Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sabah seks (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Sabah 5-6 gibi yatış. 2-3 gibi kalkış. Temizlik faslından sonra kahvaltı, sonra pc yi aç, haberleri oku. Havan yerindeyse gece kaldığın yerden yazmaya devam et, yerinde değilse çık bi dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 nomsaR said: duş, diş, çiş, iş. Acelem oluyor, ilk üçünü bir arada yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hahah. bana yegane sevgili kriterimi hatırlattın sevgili xunn. duştayken gidere doğru işediğimde bunu normal karşılayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Valla bi sevgilim duştayken üstüne işediğim zaman gülüyordu, vereyim numarasını bi yokla. HA KALINA PASO BEN GELECEKSEM BOŞVER, BADUMTISSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 El yuz yikamaya giderken bilgisayari aciyorum. Sonra elimi yuzumu yikarken telefonuma kurdugum "NOLUR NOLMAZ" alarmi calmaya basliyor, agzimda macunla falan kufrede kufrede gidip onu kapatiyorum. sonra kahve yapiyorum kendime. sonra gelip bilgisayarda biraz bakiniorm. sonra da cikiyorum evden. oha hep bunlari yapiyorum ya. ne rutinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: HA KALIN merak etme http://fc01.deviantart.com/fs42/f/2009/105/d/5/BA_DUM_TSSS_by_LobsterRockefeller.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yaptığı typonun bile ekmeğini yiyo lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: Valla bi sevgilim duştayken üstüne işediğim zaman gülüyordu, vereyim numarasını bi yokla. HA KALINA PASO BEN GELECEKSEM BOŞVER, BADUMTISSS. hugh jefner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: nomsaR said: duş, diş, çiş, iş. Acelem oluyor, ilk üçünü bir arada yapıyorum. işerken diş fırçanı düşürmediğin sürece sorun yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 gözümü açar açmaz sigaramı yakıp sıçmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sesu said: Biyolojik saatim çok sağlam çalışıyor benim. Aslında biraz da enteresan. Alarmımı kaça kurarsam çalmadan yarım saat önce gözlerimi bir açıyorum kendiliğimden. Alarmım çalınca zınk diye kalkıyorum. Yüzümü yıkıyorum, bilgisayarı açıp mutfağa kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum. Pek uzun sürmüyor zaten bir dilim ekmek yiyip kahve içtiğim için asdfrgh. Gerçi hemen çıkacaksam kahvemi dışardan alıyorum yürürken içiyorum. Sevdiceğimi arıyorum derste değilse. E-maillere bakmaca, cevap vermece derken çıkacağım vakit yaklaşmış oluyor zaten. Dişimi fırçalayıp, giyinip çantamı hazırlayıp çıkıyorum. Gerçi son zamanlarda çantamı geceden hazırlamaya başladım, o kadar çok şey almam gerekiyor ki yanıma sürekli bir şeyleri unutuyorum sabah aptallığıyla. buna çok paralel benimkide yalnız sabahları kahve yerine sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 said: Gerçi son zamanlarda çantamı geceden hazırlamaya başladım, Of nasıl ilkokul, KAWAIIIIIĞĞ. Zaybird said: sabah seks (td) Erken boşalıyorsan öyle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kamyonu ne ara yola koyuyosunuz da sabah sex ya. ben zaten şarampolde uyanıyorum. sabah uyanınca odanın kapı kolunu benden önce açmaya çalışan bişeyin olması priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: said: Gerçi son zamanlarda çantamı geceden hazırlamaya başladım, Of nasıl ilkokul, KAWAIIIIIĞĞ. Dimi hahahahahahaha. Sevgilinin üstüne işemen iğrenç bu arada, şaka yaptığını varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İş yerim evime yürüyerek 1buçuk dakika mesafede olduğu için sabah 8:45 kalkarım dişimi fırçalarım sonra çişimi ederim en son elimi sonra yüzümü yıkarım. Bir önceki akşamdan ne giyeceğime karar verdiğim için hemen giyinir ve 8:55 de evden çıkar hemen sigara yakar 8:56:30 da ofiste olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 öyle görünüyo ki herkesin tek ortak yönü işemek sdgfhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar