Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır. incoming shitstorm
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Yılmaz Özdil'in Türkleri paraya benzetmesi üzerine mi söylemiş acaba? asdaf. Ne aptal bir ülke oldu lan Türkiye.
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu adama bir nebze bile olsa hak verenler varsa durum daha kötü.
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır. OO-HA! Abi sen ne diyorsun? "Kapitalist kadın" nedir bir kere? Onu fiyatlı yapan şey nedir türbanlı kadınla karşılaştırıldığında? Kapitalist kadının idealleri yok mudur veya türbanlı kadının da fiyatı olamaz mı? Hepsini geçtim, "fiyatlı kadın" ne lan? Oha. Söyleyecek söz bulamadım. Sen saçmalamışsın.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır. Beyinsiz insan oduna benzer. Vur duvara. (madalyam yok, sadece okuyucuyum ve yeşil tema için üyeliğim var. ban korkum yok.)
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır. bu kadar saçma cümle kombosu görmedim.tebrik. ideolojileri örütyle bağdaştırman skljfs katogari.
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İdeoloji de değil lütfen. "İdeal". asdfrgh
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://burnabrain.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/Bullshit-protector.jpg Think I Need It Too
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 türbansız olmak ama başka ideallere sahip olmak. mindfuck abidesi.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 turbansiz insan ideal lojikler ile kapsama alaninda garanti degildir. ideolog insan lojik olarak kabul gormez. kapsanan insan satilik veya kiralik olabilir. olmayadabilir.
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu durumda kapanan kadın stokta tutuluyor. stokçuluk yasak değil mi memlekette
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 akp li diye sadece haber olan haberleri sevmiyorum kimki bu adam ? ne yapmaya çalıştığı belli reklamını yapıyo adam eski ?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bella said: Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır. bu kadar saçma cümle kombosu görmedim.tebrik. ideolojileri örütyle bağdaştırman skljfs katogari.
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hahahaah yok abi, kemal sunal daha mantıklı konuşuyor.
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Türbanlı kadınlar kapitalist olamıyor bu arada. Olsa bile fiyatı olmuyor. Çünkü türbanı var. Biliyor muydunuz?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sakarya da okurken cok turbanli goruyordum ince ve vucudu saran etekleri ve gunes isiginda ben buradayim diyen kapitalist g-string ic camasirlari ile cok populerlerdi tatanga gencler icin.
olitere Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bella said: Joker said: bi nebze haklı. istisnalar dışında.. benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır. bu kadar saçma cümle kombosu görmedim.tebrik. ideolojileri örütyle bağdaştırman skljfs katogari.
Magnum Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ahmedinejad said: o değil de benim memleket burası, göt kadar bir ilçe 45k nüfuslu, %90 ı köylü, bir de yönetimde uyduruk bir görevi olan bir adam, tanımıyorum ama gözümün önünde böyle tipi falan ahaha, şunu haber yapmak çok acayip ama cidden, tavugun suyunun suyunun suyunun suyu bşey demiş, ordan tüm herkesi gruplamak çok mantıklı olmaz. ünye karadenizin güzel yerlerindendir, %90ı köylü tabirine de katılmıyorum. ps, samsunluyum.
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 DynamicK said: sakarya da okurken cok turbanli goruyordum ince ve vucudu saran etekleri ve gunes isiginda ben buradayim diyen kapitalist g-string ic camasirlari ile cok populerlerdi tatanga gencler icin. türbanlıdan kastım her türban takan değil türban'ı sembolize eden idealojiye inandır. sonuçta suse türban takıp mini etek giyemezmi? giyebilir ama bu onun asıl türbanlı insanla aynı çizgiyi takip ettiği manasına gelmez.
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Joker said: Generalization Kıyamam wikipedia linki vermiş. Yaptığın genelleme dünyanın en saçma genellemesi olduğu için laf ediyoruz zaten. Birbiriyle bağdaşlaştırdığın türban-kapitalist olmak (ve olmamak) düşüncelerine hiç girmiyorum. Ayrıca hala genel olarak "kadının fiyatı olması" nosyonuna ilgi göstermiyor kimse. Ne demek abi kadının fiyatının olması? Ne anlamda fiyat? Açın bunu, anlatın, açıklayın.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2 tane ünyeli, ünye artık hep köyden göç edenleri yaşadığı bir yer diyor, samsunlu arkadaş tersini iddia ediyor. hm
Öne çıkan mesajlar