Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örtüsüz kadın.. ya satılık ya kiralık

saturn

Öne çıkan mesajlar

AKP’li başkan: Örtüsüz kadın.. ya satılık ya kiralık 9 Mart 2011
AKP  Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook’taki sayfasına, başı açık kadınlar için “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” yazdı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, AKP Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına, başı açık kadınlar için “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” yazdı. İlçede yayımlanan “Ünye Güncel” gazetesinde de yer alan habere yurttaşlar büyük tepki gösterdi.

AKP Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ın da bulunduğu bir toplantıya katılan yurttaşlar toplantı sırasında tepkilerini dile getirdi. Yurttaşlar, Demirci’nin yazdıklarını “ahlaksızlık” olarak niteledi. Hamarat’ın yaşananlar karşısında sessiz kalması karşısında ise yurttaşlar, Hamarat’a “Gerekeni yapmalısınız, aksi takdirde sizin de bu düşünceye sahip çıktığınızı düşüneceğiz” dedi.

Ayrıca AKP Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan Yardımcısı Adem Çalık’ın yaşanan olayla ilgili bilgisi olduğu fakat buna rağmen Demirci’yi sadece sözlü olarak uyarmakla yetindikleri öğrenildi.

Demirci’nin de yapılan uyarı üzerine Facebook’a yazdığı yazıyı sildiği fakat olayla ilgili hiçbir disiplin cezası almadığı belirtildi

http://www.ilk-kursun.com/2011/03/akpli-baskan-ortusuz-kadin-ya-satilik-ya-kiralik/
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nasıl bir mantıktır anlayabilmiş değilim sanane kadının kafasındaki örtüden. Dini için içinden gelerek kapanıyorsa ne mutlu ona onun görüşüdür. Ama malesef bu gibi laflar ile baskı altında kalarak kapatılmaya çalışılıyor kadının güzelliği kapanan sadece güzelliği olsa yine iyi bu şekilde kendine olan özgüveninide perdelemiş oluyorlar. Yazı yerinde durmuyor sanırım aradım bulamadım güzel bir iki lafım olacaktı ama yazamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de benim memleket burası, göt kadar bir ilçe 45k nüfuslu, %90 ı köylü, bir de yönetimde uyduruk bir görevi olan bir adam, tanımıyorum ama gözümün önünde böyle tipi falan ahaha, şunu haber yapmak çok acayip ama cidden, tavugun suyunun suyunun suyunun suyu bşey demiş, ordan tüm herkesi gruplamak çok mantıklı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadını neden türbana sarıp, en az 3 çocuğu da kucağına verip, arada bir kaç altın ve pırlanta ile kandırıp, eve kapattıklarının gerçek yüzü budur. Bunu yol kazası varsayarak, “densizin biri” diye geçiştirmek, gerçekleri halı altına süpürmektir.

alıntı aynı kaynakta
Sosyal ağlarda paylaş

Yok zannetmem anti-islam fanı türemesi fln yok kanımca herkesin dini kendine bikere inanır inanmaz onun tercihidir. Mühim olanı başkasına müdahale edilmesi karşıdakininde pekala aklı yerinde beynide var düşünebilecek düzeyde iken yönetmeye çalışmak mantıksızlıktan başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ünye'm hep sağ görüşlüydü Anap, Dyp falan ama asla yobaz bir memleket değildi her yaz festival düzenlenir meydanda sabaha kadar eğlence olurdu hatta Haluk Levent Ünye'ye şarkı bile yazmıştı. sağolsun bu iktidar ne zamanki belediyeyi kazandı Ünye bir değişti muhafazakarlaştı yerli sahilli Ünyelilerin çoğu Samsun'a kaçtı yerine iç kesimlerdeki köyden okumamış din iman diye körü körüne bağlı insanlar geldi artık Karadeniz'in en güzel plajlarında denize girmek bile ayıplanır oldu hiç şaşırmadım doğrusu.

yazık çok yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

bi nebze haklı. istisnalar dışında..

benim görüşüm kapitalist çizgide yürüyen her kadının bir fiyatı vardır. ama türbanlı kadınlar idealisttir. hertürbansız kadın kapitalist midir? değildir tabi ama genelleme yaparsak kapitalist türbansız kadınların bir fiyatı olduğu aşikardir. türbansız ama başka idealleri olanları bu mesajda katogari dışıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

türbanlı kadında pek ala kapitalisttir. hatta bir kadının materyal istekleri icin mini etek giyebilceğini kabul ediyorsa, aynı şekidle türban takıcağınıda kabul etmek lazım.

hatta hadı gel anlaşaım bi yzdığım senaryo pekte varsayım değil, gercek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...