totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 heç sorma ya. archeage öv öv öv sonra ama everquest next'den umutluyum de.. olacak iş mi bu!! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hocam hemen hemen herseyi oynadım oynuyorum satın almadıgım emek vermedigim oyun kalmamıstır. Hepinizde oylesiniz biliyorum . Sorun şu bu oyun aylık subs istese, oyuncu kalmaz .Hic bu kadarını görmemiştim. Hile grief gang pk ne ararsan var. NAsıl anlatsam mesela heryerde seni kesiyorlar . Burdakinlerin gözü dönmüş. Diger tarafda akvaryumu gördüm. Bir evde ,icindeki balıkları gördüm. 1 daka baka kaldım . evdeki eşyaları görmeliydiniz. İstediginiz yere ev kurma ciftlik kurma mallarınızı götürüp satma ticaret yapma inanılmaz deneyimler . Böylesini hic görmedim . Serbestlik serbestlik serbestlik. Daha büyük ciftlik daha buyuk ev sonu sonucagı yok sanki .Ekonomi çok iyi ve çok canlı, auction kaynıyor . Güvenilir insan arıyorsunuz. Bir gruba katılırken acaba beni yolda keserlermi diye tırıs tırıs bakıyorsunuz .Her dakka tetikdesiniz . Bu hissi uo ve eve online da görmustum . Bu oyunda gideyim quest yapayım level alayım ,ona vakit bile yok . labor az az az yetmiyor .dakikada 1 labor veriyor. Öbür tarafda everquest var. Buarada herkes ultima online neydi be , archage super iyiki burdayız , Vay be everquest geliyor bekliyemiyorum diye konusuyor. Bende öyle diyorum ya everquest çıkıncaya kadar burdayım. Zamanım degerli En iyiyi oynamak hakkım. (bana göre en iyi tabiiki ) Oyunun versiyonun alpha olması sizi yanıltmasın girdigimden beri bilmiyorum bir haftamı oldu bir kere 10 dakkalıgına bakım yaptılar.24/7 açık bura .oyun yag gibi kayıyor questler puruzsuz .Her şey tıkırında burda. Yani herhangi bir yeni bir oyun çıksa piyasaya burdaki gibi kusursuz olmaz. bu arada nufus gercekten abartı oldu dag basında yollarda bile insanlar kaynıyor , rus serverindan gelen cok fazla insan var son bir haftada . Hele bugun 13 tane Türk geldi çok mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Pk, guclu grup , server domine edebilecek guildler urkutuyor beni ya.. Yanilmiyorsam kendi bolgende pvp flag acmassan sorun yok ? Trion alphadaki arkadasimin dedigi bu idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 PvE serverı açarlar carebear'lar orada oynarlar. sandbox'ın en önemli featlerinden biri griefing ve pk sistemi. sandbox seven kesim için genel itibariyle sorun olduğunu düşünmüyorum. diğer yanda hack vs. f2p'de gani gani akar, önüne de geçemezler. sandboxların en büyük düşmanı. çok net oyunu bırakma/oynamama sebebi. eq next'de farklı olmaz yanlız bu durum*. kullanıcı bir şeyi riske etmediği sürece sistemi bozmaya çalışmasında bir engel yok. darkfall'da 50 dolar oyun + 15 eur subs'a rağmen insanlar hack kullanıyordu, banlanacaklarını bile bile. iğrenç bir şey gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Insallah wow tarzi pve serveri olur isteyen acsin flagini ister kessin ister kesilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Pve server bu oyunun temeline konan dinamit olur, bizde "ne patladı be" diye izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 1 kesinkez pve server açılmıyacakmış tek server. 2 Hayır siz flag acmasanızda size dalabiliyorlar sorun orda zaten . heryerde herkes sizi öldürebiliyor . Hic bir yer güvenli degil. Bu arada harita da giderken hic bir zoneda yükleme yok koskoca dünyayı gidiyorsunuz hic bir ara gecis hic bir instance yok. Çok güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 O niye ki ? Diger sandbox pvp full loot serverleride olacak.. Secim iste misler gibi. Zaten zone zone dedigim gibi oyun bildigim. Kendi zoneunda pve sen istedigin surece. Edit: akirafes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Tam UO işte, kelle koltukta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hmmppss carebearlerin tadını şimdiden hissettim http://wac.9ebf.edgecastcdn.net/809EBF/ec-origin.dmv.barstoolsports.com/files/2014/02/cartman-tears.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 - This will ignite a struggle for PvE players to petition Trion to allow us to play ArcheAge without being harassed by griefers. I propose simply making the Northern Continent PvP or having seperate servers. - Trion won't make separate servers nor change how PvP works. Get over it already...either you like it, or you get to like it or you move on something else you loke more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Rus serveri nasıl orda size dalamıyorlarmı ? flagmı açmanız gerek ? Trading, everything happening in the north continent, sailing, pirating; basically what AA is about, turns around PvP. Trion knows VERY well what a huge mistake it would be to add PvE servers; because without PvP everyone would quit the game after reaching 50 and getting a house. PvP is what makes this game thrilling even for PvErs, at least those who like AA. Those who don't like PvP are saying they don't like AA as AA can't exist without PvP. Making PvE servers would make trion gain the few people interested in PvE only and these very same people would quit after a few weeks due to boredom. So no, these players would only make trion waste server resources. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 So myself and some guildies went to the Nuian continent to grab the West Faction mounts yesterday and we ran into a curious thing. We are flagged at all times coming into a hostile zone. We expected this. We were ready for a fight. HOWEVER, A level 29 attacked my 27 friend. And the ONLY one who could respond to this aggression was the friend in question. This brought about two concerns: 1. Under this system, the rest of the non-targettable Nuians decided they could snipe us one by one by just attacking a single individual, since only he would be able to respond to the hostilities. (the rest of us just had to sit there and watch him be slaughtered) 2. This invalidates any sort of safety-in-numbers play when invading hostile lands. :/ No point if only the one being attacked can attack back. Is this working as intended? Because if so, I believe it's a system that needs tweaking. (Editing with discussion as it happens) Akirafes dedigim bu iste? Misal horde bolgesine gelen ally wowda.. Dun atilmis bu post ama sen heryerde pvp free diyorsun senim flagmi acik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hocam gordugum sana dalıyorlar kendi fanctinındaysa mor renk oluyor sana . Kırmızı gordunmu zaten sorun yok hemen glider . Benim flag acık degil oglumda baktı inceledi belki ben bir seyi yanlıs yapıyorum diye ama bu yazanlar çok düsük level bolgede de olabilirler 30 levelın üstü yerler cehennem. hem bunlara dusman dalmış gibi yazmışlar benim dedigim kendi adamın dalıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ha oralar ortak bolgedir ok oldu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Çok ,isterdim şöyle bir 40 kişi gidelim .Bir sehri ele gecirelim köyleri yakalım :P Gelin yaw daha ne bekliyorsunuz . Kendi kentimizi kurarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sonra onlar bizi biz onlari .. Pis barbar turk :) F2p oyunun alphasina 150 dolarmi verilir hele ustune full wipeda gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 fiyatı düşsün diye bekliyoruz adsad 150 dolar baya yüksek bir rakam f2p bir oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bide wipe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aplha 50 dolar olsa direk alırdım da 150 dolar sıkılıp bırakırsam pişman olurum diye almıyorum. bknz: hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Haklısınız valla . free olucak bir oyun icin çok çok ama çok para. Genede bir şekilde ödüyebilirseniz gelin . Ne kacırdıgınızı görün :P Forumlara bakın herkes şokta bu kadar pahalı bir alhpa olan oyunda nasıl bu kadar çok kişi var. Hele ben bugun gelen 13 Türk e çok şaşırdım free serverdan. Orda 80 kişilermiş . Betada digerleride gelicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Rus serverinde etkilenmis olsam alirdim da bekleyebilirim.. Star citizen, swg vs olsa alirdim herhalde ama fantasy meh :( Sc aldim zaten de hani alphasi olsa 200 dolar demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Star citizen aldınmı hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 free server dediğin rus serverı mı? türklerin geldiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 evet 13 Türk geldi . Dün gelmişler rus serverindan bilmedigim bir türk daha varmış serverda o keşfetti onları . sonra family olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar