SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 KeHeŞkhe swaşhlar kartophuyLa yplSa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yE@@@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben sığınak düşünüyorum. geçen araştırdım ful sistem 40 metrekare 80 bin dolara yapıyolar. erzakla alet edevatla 100 bin dolara çıkarım sonra gelsin post apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 o sığınakda bir götlük daha yer var mı?.. fndık kadar böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 svaşın ilk bombası senin sığınağın tam üstüne düşüyormuş fede, sence de komik olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 O kadar para harcamaya gerek yok hacı Şundan güvenlisi var mı, sıkışırız köpeğin yanına. http://dogfort.wdfiles.com/local--files/dogfort/dogfort-crop.jpg deprem olursa önceden uyarır hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 o kadar para veriyoruz bari dikey inip kalkabilenlerden alalım böyle bogazda falan indirip kaldırsınlar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben de şahsen civ'de settler/granary harici birşey çıkarmam ama mecbur lazım işte belli miktarda savunma gücü. cılkını çıkarmamak, boya göre kıyafet biçmek lazım ama. f-35 de gayet iyi uçak bildiğim, iskonto do yapılacaktı bize ortağız diye. bundan iyisi şam'da kayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 huun said: svaşın ilk bombası senin sığınağın tam üstüne düşüyormuş fede, sence de komik olmaz mı? olmaz. işlemez çünkü. neden sığınak diyoruz abi. kurşun kaplama. atom bombasına dayanıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aga kusura bakma da, milyon dolarlık bomba teneke kaplı 80bin dolarlık sığınakla durdurulacak olsa... neyse başka birşey demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hAfjFm2jJo4 basıncın ve ateşin başka kaçacağı bir alan olmadığından açık alandan beter oluyor içerideki etki. :p http://www.youtube.com/watch?v=V2004nrHxa0 sığınağın üstüne bundan koyarsan o başka heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi bunker buster teknolojisi 60 yıllık teknoloji. fede seni yemişler olm. radyasyona dayanıklı o sığınaklar sadece, bomba oturttular mı tepesne gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ama muska yazdırdıydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 o ayrı abi, o zaman birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 burada sorulması gereken soru kim neden fedenin sığnağını bombalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 muskadan gömlek giyip atom bonbasının çine gireceğim o zaman adım da.. MUSKA ADAM!! olacak Muska Adam, GÖREVE!! tabii melodi oalrak sordum sarı çiçeğe ilahisi kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 cafer'in babası olm adam. makinelere karşı verilecek savaşta önemli bir komutan olacak kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 topik muhteşem yerlere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sizde muska varsa biz de bombayı okutup öyle atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 başlığı fede çıkarttı rayından ya. teneke kaplı klübe ile bombaya karşı korunacağını iddia etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 muskayla korunacak işte... ama okunmuş üflenmiş bombaya karşı büyü bozacak hacı hoca lazım bombaların üstüne domuz yağı sürüp atacaklarmış uzuna da at kılı tutturacaklarmış tü-tü-tü-üt-tü-tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 muskayla filan olmaz bu işler, insandan f-18 yapılıyor günümüzde. http://i656.photobucket.com/albums/uu288/BOOM_Michael_Bay/CharlieSheenF18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben onu iki kadeh tekilaya bağlarım np demek ki bir sığnakta bulunması gerekenler neymiş; -muska -büyü bozan hoca -bir şişe tekila başka ne lazım olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kürdan bence gerekli olur. malum savaş zamanı hep kuru gıda yemek durumunda kalacağız, dişlere yabışmasın yiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar