyorum: abi bi haftadır kakişko çıkarımı yoksa gidersin doktora. 3 ay beklemek nedir ha çıktı ha çıkacak diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Asıl bu adamın bir öncesi ve sonrası resmi olsa. Malum 50 cm incelme var dayıda. Millet 1-2 cm için aç kalıyor haftalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adamda bira göbeği var ama biradan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Cuce said: 50 sanitm olamaz ya inanmadım ben oraya. 50 santim genişlinden hiçbişey bağırsaklarda durmaz zaten parcalar. bi yazım hatası vardır orda. 50 santım ne ya. yarım metre capından bişimiymiş yanı? southpark yeterince abartamamılmı? o yalan zaten onu geçtik haberi biraz dikkatli okursanız zaten kötü kelimelendirildiği bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 işin kötü yanı adamcağızda bu kronik hale gelicek gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bende bir keresinde 1 ay yapmamıştım. Kendim çıkarabildim ama ardından doktora gitmem gerekti. Amcayı çok iyi anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 İnş hepimiz hayatımız boyunca hergün en az 1 kere kakamızı yapabiliriz Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 12 kilo diyorlar.. 1 metre uzunluğundaysa 10 cm e 1.2 kilo düşer.. 1.2 kilo olması için de 5cm genişlik yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi erkek beli zaten 80-100 cm falan 50cm kalınlık demek fiyuuu taam bağırsaklar dışkıyı hissetmiyormuş sinir hastalığından ama diğer organlar bağırsakları hisseder heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar