saturn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 vatana millete hayırlı olsun. aile aile ziyaret edilip dini sorular yanıtlanıp, aile içi şiddet çzöülmeye çalışılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 gelsinler gelsinler crossbow'umla saldırayım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 onlara laflar hazırladım gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 agzi laf yapan hirsizlara gun cikti ahah. ne soyarlar evleri belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 anlamadığınız nokta şu zorlamı gelecekler ? hayır. istersen imamdan yardım alırsın, istersen almazsın. neyin lafını yapıyosunuzki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ee parasını biz veriyoruz ama ister beğenelim ister beğenmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: anlamadığınız nokta şu zorlamı gelecekler ? hayır. istersen imamdan yardım alırsın, istersen almazsın. neyin lafını yapıyosunuzki ? Demeçlerinde insanların camiye gelmelerini teşvik edeceğiz gibi şeyler demişler.Devlet eliyle bir dinin yaygınlaşması için çalışma yapılıyor.Yanlış hatırlamıyorsam laikliğin tanımına aykırı. İsteyen gitsin camiye havraya banane ama kapı kapı gezip din aşılamak pek de hoş değil.Haa Avrupa'da falan suç devlet misyonerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sizin anlamadığınız olay şu imam dediğiniz adam sadece din hakkında size vaaz vermez. imamına göre değişir tabi bu ama hani sen salak değilsende beynini yıkamaya gelen imama dur bakayım bi diyebilme yetisine sahipsin. yada kapını açmazsın yada açar istemiyorum diyebilirsin anlamadığım şey neyin parasını veriyosun imama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 %99 u tek bir dine mensup olan bir ulke hicbir zaman tam anlamiyla laik olamaz. dini devlet i$ine kari$tirmayabilirsin ama bir dinin diger bir dini baskilamasini engelleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bansheee said: Demeçlerinde insanların camiye gelmelerini teşvik edeceğiz gibi şeyler demişler. mişler mışlar kaynağın varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 camiye gelmenin neresini teşvik ediyolar. ne var camiide bu kadar kötü olan yada güzel olan. ne diyecekler teşvik ederken. "grup namaz kılıyoruz 4x experince bonusu var diğer taraf için" falanmı diyolar ? camiide ibadet yapılır. namazını kılar duanı edersin. hangi camiide devlete karşı vs. bi icraat yapılıyo. tam tersi camiilerde adamlar devlet için dua ediyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: camiide ibadet yapılır. namazını kılar duanı edersin. + seçim öncesi zamanlarda imamın yakın olduğu parti hakkında vaaz dinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 şaka yaptığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: bansheee said: Demeçlerinde insanların camiye gelmelerini teşvik edeceğiz gibi şeyler demişler. mişler mışlar kaynağın varmı ? CAMİYE GELMEYE TEŞVİK Din görevlilerinin ev ev dolaşıp, vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Canbolat, "Arkadaşlarımız mahallede fakir varsa tespit etmeli, hasta varsa ziyaret edilmeli, cenaze varsa taziye ile ilgili görevler yerine getirilmeli, Kur'an-ı Kerim okunmalı. Camiye gelmeye teşvik etmeli. Sırf camiye gelenlerle yetinip, cami dışındakileri ihmal edemeyiz" ifadesini kullandı. http://www.haber50.com/aile-imamligi-geliyor-393138h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Her camiyi Yeni cami yada sultanahmet zannetmeyin. Ücra köşelerdeki caamilerde verilen vaazların neler olduğunu görüyoruz zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sen hangi camiide dinledin onu ? fazla uçmuşsun yok öyle bişi kandırmışlar seni orası camii değil işte 3 5 tane yerde bunu yapıyolar diye bütün imamlara yada camiilere hemen bok atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 saturn said: kermit said: bansheee said: Demeçlerinde insanların camiye gelmelerini teşvik edeceğiz gibi şeyler demişler. mişler mışlar kaynağın varmı ? CAMİYE GELMEYE TEŞVİK Din görevlilerinin ev ev dolaşıp, vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Canbolat, "Arkadaşlarımız mahallede fakir varsa tespit etmeli, hasta varsa ziyaret edilmeli, cenaze varsa taziye ile ilgili görevler yerine getirilmeli, Kur'an-ı Kerim okunmalı. Camiye gelmeye teşvik etmeli. Sırf camiye gelenlerle yetinip, cami dışındakileri ihmal edemeyiz" ifadesini kullandı. http://www.haber50.com/aile-imamligi-geliyor-393138h.htm sadece istediğin yerleri okuma canım benim o linkte başka şeylerde yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 paspatur said: Her camiyi Yeni cami yada sultanahmet zannetmeyin. Ücra köşelerdeki caamilerde verilen vaazların neler olduğunu görüyoruz zaman zaman. sizde her camiiyi o ücra köşede gördüğünüz camiiler sanmayın hayatınızda kaç kere camii kapısından içeri girip cuma günü vaaz dinlediniz yahu. ha girdiysen dinlediysende kaç tane farklı camiide yaptın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 camiye teşvik konsunda kaynak sordun bizde gösterdik problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bütün camilere bok atmıyorum zaten. Ama bazı camilerin ibadet yuvası işlevinin yanında farklı amaçlara hizmet edebileceği(ettiği) gerçeğine vurgu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kermit said: paspatur said: Her camiyi Yeni cami yada sultanahmet zannetmeyin. Ücra köşelerdeki caamilerde verilen vaazların neler olduğunu görüyoruz zaman zaman. sizde her camiiyi o ücra köşede gördüğünüz camiiler sanmayın hayatınızda kaç kere camii kapısından içeri girip cuma günü vaaz dinlediniz yahu. ha girdiysen dinlediysende kaç tane farklı camiide yaptın bunu konuyu sulandırmaya çalıştığın izlenimindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Benim evin kapısını çalsınlar istiyorum. Suratlarına güzelce çarpayım kapıyı ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 saturn said: camiye teşvik konsunda kaynak sordun bizde gösterdik problem? var problem hayatında camiiye gittinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 paspatur said: kermit said: paspatur said: Her camiyi Yeni cami yada sultanahmet zannetmeyin. Ücra köşelerdeki caamilerde verilen vaazların neler olduğunu görüyoruz zaman zaman. sizde her camiiyi o ücra köşede gördüğünüz camiiler sanmayın hayatınızda kaç kere camii kapısından içeri girip cuma günü vaaz dinlediniz yahu. ha girdiysen dinlediysende kaç tane farklı camiide yaptın bunu konuyu sulandırmaya çalıştığın izlenimindeyim. hı hı evet trollüyorum sulandırıyorum ben böyle. uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar