akirafes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Evet Founder pack i aldım yalnız 150 dolar derken anlıyamadım bir sebeble 175 dolar istedi sorun etmedim ödedim. Şu an downloada başladım . Eso da vet 7 olmak üzereyim bari download bitene kadar olayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ESO AKONTUNU SATIN ALIRIM 25 LİRAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Abi bilmiyorum da Wipe gelecek. O yüzden herhangi bir şekilde founder pack almak saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 30 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ben 35 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 avrupadan aldigin icin euro odemissindir sanirim. umdugun gibi cikar insallah. buralara yaz sende nedir ne degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Valla dolar ödedim ,onu anlamadım. Euro ödüyecek bir site bulamadım . inşallah yanlış versiyon almadım. Ama doğruymuş gibi duruyor . 3 x2 xp olayını kaldıramadım eso da. ben7 oluncaya kadar nerflenmiş dungeonlarla uğraştım. benden öncekinler malum. Şimdi x2 xp . hala betadamı anlamadım bu kadar çabuk bu kadar önemli bir olay nasıl değişiyor. bizden önce insanlar pvp de 20 kişi öldur spam ederek veteran 10 na ulaştı biz de ise bu nerflendi .Şimdi ise bu pvpnin xp si artırılacak . Benim zamanıma denk gelenler nerdeyse kobay olduk. Sen bize grindig alanı verme verdiklerini nerfle. Sonra questlerini yaptırmaya çalış . Above low bu ne yaw dönme dolap oduk . Gidiyorsun nerde belli değil quest . hayır yol olsa gidicen . Burnunun dipi içi 10 dakka gidiyorsun yol bulucam diye. Her kesin elinde bir harita. Hele vampirler artık pvp de bile ortada duruyor 20 kişi dalıyor . Adam harita açıyor. saniyede 10k vampir diye heal alan adamdan ne beklenir zaten. zaten 5 ay esoya vericem para ile oyunu finanse ettim gibi . Veteran 7 yim bir veteran dungeon yapamadım. Bu kadar zor olamazki . burdan aldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi cok cabuk sevip-yerdin. normal bunlar oyunlarin ilk aylarinda. tamam vet zor tamam dungeon nerflendi vs de tek sana degil ki bu. pvp spamida 1-2 gun surdu sanirim. onda da oyle allahlik bir xp yok zaten. nereye vet kasacaksin onunla. anca 1-50. %1-2 vet 10 oldu da ne oldu bi halt yedikleri yok cok fazla dert ediyorsun. ben gene girdim dun aksam arkadasla oynadik bugun level 7 olmama ragmen onlarla level 10 bolgesindeki questleri yapacagiz.. 8 olurum rahat daha cok yapmadigim yerler var oralara geri donecegim onlari hallederim 9-10 olurum. evet cok buhran yasatti ama biraz geri cekilip nefeslenip devam edeceksin. sen oyle yogun girdin ki 16 saat oynadim, 18 saat oynadim diye diye oyundan degil kendi oyun stilinden dolayi oyundan sogudun farkinda degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Kendi oyun stilim . Ne güzel söylemişsin ki Büyük bir ihtimal haklısın . En azından archage de tadını çıkarıcam silinecegi icin. Oyunun mekaniklerine bakıcam. eglenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 2014 sonbahar mı çıkışı şimdi bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bulur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Kanuni said: Bulur sanki Bu arada unutma archage başlama sebebim sensin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 4 ay kore serverinde oynadım şu oyunu. daha önceki sayfalarda yorumum da var hatta. bence trion'dan önce xlgames potansiyeli olan oyunu batırdı. trionda realese için geç kalınca üstüne tuz biber oldu. oynancak zamanlarında değil oyun koredeki son haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 benmiyim ben ne dedim oyun hakkinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 totemic said: 4 ay kore serverinde oynadım şu oyunu. daha önceki sayfalarda yorumum da var hatta. bence trion'dan önce xlgames potansiyeli olan oyunu batırdı. trionda realese için geç kalınca üstüne tuz biber oldu. oynancak zamanlarında değil oyun koredeki son haliyle. peki sence hangi oyun oynanmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 satranç oynayın beyniniz gelişsin B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Zikko said: satranç oynayın beyniniz gelişsin B) Saol oglum , gecen sene istanbul 4.sü oldu içimiz dışımız satranç zaten almıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Kanuni said: benmiyim ben ne dedim oyun hakkinda ? Hocam oyunu övdün . Eso yu yerden yere vuruyordun halbuki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bi git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Oyunu sandpark a çevirmeseler iyidi ya ama onuda çıkmadan kaybettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Daha iyi boyle.. Hardcore grup/guildlerin altinda sinir olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 çevirmeseler nasıl para kazanıcaklardı ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 About an hour remaning .... Kimse varmı alphada ? pve için hangi ? Pvp icin hangi karakteri önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bence diaplo oynayın. en azından ben öyle yapıyorum. bizim gibi artık çalışan fazla vakti olmayanlar için ideal gir son levele hızlıca ulaş riftini bountyini yap çık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 totemic said: bence diaplo oynayın. en azından ben öyle yapıyorum. bizim gibi artık çalışan fazla vakti olmayanlar için ideal gir son levele hızlıca ulaş riftini bountyini yap çık.. diablo 1 dışında hic birini begenmedim . 2yi aldım hic oynamadım . 3ü aldım cok az oynadım. Diablo seven biri icin 2 ve 3 çok acıklı bir hikaye bence. diablo 3 unse ek paketini almadım almaya gerek görmedim . Herk ikiside diablo 1 in yanına yaklaşamaz bence. Ama zaten planetside 2 deki eso daki gibi massive pvp yi seviyorum .Hem yeni daha archage e 150 dolar vermişim . +25 dolar dedi ama onu neye aldı anlamadım . Bir once oyunu oyanayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar