saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yobaz herifler savundukları duruma bak birde lisede en dikkat çektikleri şeylere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHA SADASDASDASFASGASDGADGAGAGGAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: müslüman bi devlettesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aile imamimiza gidip gunah cikarabilicek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit umarım trolldür yok ciddiyse çok yazık oksijen israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aquila said: aile imamimiza gidip gunah cikarabilicek miyiz? forgive me imam for i have sinned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hamsilipilav said: kermit umarım trolldür yok ciddiyse çok yazık oksijen israfı sen oksijen uretiyosun cunku, cok faydalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://content9.flixster.com/photo/11/17/19/11171959_gal.jpg Kareem Said gelecekse neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 İslamda gunah cıkartma yok son gün olecegini anladınmı bomba bagla beline patlat kendi sehitsin direk cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aquila said: hamsilipilav said: kermit umarım trolldür yok ciddiyse çok yazık oksijen israfı sen oksijen uretiyosun cunku, cok faydalisin. ağaç mıyım ben bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam tescilli troll lan ne dediğini kendisi de bilmiyor, sadece boş laf. quotes kermit said: anlamadığınız nokta şu zorlamı gelecekler ? hayır. istersen imamdan yardım alırsın, istersen almazsın. neyin lafını yapıyosunuzki ? kermit said: hani sen salak değilsende beynini yıkamaya gelen imama dur bakayım bi diyebilme yetisine sahipsin. kermit said: mişler mışlar kaynağın varmı ? kermit said: sen hangi camiide dinledin onu ? fazla uçmuşsun yok öyle bişi kandırmışlar seni orası camii değil işte 3 5 tane yerde bunu yapıyolar diye bütün imamlara yada camiilere hemen bok atalım. kermit said: var problem hayatında camiiye gittinmi ? kermit said: saturn said: bana mı soruyorsun bu soruyu gitim tabiki defalarca ne konuşuyoosun o zaman ? kermit said: uza. kermit said: sizin camiilerinizde problem var. bağcılarda falan oturuyosunuz muhtemelen kermit said: evine alacak kişilerin hepside allaha inana kişiler olduğu için senin açından bi sıkıntı varmı ? sana giren bi tarafı varmı ? var demekki ağlıyosun burda. kermit said: müslüman bi ülkedeyiz zoruna gitmesin böyle şeyler. kermit said: sana zorla allah var ulan diye bağırırsa taciz ederse gelir ağlamana devam edersin burda kermit said: müslüman bi ülkedesin. kermit said: bansheee said: iyi o zaman devlet kadrolu felsefeciler tutsun görevleri de kapı kapı gezip "allah yok din yalan" demek olsun.Sen de onları içeri almamakta özgür ol ben ikisinide almıyorum içeri bu senin için sorun olurmu ? kermit said: ben kapımı çalan imama destekciyim gelsin çayımı içsin memnun kalırım. kermit said: işinize gelirse istemeyen ülkeyi terkedebilir. uçak biletleri ucuzlamış diye duydum kermit said: mini etek giyene tecavüz ederim insanlar saf gibi kapısını açarlarsa girerim önce tecavüz eder, sonra evini soyarım. kermit said: sen ne diyon ya ne içtin bi söyle bize pıtı çıtı tıtı seslermi duymaya başladın yine alışveriş merkezinde ? kermit said: saturn said: bursayı ayrı tutuyoruz. 3-5 dallamanın yaptığını genellemiyoruz. birşeyde konuşulmuyor abi sizle 3 5 ? her gün haberlerde 20 tane bursalı çıkıyo seneye vurursan binlerce yapar yahu yani 1 bursalı hayatı boyunca illaki bi olaya dahil olup bi gariplik yapabiliyo bursalıysan tabi normaldir bu tepkin kermit said: türkiyede benim bahsettiğim dallamalardan çok bursalı haberi var dostum bunun farkında olman dileği ile. kermit said: anlama yeteneğine sahip değilsin bence ben öyle bişi demedim diye bişi iddaa etmişmiyim ? neyi burda demişsin diye dedektifcilik yapıyosun bana ben diyorumki benim bahsettiğim 3 - 5 dallamanın haberi yılda 20 tane çıkıyosa senin bahsettiğin bursalı dallamaların haberi 20000 tane çıkıyo hala bunu anlamadıysan sana ilkokul seviyesinde anlatmaya başlıycam kermit said: çoğunluğu müslüman olan bi ülkedesin zoruna gitmesin. kermit said: sizin gibi azınlıkların üstünden geçebilecek bi çoğunluk kermit said: anlaman için 3 5 sn olur sonra zaten hatırlamazsın. anlıycan zoruna gitmesin müslümanlara yapılan ayrıcalık. müslüman bi devlettesin. ağlama böyle kermit said: sesiniz çıkmasın yeterli benim için tamam interneti kazandın, bir sakin ol. http://i51.tinypic.com/2cf60z8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam işsiz. sana melih gökçek baksın işte. gerçi melih gökçek orjinal oyun dağıtmıyo sana yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aha adam anında damladı, sonra bana işsiz diyor. kusura bakma ama her sayfada bir post atacak kadar 7/24 burada olan ben değilim. insanlara işsiz demeden önce bir kendine bak, yaptığın abesle iştigal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kes lan git ingilizce okuma yap sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hamsilipilav said: aquila said: hamsilipilav said: kermit umarım trolldür yok ciddiyse çok yazık oksijen israfı sen oksijen uretiyosun cunku, cok faydalisin. ağaç mıyım ben bilae ne konuşuyon o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şimdi sen kağıda bişi yazmadan çöpe atarsan kağıt israfı yapıyorsun. kağıdı düzgünce kullanırsan israf olmuyor. israf yapmamak için kağıdı üretmen gerekmiyor. aynı şekilde oksijen israfı olmamak için de oksijen üretmek gerekmiyor. neyse zaten mesajlarınla anlaşılıyor kaliten o yüzden daha cevap vermicem sana bu forumun kalitesini yukarı çıkaran üyeleri var edebiyattan sanattan anlayan düzgün hobileri olan birde işte senin gibiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @hamsilipilav Bone said: adam tescilli troll lan o yüzden do not feed the troll http://i53.tinypic.com/vdhj7b.jpg http://i53.tinypic.com/2zz2ijp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tamam Bonec heyecan yapma hayatında ilk defa bi yancı buluyosun sain ol. önce arkadaş olun. belki elinden tutup seni ankarada AVM lerde gezdirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sakinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar