Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 death penalty de exp lose veya lootlanabilme gibi bişi düşünmüyorlarmış şimdilik. zaten bana çıkmasına çok var gibi geldi değişiklik olur illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 klasik pahali oyun gelistiriyoruz, casual kitleyi hedeflemeliyiz sendromu, oyunun ilk gunlerindeki aciklamalar teker teker tersine donuyor zaman gectikce. item loot yok, oluyorsun, res olup kalkiyorsun. Bu sistemin alternatifi dusunulmuyor su an icin yukarida da soylendigi gibi. Bu oyunun Aion, Wow, Rift turevi oyunlardan cok farkli olacagini sanmiyorum, world pvp belki eglenceli olur, gorucez. Son levela kadar quest/themepark karakter gelistirme yontemi de koyarlar ondan da emin oldum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Oyunda guildlerin kendi şehirlerini kurup bu şehirlerin siegelenebileceği vs söylenmişti bunlar olmayacak mı şimdi? Loot olmasada birçok pvpcinin ilgisini çekicektir üzerine savaşabileceğin şehirler. Ayrıca oyunda portal sistemi vs olmayacak DF'deki gibi mountlar/gemilerle vs gidiceksiniz nereye gitmek istiyorsanız denmişti ki buda open world pvp yaratıcaktır birçok noktada bence ama bir death penalty(loot,stat loss vs) olmaması gerçekten can sıkıcı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aciklananlar cok hizli bi sekilde degisiyor, o yuzden oyunda ne olacak ne olmayacak ben de karistirmaya basladim. Ornegin portallar son haliyle oyunda olacak, basta olmayacagi soylenmisti. (Gerci bi takim sinirlamalar olacakmis, ya da parali oldugundan herkes tercih etmeyecek filan diyolardi). Bilmiyorum, her acidan sulaniyor oyun yavastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Suark said: Kanuni said: tabi tabi kesin okuyorsunuzdur... karimi kurtlar kapti git kurt oldur ekmek yapicam git bugday topla malim ben elma almam lazim git al sopam bitti bana odundan sopa yarat kedi ile ciftlesmem lazim bana disi kedi bul kendimden gectim beyginim hatta oluyum intikamimi al, hatta olu halimle sana quest itemi bile veririm. ya bi gidin allasen :D seni bilmem ama, ben wow falan oynarken genellikle böyle questleri yapmazdım ki, bana resmen böle quest geldiğini hatırlamıorm. Yapmayıver sırf şuna cevap vermek için üşenmedim giriş yaptım. wow oynarken böyle queste denk gelmedin mi? grind mi yaptın arkadaş sen? private mı takılıyosun? neyin kafası bu? *pokerface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bana en cok koyan, ' al su lahmacunlari sogutmadan sevgilime gotur" questi olmustu wow'da . Resmen oyundan sogumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Keçinin bokunda boncuk bulmaca sanırım bütün wowcuların kalbindedir. Gerçi wrath ve catanın hakkını yemeyelim şimdi güzel quest chainler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kanuni bütün oyunları 3 günde bitirdiği için questleri okumaya gerek de duymuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 axedice said: Keçinin bokunda boncuk bulmaca sanırım bütün wowcuların kalbindedir. Gerçi wrath ve catanın hakkını yemeyelim şimdi güzel quest chainler vardı. haha o questi asla unutmam içimden "....ler böyle heroluğu" demiştim hehe. ragnaros kes bin çaba sonra git keçi boku içinde boncuk ara. wotlk ve cata'nın questlerine yok, çok bir derinlik olmasa da akıcı ve sıkmıyor. nagrand'ın o iğrenç 30 lük kill questleriyle kıyaslanmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Darkfall de housing var mı ? Pardon kendi bölümü varmış, bakıyorum orayaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 var ama villagelara koyabiliosun evinionlar da belli bölgelerde oluyor, yani uo gibi gidip kafana göre boşluğa evini koyamiosun. Mortal Online'da var ama o şekilde istediin yere koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bu oyundan umutluyum ben. grafik oynanış fizik motoru falan filan. classlar. çok güzel gib. hem youtubeda bir sürü gameplay videosu türemiş hesini izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Oyunun vidyolarında diğer mmolarda olmayan bi akıcılık var. GW2 mesela ekran cümbüşü açısından WAR'a benziyor, bu oyun ikisinden de temiz duruyor combatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 aynen o akıcılık hissediliyor. çok rahat duruyor combat ilerliyor yani. map tasarımlarına bayıldım ben. bir video vardı bulabilirsem editlerim, dağlar falan yüksekliği ovalar.. herşey gerçek ölçülerinde. oyunun tüm mapi wowun mapinde büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 betadan 2 ay sonra f2p'ye bağlarlar,chines mmo çok şey beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu bilgilendirici post için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Su saniye aydinlandim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Jjg-TLBTZXg&feature=related çok iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adamlar yapmis ya... bunu nasil bir makine kaldircak yalniz o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gunumuz standard makinesi, kalkmicak bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 atın arkasına binme güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aquila said: gunumuz standard makinesi, kalkmicak bi olayi yok. ne anladım o işten. oynamaya başladığımız her yeni oyunda makine mi toplayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Tekrar oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 crysis 2'nin engine motorunu kullanıyor diye biliyorum, eğer öyleyse endişelenecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iş arasında hızlıca forum okuyup cevap yazmaya çalışınca böyle oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar