Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

klasik pahali oyun gelistiriyoruz, casual kitleyi hedeflemeliyiz sendromu, oyunun ilk gunlerindeki aciklamalar teker teker tersine donuyor zaman gectikce. item loot yok, oluyorsun, res olup kalkiyorsun. Bu sistemin alternatifi dusunulmuyor su an icin yukarida da soylendigi gibi. Bu oyunun Aion, Wow, Rift turevi oyunlardan cok farkli olacagini sanmiyorum, world pvp belki eglenceli olur, gorucez. Son levela kadar quest/themepark karakter gelistirme yontemi de koyarlar ondan da emin oldum artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda guildlerin kendi şehirlerini kurup bu şehirlerin siegelenebileceği vs söylenmişti bunlar olmayacak mı şimdi? Loot olmasada birçok pvpcinin ilgisini çekicektir üzerine savaşabileceğin şehirler. Ayrıca oyunda portal sistemi vs olmayacak DF'deki gibi mountlar/gemilerle vs gidiceksiniz nereye gitmek istiyorsanız denmişti ki buda open world pvp yaratıcaktır birçok noktada bence ama bir death penalty(loot,stat loss vs) olmaması gerçekten can sıkıcı :(
Sosyal ağlarda paylaş

aciklananlar cok hizli bi sekilde degisiyor, o yuzden oyunda ne olacak ne olmayacak ben de karistirmaya basladim. Ornegin portallar son haliyle oyunda olacak, basta olmayacagi soylenmisti. (Gerci bi takim sinirlamalar olacakmis, ya da parali oldugundan herkes tercih etmeyecek filan diyolardi). Bilmiyorum, her acidan sulaniyor oyun yavastan
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Kanuni said:

tabi tabi kesin okuyorsunuzdur...

karimi kurtlar kapti git kurt oldur
ekmek yapicam git bugday topla
malim ben elma almam lazim git al
sopam bitti bana odundan sopa yarat
kedi ile ciftlesmem lazim bana disi kedi bul
kendimden gectim beyginim hatta oluyum intikamimi al, hatta olu halimle sana quest itemi bile veririm.

ya bi gidin allasen :D

seni bilmem ama, ben wow falan oynarken genellikle böyle questleri yapmazdım ki,
bana resmen böle quest geldiğini hatırlamıorm. Yapmayıver

sırf şuna cevap vermek için üşenmedim giriş yaptım. wow oynarken böyle queste denk gelmedin mi? grind mi yaptın arkadaş sen? private mı takılıyosun? neyin kafası bu? *pokerface
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Keçinin bokunda boncuk bulmaca sanırım bütün wowcuların kalbindedir.

Gerçi wrath ve catanın hakkını yemeyelim şimdi güzel quest chainler vardı.

haha o questi asla unutmam içimden "....ler böyle heroluğu" demiştim hehe. ragnaros kes bin çaba sonra git keçi boku içinde boncuk ara.

wotlk ve cata'nın questlerine yok, çok bir derinlik olmasa da akıcı ve sıkmıyor. nagrand'ın o iğrenç 30 lük kill questleriyle kıyaslanmaz bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...