Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 aynen abi sandbox da mal mal geziosun etrafta falan öle level kasiim 100 tane bilmemne öldüriim grind yapim olmadığı için öle gezerken 2 tane yaratık görüon kesion devam edion öle yoluna macera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Gw2'nin de dunyayla baya etkilesimli olacagimiz iddiasi heyecanlandiriyor beni en cok. Su aralar agac kesme ihtiyacimi gene ultimayla gideriyorum archeage cikana kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mantığınıza si... Hem para ver hem questlerin kölesi ol, sevgilimi orclar kaçırdı git onu kurtar ,kurtarman için Orc lorduna 3 kere parmak at kapıdajki Npc ye bı kere verde bu ne şimdi hiçmi aklınız yokta sandboxaa laf atonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 PvP cumbusu. Fena kaos olmamis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mortis said: ama abi sonuçta böle bol roleplayli ağır konulu bi oyun oynamadığmız için insan böle kapışırken biraz heyecan istio yoksa pc başında çok bayiosun mob keserken Tam bir MALMORTIS. Argadaşım bi kere roleplayin combat mekanikleriyle bi alakası yok, mmo oyunda zaten rp lordum leydimi ya da cyboru geçmiyor o ayrı da, aksyonun değil karakterin abilitylerinin ön plana çıkması bi tasarım tercihi. Rölpileyli oyunda lordum 3gp diyip şerefli bir demirci olan babamı öldüren hain orçlardan intikam alırım, orçları da tab targettingle keserim diye bi zorunluluk yok. Sandbox oyunun mekaniklerini ister twitch based dodge vs. getirip yaparsın ister target ve stat based yaparsın herhangi bir engeli yok. Hatta wow gibi themepark oyunları bile twich based yapabilirsin yeterince konsol bebesi almaz diye üzülüyorsan. UOda all attack diyip, çorp por diyip öyle boşluğa mı sallıyodun sen? said: hele pvp de böle wow da falna battelground da TABLİOSUN random target çıko range de olduunu anliopsun zaten basiosun abiltiylere canına bakiosun falan, kime saldırdıını bile bilmiosun, kaybolunca target aha kaçtı diosun tekrar tabe basiosun falan böle combat ın da bi zevki olmuo :) Seninle RBG yapan adamlar bu yüzden RBGye tövbe etmiş demek ki. Kendin yetersizsin, bari diğer insanları oyunlardan bezdirme. PİS HERİF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mortis bence sen haksızsın i... sana laflar hazırladım. Axedice'a katılıyorum. Gördük AoC'ta ne kadar becerdiğini. Gelen tokatlıyordu giden tokatlıyordun senin çirkin çinli rangerını. Benim yeto HoX ile bile tokatlıyordum seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 new hope gemisini kaldirmisiz gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 tortanic ten iyidir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ÇOK ÜZÜLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hahah burak gelince hazır ol boynundan öpecem yine ^______^ öle YETO METO diip sert tavırla konuşunca haklı olmuosun,ben haklıyım. HEP BEN HAKLIYIM! das! göksel senin de ağzına vuruodum bariz aocda da konuşma şimdi.. neyse ney, ben aksiyonlu combat istiyorum kardeşim! TABLEYEREK ABILITY SPAMLEMEK İSTEMİOM WOW BG GİBİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ne ağızımı mı kırıyordun? hahahahaha buna gülerim işte!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 That need: 1.Mylo on gmail / yahoo.com 2.KSSN 3.Koreyski proxy (paid / free) I. Registration on site 1. Set up a proxy Opera Mozilla Firefox Chrome Check the proxy, please visit myip.ru. If the site is loaded and in the un written address of your proxy, then everything is OK. 2. Go to the site archeage.com, and click the log out button 3. Rastavlyaem checkboxes, and click Next 4. Enter the KSSN (if everything is OK, will spread to the registration page, no - look for work KSSN) 5. Fill in the form, confirm. II. Register for a test 1.Kachaem programku to check the configuration reference system http://www.archeage.com/util/downloa...e=UserInfo.exe 2. Downloading the software to connect to the VPN server. http://www.flyvpn.com/files/download...PN_2.2.1.6.exe login: vpna password: changes every 30 minutes, the actual password can be checked here . 3. Install the program, connect to the VPN. 4. Run userinfo.exe, enter login from your account and wait until the program scans Comp. And you will see this screen. Then you can disable the VPN and move to a more rapid proxy. 1. Go to the homepage. Go to the site under your account and select the registration for the test. 2. Click on the button below. 3. Fill the form below: Mobile phone. (a) Checks on sms no, so enter any number (Example: 010-1234-5678) 1. The place where you play. 1) In the club 2) Houses , etc. 2. The game experience. (b ) Select all of that play. 3. Experience of payment. (c) Here we choose the games that have paid. 4. The last game paid. (d) In what recently played. 5. The game achievement. (e) If yes, note the first paragraph . In the first box, write the name of the game (I advise to insert game title in Korea of items b)-d)), then the game level. 6. What is important in your MMO. poke anything, it's not so important 7. The game you looking forward to most . BNS Lift Diablo 3 Guild Wars 2, None of them 8. How did you hear about the test. (e) Choose any item. 6. Click on the button below and complete the registration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi sandbox dediğin oyun akşam çarı boksa bırakmak ise kalsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Eskiden ne uğraşırdık şu Çin, Kore betalarıyla. Kalmadı eski heyecanlar. Lineage 2 Kore betasına gireceğiz diye forumlarda az uğraşmamıştık, yok registration'u, yok ip'si filan...Teey:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ne zaman cikio bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 mayti tor sen oyna baba burada izlenimlerini yazarsın, o kayıt şeyi kasar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 oyun 8 aralıkta beta 4 e girdi bu beta 80 gün sürecekmiş devamında open beta başlıyor, sonrasında da oyun çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oyun kore'de cikacak bu arada. avrupa ve amerika icin publisher anlasmasi yok bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Lineage gibi olcak büyük ihtimalle.Kore de çıktıktan yaklaşık 11 ay sonra filan eu-us publisher rights verilmişti yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 narsor said: oyun kore'de cikacak bu arada. avrupa ve amerika icin publisher anlasmasi yok bildigim kadariyla dogrudur 2013 ortalarinda gorur mighty bunu buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 imposubru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bu oyun gw2 ile aynı döneme denk gelirse baya kararsız bırakır insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar