sharky Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.haberturk.com/polemik/haber/609033-baykaldan-kilicdarogluna-sitem said: “Burada büyük balıktan kasıt ben değilim. Üstelik iktidardan herhangi bir isim de değil. Çünkü iktidardan herhangi bir isim büyük balık sayılmaz. Büyük balığın, iktidarın önemli bir ismi olduğuna hiç şüphe yok. Kimden bahsedildiği, büyük balığın kim olduğu burada temel sorudur. Asıl medyanın ve politikacıların üzerine gitmesi gereken budur” Bu ne ya ? 4 defa falan okudum. Ya Baykal'ın kafa iyi, ya gazetecilerin. Hiç bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tayyip demeye kasmış diyememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara demek istemiş alt metinde. getirin bi rakı sofra kuralım demiş ama anlayan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya onun uzun uzadıya muabbetı var buyuk balık akp den bırını kastedıolar ama bellı deıl ıste, milliyetin sitesinde var haberi kk resmı avr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 büyük balık ben değilim, iktidarın önemli bir ismi demek istemiş ama türkçesi yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bence gayet net anlatmış, milletvekili diil ama akp yanlısı biri demiş büyük balık işte. iş adamı falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Net mi anlatmis ? Benim turkce mi yetmiyor acep ? "Çünkü iktidardan herhangi bir isim büyük balık sayılmaz. Büyük balığın, iktidarın önemli bir ismi olduğuna hiç şüphe yok" oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 typo olabilr. başka kaynaklara bakmak lazım. Vaka-i nüvislerle görüşeceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ÖSS paragraf sorusu tadı yakalanmış tam olarak. "Yukarıdaki paragrafta anlatım bozukluğuna neden olan cümle aşağıdakilerden hangisidir?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar