Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Valla dolar ödedim ,onu anlamadım. Euro ödüyecek bir site bulamadım .
inşallah yanlış versiyon almadım. Ama doğruymuş gibi duruyor .
3

x2 xp olayını kaldıramadım eso da. ben7 oluncaya kadar nerflenmiş dungeonlarla uğraştım. benden öncekinler malum. Şimdi x2 xp . hala betadamı anlamadım bu kadar çabuk bu kadar önemli bir olay nasıl değişiyor. bizden önce insanlar pvp de 20 kişi öldur spam ederek veteran 10 na ulaştı biz de ise bu nerflendi .Şimdi ise bu pvpnin xp si artırılacak . Benim zamanıma denk gelenler nerdeyse kobay olduk. Sen bize grindig alanı verme verdiklerini nerfle. Sonra questlerini yaptırmaya çalış . Above low bu ne yaw dönme dolap oduk . Gidiyorsun nerde belli değil quest . hayır yol olsa gidicen . Burnunun dipi içi 10 dakka gidiyorsun yol bulucam diye. Her kesin elinde bir harita.
Hele vampirler artık pvp de bile ortada duruyor 20 kişi dalıyor .
Adam harita açıyor. saniyede 10k vampir diye heal alan adamdan ne beklenir zaten. zaten 5 ay esoya vericem para ile oyunu finanse ettim gibi . Veteran 7 yim bir veteran dungeon yapamadım.
Bu kadar zor olamazki .
burdan aldım .
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok cabuk sevip-yerdin. normal bunlar oyunlarin ilk aylarinda.

tamam vet zor tamam dungeon nerflendi vs de tek sana degil ki bu. pvp spamida 1-2 gun surdu sanirim. onda da oyle allahlik bir xp yok zaten. nereye vet kasacaksin onunla. anca 1-50.

%1-2 vet 10 oldu da ne oldu bi halt yedikleri yok cok fazla dert ediyorsun. ben gene girdim dun aksam arkadasla oynadik bugun level 7 olmama ragmen onlarla level 10 bolgesindeki questleri yapacagiz.. 8 olurum rahat daha cok yapmadigim yerler var oralara geri donecegim onlari hallederim 9-10 olurum.

evet cok buhran yasatti ama biraz geri cekilip nefeslenip devam edeceksin. sen oyle yogun girdin ki 16 saat oynadim, 18 saat oynadim diye diye oyundan degil kendi oyun stilinden dolayi oyundan sogudun farkinda degilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

4 ay kore serverinde oynadım şu oyunu. daha önceki sayfalarda yorumum da var hatta. bence trion'dan önce xlgames potansiyeli olan oyunu batırdı. trionda realese için geç kalınca üstüne tuz biber oldu. oynancak zamanlarında değil oyun koredeki son haliyle.

peki sence hangi oyun oynanmalı ?
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

bence diaplo oynayın. en azından ben öyle yapıyorum. bizim gibi artık çalışan fazla vakti olmayanlar için ideal gir son levele hızlıca ulaş riftini bountyini yap çık..

diablo 1 dışında hic birini begenmedim . 2yi aldım hic oynamadım .
3ü aldım cok az oynadım. Diablo seven biri icin 2 ve 3 çok acıklı bir hikaye bence. diablo 3 unse ek paketini almadım almaya gerek görmedim . Herk ikiside diablo 1 in yanına yaklaşamaz bence.
Ama zaten planetside 2 deki eso daki gibi massive pvp yi seviyorum
.Hem yeni daha archage e 150 dolar vermişim . +25 dolar dedi ama onu neye aldı anlamadım . Bir once oyunu oyanayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...