Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 lock bekliyoduk biz.garbage'a alıcaksan hiç alma kilitle daha iyi.kalsın burda millet post kasıyo işte ne güzel.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae said: Ben küçükken Allah'ın hoca gibi bişey olduğunu düşünürdüm. Şimdi öyle bişeyin varlığına tam olarak inanmıyorum sdfgh. aynı allaha tapıyormuşuz lol
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Archangel_ said: Masakari said: Bir güç var. ama kendi halinde.din, karma yok.ha murphy var belki.o da belki adam haklı beyler
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet işin gırgırından sonra biraz düşünelim. tanrı ve tanrılık kavramı yoktur, bu kesindir.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu konuda kesin bi sıkıntı çıkacak çünkü türkiye de inanmayanlar inanmadıklarını göstermek için alay ediyolar sonra kavga dövüş. nette hiç polemiksiz din tartışmasına denk gelmedim zaten din tartışmakta çok saçma.. isteyen inansın, istemeyen de inanmasın kime ne?
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben küçükken allah denilince aklıma şu eski power rangersdaki bunlara emir veren surat vardı ya o geliyodu.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae said: Karma var bence NASI YOK benimki bi hesapta birikiyor demek. - ye doğru ama
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: bu konuda kesin bi sıkıntı çıkacak çünkü türkiye de inanmayanlar inanmadıklarını göstermek için alay ediyolar sonra kavga dövüş. nette hiç polemiksiz din tartışmasına denk gelmedim zaten din tartışmakta çok saçma.. isteyen inansın, istemeyen de inanmasın kime ne? tamam kilit gelsin artık.bunu söyleyecek birisi çıkmayacak sandım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 inananlar hep çok iyi ama, hep kafirler saldırgan sorun çıkaran tipler. haklısın din kardeşim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 "Tatar Ramazan" said: napae said: Ben küçükken Allah'ın hoca gibi bişey olduğunu düşünürdüm. Şimdi öyle bişeyin varlığına tam olarak inanmıyorum sdfgh. aynı allaha tapıyormuşuz lol ben onu şöle düşünüyordum. bulutların arasında, sarıklı, sakallı güçlü bir figür.. meğer o mimar sinan'mış
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: bu konuda kesin bi sıkıntı çıkacak çünkü türkiye de inanmayanlar inanmadıklarını göstermek için alay ediyolar sonra kavga dövüş. nette hiç polemiksiz din tartışmasına denk gelmedim zaten din tartışmakta çok saçma.. isteyen inansın, istemeyen de inanmasın kime ne? birilerine bişi olduğu için tartışılamıyor, bu durumda zaten. insanlar inançtan çıkıp takım savunur gibi savunuyor
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: bu konuda kesin bi sıkıntı çıkacak çünkü türkiye de inanmayanlar inanmadıklarını göstermek için alay ediyolar sonra kavga dövüş. nette hiç polemiksiz din tartışmasına denk gelmedim zaten din tartışmakta çok saçma.. isteyen inansın, istemeyen de inanmasın kime ne? yok kavga çıkmaz. buradaki asıl amacım inanmayanların inanmama sebebini ortaya dökmek. daha sonra dinin orjinine inip gerçeği sezdirmek. tanrı bildiğim kadarıyla farsça kökenli, arapça bile olmayan bir kelime. gazel yani.
olitere Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi allah diyince küçükken aklıma sarı altın renginde , pelerinle bi transformers geliyordu.İşin kötüsü hala aklıma o geliyo lan
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Napolyonn said: bu konuda kesin bi sıkıntı çıkacak çünkü türkiye de inanmayanlar inanmadıklarını göstermek için alay ediyolar sonra kavga dövüş. nette hiç polemiksiz din tartışmasına denk gelmedim zaten din tartışmakta çok saçma.. isteyen inansın, istemeyen de inanmasın kime ne?
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 "Tatar Ramazan" said: napae said: Ben küçükken Allah'ın hoca gibi bişey olduğunu düşünürdüm. Şimdi öyle bişeyin varlığına tam olarak inanmıyorum sdfgh. aynı allaha tapıyormuşuz lol hocaefendi tanrıymış
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ha sen bizim çocukluğmuza inip bizi imana getireceksin? bunun için fazla zeki olabiliriz üzgünüm.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 inanmayanların misyonerlik faaliyetleri inanlardan daha sık oluyor yalnız. paso inanmayanlar başlık açıyor.. sdfsdf komik
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 topic kapatılsın ve yasaklansın başlığı açan da banlansın.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 LOLOLOLOL bu topiclerin hit almadığı gün olucak mı ya
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 peki karma 10000 olunca Lord da oluyor muyuz?
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 df said: peki karma 10000 olunca Lord da oluyor muyuz? lord olmak için ford almalısın
olitere Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 seraphiel said: godisnowhere'i god is now here diye okursan mümin, god is no where diye okursan ateyizmişsin.ahahaha ilahi
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dasaaa said: inanmayanların misyonerlik faaliyetleri inanlardan daha sık oluyor yalnız. paso inanmayanlar başlık açıyor.. sdfsdf komik hımm. burada şöyle bir durum var. beyler dikkatinizi çekerim. ben tanrıya inanmıyorum dedim. yani böyle bir kavrama. bu kavramın yaratıcı zat ile kesinlikle uyuşmayacağına. gökte bir yerde bizi izleyip, bize kızıp, bize küsüp ona göre davranan tonton dede anlayışı olduğu için tanrılık kavramı direkt olarak putperestlikten bir farkı kalmıyore gibi.
Öne çıkan mesajlar