Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Arkadaşlar the lone drow da drizztin olay açıklandı okumak isteyenler tıklasın [spo1=Drizztin olayı]Drizzt sürekli kaosa yol açıyo bunu biliyoruz. Menzoda onu yüzünden acaip bir kaos var. Peki kaosu kim çok sever? Lloth tabi ki. öyleyse kitapta da dendiği gibi drizzt has the favor of lloth[/spo][signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 30 Ağustos 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: StRencher, 29 Ağustos 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Bone bu resmi görüyorum ama ilk mesajda bahsedilen resim bu değil sanırım ben onu göremiyorum (bu o değil sanırım?!) abicim axedice'ın koyduğu resimin linkine tıklıyınca forum tekrar açılıyor. şunu c/p et açılır: http://www.freewebs.com/axedice/30thbarfight.jpg açılmassa hemen upload ederim başka bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 dogmeat'in mesajını okurken sanki bonepart'ı okuyormuş gibi hissettim kendimi, niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DoGMeaT, 28 Ağustos 2004 10:30 tarihinde demiş ki: dirzzt lame elminster lame drizzt herkesi kesebilir,herşeyi,herkezi,adam durm uyo,baktı kesemiyo,avcı oluyo,baktı avıykende kesemedi "drizzt artık avcılığında ötesiydi bütün benliği ve vücuduyla bir silahtı"fln fln diyo salvatore kesio lan nie ksaıosun be adam yaz işte kitabın en başına "dirzzt herhangi boyuuta herhangi şeyi herhang, zamadna kesebilir ona göre haa" girdap gibi dönen palalar,oke canım oke. budur:D hele son cümle...:-)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben asıl frp özellikle dragonlance kitapalrındaki "ağzı sessiz bir çığlıkla açılmıştı" klişesine hastayım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar