Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 single'i bitirdim, kanser olmak uzereydim allahtan bitti. yil 2011 anasini sattimin dunyasinda her sey dikdortgen, araba kapisinin egimli oldugu yerden adama ates ediyosun bosluga carpiyo kursun. hitboxlar genel olarak sorunlu zaten. en zorda oynadim ve bu kadar anlamsiz bi zorluk daha once gormemistim. 2 kursun yiyince olmek ok, onu istiyorum zaten zor secmemin sebebi o, ama abi bizim tarafta 5 kisi karsi tarafta 20 kisi var mesela catisma var, kafami duvarin arkasindan cikardigim anda yancimla kapisan koreli bana donup gudumlu kursunlari atmaya basliyor... el bombalari falan da isi takipli heralde. neyse sonra multiye girdim, cod bf yaninda falan sonuk kalsa da battle commander miydi neydi o olayi cok sevdim, su threat yaratma olayini sonra komutanin bu herifi oldurun olayini. egleniyorum su anda bakalim biraz daha oynarim multiyi tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Penthesilea said: en zorda oynadim ve bu kadar anlamsiz bi zorluk daha once gormemistim. 2 kursun yiyince olmek ok, onu istiyorum zaten zor secmemin sebebi o, ama abi bizim tarafta 5 kisi karsi tarafta 20 kisi var mesela catisma var, kafami duvarin arkasindan cikardigim anda yancimla kapisan koreli bana donup gudumlu kursunlari atmaya basliyor... el bombalari falan da isi takipli heralde. fpsleri normalde falan oynayinca bi zevk almiyorum diye hard basladim da arkadas coverdan cikiyosun adam senden 40 metre otede senin adamlardan birine sıkarken bi anda sana donup vuruyo falan tamam adamlar cpu nisan falan olsun o kadar ama aimbot mu var arkadas nedir? biraktim resmen single i multi guzel yine gidiyo cod cod cod cod bf bf bf bf derken farkli bisey oldu(farkli da ne kadar farkli o da ayri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 multide de çok fazla hile yapan var oyundan soğutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Penthesilea said: single'i bitirdim, kanser olmak uzereydim allahtan bitti. yil 2011 anasini sattimin dunyasinda her sey dikdortgen, araba kapisinin egimli oldugu yerden adama ates ediyosun bosluga carpiyo kursun. hitboxlar genel olarak sorunlu zaten. en zorda oynadim ve bu kadar anlamsiz bi zorluk daha once gormemistim. 2 kursun yiyince olmek ok, onu istiyorum zaten zor secmemin sebebi o, ama abi bizim tarafta 5 kisi karsi tarafta 20 kisi var mesela catisma var, kafami duvarin arkasindan cikardigim anda yancimla kapisan koreli bana donup gudumlu kursunlari atmaya basliyor... el bombalari falan da isi takipli heralde. neyse sonra multiye girdim, cod bf yaninda falan sonuk kalsa da battle commander miydi neydi o olayi cok sevdim, su threat yaratma olayini sonra komutanin bu herifi oldurun olayini. egleniyorum su anda bakalim biraz daha oynarim multiyi tahminen. buram buram buyer's remorse kokuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kokarim abi tabi 65 dolar, 3 lap dance parasi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kötü oyuna kötü deyinde başkaları yanmasın ben zor kurtuldum. <3 black ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 single gidiyorum şuan. bence gayet iyi.hatta black opstan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bence de single'i black ops'tan iyi, en azindan bitirdim yani o kadar ilgimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 multisi de kötü bari senaryoyu bitireyim paraya yazık olmasın demiş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok abi kotu oyun sniperlar ftw multide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sound bug'ıyla karşılaşan olmadı mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çok kötü oyun, indirmeye bile değmez cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bitti şimdi single'ı gayet keyifliydi bana kalırsa, durmadan bi aksiyon durmadan heyecan güzeldi yani. Film tadında oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 geçen indirimde gamersgateden almıştım 3.5 saatte bitti la oyun ahaha, kısa diyolardı da bu kadar çerez beklemiyodum, hard olmasa büyük ihtimal 2 saatte falan biterdi çünkü aimbot AI bazı yerlerde iyi reskill çekti, mp'ye bakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 kk den bi atılım bekliyoruz artık, yemek yemeye bi ara versin yeni kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 seneye best korea ile dandik koreyi birleştircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 füze rampası tespit etmişler uydudan, http://www.wired.com/images_blogs/dangerroom/2012/04/Sohae-Markup-660x572.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yüklemeye üşeniyorum resmen 15 kişi çıksa hadi oynayalım dese direk yüklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 15 kişi tüm dünyada oynayan yok şu an naptın hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yazık dicem de yok beter olsunlar günü kurtarmak için oyun yapmasınlar. İlk oyunları olsa tamam anlayış gösteririm sen Frontlines diye kötü bir oyun yapmışsın ders alman gerekir ama yok al işte normal bir FPS oyuncusunu oyununu yüklemeye bile gerek görmüyor neden aldı o ayrı bir soru HAUSDhdsaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tey r bekk! http://image.noelshack.com/fichiers/2014/23/1401716799-hf-pc-pegi.png http://www.youtube.com/watch?v=RNtIv_wjc_g Four years into the brutal military occupation, America is on its knees. Philadelphia - once the birthplace of Independence - has become a ghetto, where surveillance drones and armoured patrols keep the population at heel, crushing any dissent with savage force. Her once-proud citizens live in a police state, forced to collaborate just to survive, their dreams of freedom long since extinguished. But in the badlands of the Red Zone, in the bombed out streets and abandoned subways, a Resistance is forming. A guerrilla force, determined to fight for their freedoms despite overwhelming odds and ignite the second American Revolution. But Freedom always has a price... About Homefront: The Revolution Homefront: The Revolution is an open-world first person shooter where you must lead the Resistance movement in guerrilla warfare against a superior military force. A living, breathing, open world responds to your actions - you and your Resistance Cell can inspire a rebellion on the streets and turn Occupation into Revolution, as oppressed civilians take up the fight. But your enemy has the advantage - superior technology, firepower, heavy armour and air support. You must learn the art of guerrilla warfare – ambush, sabotage, infiltration, deception – and fight a running battle through the war-ravaged suburbs of Philadelphia. And the single player campaign is just the start – in Co-Op you and your friends can form your own Resistance Cell and become renowned as Heroes of the Revolution Features • Explore a living, breathing open world - experience true open world gameplay in a first person shooter, brought to life with astonishing CryEngine-powered visuals • Wage Guerrilla Warfare - this is no linear shooter; learn the art of guerrilla warfare and use ambush, infiltration and hit and run tactics against your foe in thrilling un-scripted firefights • Build the Resistance - recruit revolutionaries to the cause, establish bases and safehouses, capture and customise a deadly arsenal, and build improvised, homebrew weapons for your Guerrilla Tool Kit • Ignite the Revolution - from oppressed citizen to revolutionary leader, an epic single-player campaign tells the story of the second War of Independence. The dynamic, evolving world responds to your actions as an oppressed nation rises up in defiance against the occupation • Online Co-Op - take the battle online, form a Resistance Cell with your friends and earn your reputation as Heroes of the Revolution http://image.noelshack.com/fichiers/2014/23/1401715252-homefront-the-revolution-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 İlk oyunu duygu verecek karakter yaratamayınca her bölüme ağlayan bebek, ağlayan çocuk pompalayan ve freedom fighter'dan fersah fersah geri bir şeydi. Bitirmeye bile tenezzül etmemiştim. Amerikalıların saçma sapan yabancı ülke korkusundan biraz satış yaptı. Yenisi uzak bana olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Crytek fikri mülk seçme konusunda neden bu kadar kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 homefrontun şu timeline intro iyiydi http://www.youtube.com/watch?v=SFlosNODqhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar