di Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Selam, Dun geldim TV'yi actim, baktim sol yarisi cok daha karanlik. Brightness'i kismis, constrast'i acmis gibi. Sahneden sandim ama baktim hep oyle, kalktim yonunu degistirdim, ekrana falan bastirdim duzeldi. Simdi geldim yine oyle ve bu sefer her hangi bir sekilde duzeltemiyorum da. Nedir bunun sebebi acep ? http://www.zpnd.com/lcd-tv-yattara.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 garantisi varsa yapsınlar, yoksa ne olur bilemiycem, temassızlık var heralde vurunca düzeldiğine göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aman abi vurma , sonra kullanıcı hatası diyip garantin yanar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Abi direk götür bence, uğraşma kendin. Hatta yeniyse değişim talep ederek şansını dene. Başka topiklerde de söylemişimdir yine söyleyeyim, bi kere uçan LCD bi daha iflah olmuyo. Bi Samsung 226BW ile yaşadım benzer bi durumu. Başka ama bağlantılı bi sorun için servise giden monitörün renk derinliği ve parlaklığındaki sorunlar aynen duruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 harbi kanaltürk'te son samuray vardı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tüpü bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Edge ledse sol taraf yansimada problem olabilir , yok eğer direk LCD'yse panel dedigin gibi yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tom cruise yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi diger sahneleride koyun filmin bak merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar