Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30th Anniversary D&D Artwork

Bone

Öne çıkan mesajlar

elf hatun çok şirin ya.
böyle kaslı kaslı ama çok güzel..
var mıdır başka böyle resim bildiğiniz :-P

bence bu elf hatun kesin monk.
kaplan pençesi yapıcak birazdan..

ha bi de zırhlı orca bittim.
adam çok karızma :-P
ben de öyle bişi olmak istiyom, burun hariç :D[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi wallpaper yaptığınızı sanıyorsunuz, bastırın büyük boy poster yapın.

(İstediğin burun düzeltme olsun be bone, sen dur ben bi mace kapıp geliyorum.:D)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 26 Ağustos 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
bence bu elf hatun kesin monk.
kaplan pençesi yapıcak birazdan..

yok ya ben hiç hafif kısa pelerinli böyle giyimli bi monk görmedim :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

O sarı saçlı elf (yani Gold Elf olan) FR kitaplarında çıkan bi iconic karakter. Sorcerer yada wizard ama tam olarak neyin nesi hatırlamıyorum. Monk olan arka tarafta sağlam bi uçan tekme indiren Tiefling abla, o da FR dan olması lazım.

Ayrıca böyle bi resimde Elminster, -özellikle- Mordenkainen gibi karakterlerin olmaması garip geldi bana. DnD deyince akla gelen hada ünlü bi karakter varmı ki?? (Drizzt denen mahlukatı saymıyorum tabiki. Salvatore kişisine de kafam girsin)

Bi de sol alttaki tipler kim? Bu arada elemanlardan biri mage hand yapıyo galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa bu resim hoş baya hakikaten. Ben Dragonla olayı seyreden Bardı baya sevdim. (Vampirle içki arkadaşı Beholder sağlam tabi :)) Aşağıdaki ufak elemanda biraz riddick göndermesi olmuş sanki :) gözlükler silah falan (Vın Diesel göndermesi diyelim)
Yaa ben bir resimin bahsini duydum. Raistlin Elminster falan böyle ünlü karakterler toplanmış. Baya güzel diyorlardı. Bilgisi olan var mı?[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin resim de TSR ın 20. yılı için çizilmiş bi resim. Elminster, Mordenkainen, Raistlin, Strahd, Planescape den bi bi tiefling ve Alternity den bi tip vardı hatırladığım kadarıyla. Yanyana duruyorladı. Arkada da Red Dragon kafası görünüyodu. Böle bişi işte.
"TSR Jam 1999" adlı o dönemteki settinglerin her birinden bir adventure içeren bir kitabın kapağında kullanılmıştı bu resim.
Sanırsam bu resim de öyle bişi için kullancak.

Bu arada yakında çıkacak kitaplar arasında Thirty Years of Adventure: A Celebration of Dungeons & Dragons diye bi kitaba rastladım. Resimli roman yada onun ayarında bişi olcak sanırsam...

[Bu mesaj Dilbao tarafından 27 Ağustos 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir tek en tepede ki thief i cikardım

DM's hand Book 2nd edition

üzerine bonec o elf kız böyücü yahu :) ki kadında kas olmaz ehe delikanlıyı bozar

ki bu pek de D&D i anlatmıyor
D&D combat demek
zar demek silgi demek
hesap makinesiyle %10 exp bonus hesaplamak demek

*gizlice yine bir sistem tartışması başaltmıştır, hemen kaçmaktadır*[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 27 Ağustos 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
D&D sistemini beğenmiyeni Elminster dövmekten beter eder?
Neden? bunak bunak konuşur kafanı şişirir.
Ha laf da edemessin yaşlı başlı adam.
Bir de dövemessin adam deli gibi büyücü...

:)

verdiğin örnekte ki "orjinalite"
tartışma şevkimi
yer etti
bir etti.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Sosyal ağlarda paylaş

dirzzt lame
elminster lame

drizzt herkesi kesebilir,herşeyi,herkezi,adam durm uyo,baktı kesemiyo,avcı oluyo,baktı avıykende kesemedi "drizzt artık avcılığında ötesiydi bütün benliği ve vücuduyla bir silahtı"fln fln diyo salvatore kesio lan nie ksaıosun be adam yaz işte kitabın en başına
"dirzzt herhangi boyuuta herhangi şeyi herhang, zamadna kesebilir ona göre haa"

girdap gibi dönen palalar,oke canım oke.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Sosyal ağlarda paylaş

yok aslında drizzt herbişiyi kesemiyor öyle, misal legacy of the drow serisinde (spoiler!)
-
-
-
mithril hall un alt katlarında Baenre ve elit grubu ile savaşırlarken bişi yapamıyorlar herkes yerlerde sürünüo, time of troubles sona erip, dead magic zone oluşmasa o anda ölüp gidiceklerdi hepsi.

vede

Paths of darkness/silent Blade'de drizzt errtu ile savaşırken, errtu elindeki lightning kılıcı sayesinde yamultuyor gene bruenor'la drizzt'i, gene son anda wulfgar fırlayıp gelmese cehennemden, Aegis-Fang! ile ordada ölüp gidiceklerdi :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT'ı çocukluğunda Lord Sothlar, Dzzztlar ve Elminster'lar kovalamış galiba.
Nerde isimleri geçse "O lame, olm o da lame! Elminster mı? Ohoo o zaten cinsiyet değiştirdiği anda lame olmuştu!" diye saydırıyor.

[spo=Dzzzt]Hulk ezerse Dzzzt da keser kardeşim!
Ha Dzzzt'ı elektrik çarparsa, ejderha yutarsa veya Lloth "ee yeter ne lan bu!" diye çarparsa da

a) Bruenor gaza gelir "Löhööööytt!!! Oğlum, kızım, damadım, dedemin dedesinin dedesinin dedesi, k3nk'im, hancının kızı*, kasabın torunu!!!!" diye baltasını sallar.
O sırada Bruenor, çok çentikli baltası ve tek boynuzlu miğferi o kadar sinirlenmişlerdir ki, Salvatore bi kıyak daha geçer, tüm koruma büyülerini baltasıyla deliverir Bruenor.

b) Kahraman olmak isteyen bir genç, Holy War Hammer Of Wulfgar, da Mighty'nin çekicini çalar, "Tempuus!" der, Errtu bana mısın demez.
Aegis-Fang'te de köpek gibi sadık tabi. Gider Wulfgar'ın eline, o da "Tempus!!!" diye bağırarak girişir sağa sola. Yetmedi "Crooomm!" der, çekicini milletin suratında patlatır.
Bu da yetmezse Errtu tam Dzzzt'ı kesecekken str'si 25'miş gibi tek eliyle Errtu'ya "dur ülen!" çeker. O da çok sinirlenmiş.

c) Catti-Brie kuzey kutbu gibi bi yerde suya düşer, sonra sudan kurtarılır, en az 5 dakka boyunca donup ölmeden çatır çutur indirir herkesi oklayarak.

d) Regis küçücük çekiciyle milletin kafasına sneak attack çeker.

e) "Orc / dev / drow / ayı / öcü / dragon, tam Dzzzt'ı / Wulfgar'ı / Bruenor'u / Catti-Brie'ı / Regis'i kesicekti ki, 300 kiloluk kara bir panter tarafından yana savruldu."

*Hancıların kızları her zaman çok güzel, hatta tapılası olur. Tarkan filmlerinde bile böyle bu. Ve hikayenin elbet bir yerinde tecavüze uğrayacakken / öldürülecekken / içkisine hap atılacakken kurtarılır.
Nedenini çözemedik.[/spo]

Bu manyakların hepsi sinirlenince delirip sağa sola girişiyor kesici aletlerle.
Hepsi lame. :-P[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right

[Bu mesaj Eraq tarafından 29 Ağustos 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...