akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aquila said: abi git oyununu oyna, orda kalsin lutfen ya. peki yazmam sorun yok .Kusura bakmayın abarttım galiba . Ama eso da gerçekten çok boşuna uğraşmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 10 mesaj var arka arkaya, hepsinde de ayni sey yaziyo. oyundan sogudum her mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Yazmayın dediniz ama yazmadan edemedim gene. Oyuncu kitlesi inanılmaz değişik . Nasılmı ? Oyunda karakterlerin sahip oldugu degişik mimikler var . Biraz önce yanıma, sırtında odunla birisi geldi. O sıra kaş göz hareketlerini görmenizi isterdim . - Hmn .Buraya savaşcı olmaya gelmiştim sözde . Halime bak .Savaşcı olucaktım .Ama guildim beni , hammal olarak kullanmayı tercih etti odun taşıtıyor şu halime bak . Yıkıldım . Oyunda bu tür sahneler çogunlukta . Hic böyle bir oyuncu kitlesi görmedim gerçekten . Ah bir de mahkemeler gerçekmiş .Hatta size bile juri teklifi geliyormuş . Bu arada korsanların şehre saldırdıklarına tanık oldum . yalnız anlamadıgım eşeklerle gelmişlerdi gemiden . Uzun zamandır ilk defa pk gördüm :P çok mutluyum kırmızı pk lar var bu oyunda. onlara dalan bir kaç kahraman şehir ahilisi oracıkda öldü tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bende hayatı bu kadar dramatik ve teatral yaşamak istiyorum abi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Akira paylaşımlara devam lütfen, bakma sen onlara. İlgiyle takipliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 okumasin istemeyen. paticik bura! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 eve oyuncuları üzerine sosyolojik araştırma istiyorum, Güneş i summon layın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 geminin icinde oyle bir baymis ki at-insan gorunce mutlu olur hale gelmis adam :) ziplama var heyooo, kosuyorum yippiii, agacin arkasindayim baaak, sobeee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 evet lan çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 :P çokmu bariz . Ya demişlerdi karakter istasyonlarda inecek .gezicek diye ne sevinmiştik . Ama oda fos çıktı . valla özlemişim ot böcek esoyu bile sevdim ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 akirafes said: esoyu bile sevdim ya . akirafes said: esoyu bile :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bukadar ti ye alıcak ne var anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Eso nun hayal kırıklığı olduğu konusunda hemfikiriz. Ben eso ile dalga geçmek için yapmıştım zaten o post u sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Hocam eso yu oynarken inanılmaz yoruldum . Şaşırdım kaldım. Dedimki gerçekten yaşlandım , artık oynıyamıyorum . Ama sorunca 30 yaşındaki guild mate lere : Yok abi gercekten bizde yoruluyoruz diyorlardı. Şu an gercekten eglenerek oynuyorum . Ama eso nun pvp si güzeldi daha burada girmedim pvp nasıldır bilmiyorum .Ama korkmayın girince buraya gelip 50 sayfa yazmam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yaz kafana göre ya başlık terk edildi zaten, herkes umudu kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Hocam bu archage icin gecerli ise isterdimki kalabalıgı gozunle goresin . Oglum bile sasırdı: ne kadar cok oyuncu var baba . Ne kadar Çok para veren olmuş bu oyuna. Gerçekten inanılmaz sayıda oyuncu var ben hic tahmin etmiyordum. ama buarada 200k nın üzerinde oyuncu var gibi su an .Guild ler adam dolu. Ama hep amerikalı nedense . daha hic avrupalı biri ile karşılaşmadım. Birde free oldugunu düşünün bunun . Buarada bir cok insan için bitmiş olabilir ama sanırım birçok insan icinde yeni başlıyacak bu oyun. Everquest next başlıyana kadar burdayım gibi zaten. Birde burada yapılanların hepsi silinecek. Gelin görünki insalar nasıl crafting kasıyor. Söylenildigine göre çok zormuş skiller çok yavaş artıyormuş. Twitch de bu arada alpha sürümü olmasına ragmen en cok izliyeciye sahip ilk 10 oyun arasında. Oyunu övdügüm yok . daha iyi bir oyun cıksın ilk ben bırakır giderim. Ama denildigi gibi grafikleri kotu oyun kotu alakası yok. Sizin oynadıgınız yeri bilmiyorum. Ama oynadıgım serverda cok iyi bir ouncu kitlesi var buna emin olabilirsiniz. Bu arada 14 level oldum 2 karakter actım birisi 13 de oyun bir isvicre saati gibi sorunsuz calısıyor. En azından eso dan sonra bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sen rus serverında değil misin early access paketini mi satın aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kime gore bitti gene oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Yok 150+25 dolares e early access almış akira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bende senin yaşadığın heyecanı 2 sene önce yaşamış ve bir şekilde Kore betasına girmiştim ama benim için bir hüsran olmuştu. Oyunun korece olmasına ve bu nedenden çoğu şeyini anlamamaya verdim olayı bende beklemeye başladım ama şu an Trion alphasına da girdim ve sonuç olarak bana hitap etmeyen bir oyun olduğu kanısına vardım. Kısaca uzak doğu tarzında oyunlardan hoşlanıyorsanız ( anim, çizim, grind vs ) oyun size hitap edebilir nitelikte aksi halde çabuk bayarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 O diil de başlığı Ahmet açmış 3 sene önce ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 açıkçası 49$ lık paket iyi gözüküyor ama 100 ve 150 dolar gibi fiyat etiketiyle sattıklarından şu an almakta tereddüt ediyorum. 149.99$ 318tl ettiğinden dolayı oyun ilk eksisini yemiş oluyor. parası olan alır bir bahane değil. 3 archeage bir asgari ücretin önüne geçiyor. bayağı bayağı oyuncu söğüşlemek ve bu kitleyi aptal yerine koymak demek bu. son zamanlarda bu yeni icat edilen sistemler beni işkillendirmeye başladı. kickstart yapıyorsun örneğin shroud of the avatar ve daha grafik motoru tamamlanmamış oyuna alt limit 50$ üst limit 30000$ dan bir fiyat biçiyorsun. benim param var alıyorum yukarıda dediğim gibi bir bahane değil çünkü sonucunda benim gibi oyuncuları da etkiliyor. bunu gören developerlar hatasız ve bitmiş oyun çıkarmak yerine kıçıkırık alpha oyunlarını aylarca sarkıtıp para kazanma peşinde koşuyorlar. bu sistemi ilk başlatan oyun star citizen herhalde bir ton para kaldırdı ve hala kaldırmaya devam ediyor. sonuç olarak abd ve rusya'daki para içinde yüzen varyemez amcaların oğulları parayı basıp, ortalama bir oyuncunun on adım ötesinde başlıyor oyunu oynamaya. aynı hesap archeage online içinde geçerli. sözde bir alpha süreci geçiriliyor ama benim bildiğim alpha kapalı bir alan içerisinde gerçekleştirilir ki, bir kısım diğerinin önüne geçmesin. şimdi alpha'da oynayanlar resourceların yerleri olsun, avantaj sağlayacak sistemler olsun hep bir adım önde olacaklar. hadi alpha yı geç aynı sistemi beta içinde yapmışlar. bu adamlar kore'de, rusya'da bedava beta yapıyor ama ne değiştiyse iş avrupa'ya gelince betada yer alabilmek için para ödemek gerekiyor. senin getirdiğin oyun 1,5 yıl open beta - 1,5 yıl release toplam 3 yıl geçirmiş ve alphasında hala yarısı korece olan yamalı bohça gibi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 jonq said: Bende senin yaşadığın heyecanı 2 sene önce yaşamış ve bir şekilde Kore betasına girmiştim ama benim için bir hüsran olmuştu. Oyunun korece olmasına ve bu nedenden çoğu şeyini anlamamaya verdim olayı bende beklemeye başladım ama şu an Trion alphasına da girdim ve sonuç olarak bana hitap etmeyen bir oyun olduğu kanısına vardım. Kısaca uzak doğu tarzında oyunlardan hoşlanıyorsanız ( anim, çizim, grind vs ) oyun size hitap edebilir nitelikte aksi halde çabuk bayarsınız. Hocam ben begendim gibi masalsı bir oyun var ortada . Nuia daysan buluşalım dedigim gibi hic avrupalı görmedim Bari bir Türk göreyim . Oyun hala korece aslında yani konuşmalar hikaye anlatımları korece bu çok enteresan. Silkroad oynamıştım ben 1.5 sene kadar . Bu onun çok gelişmişi gibi geldi. Sizin kadar oyun konusunda bilgim yok ama Alpha bu kadar canlıysa insanlar 150 doları verip girmişlerse . Bir kez daha diyecem bu oyun free oldugunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar