Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her sabah

Laorx

Öne çıkan mesajlar

El yuz yikamaya giderken bilgisayari aciyorum. Sonra elimi yuzumu yikarken telefonuma kurdugum "NOLUR NOLMAZ" alarmi calmaya basliyor, agzimda macunla falan kufrede kufrede gidip onu kapatiyorum. sonra kahve yapiyorum kendime. sonra gelip bilgisayarda biraz bakiniorm. sonra da cikiyorum evden.

oha hep bunlari yapiyorum ya. ne rutinmis.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Biyolojik saatim çok sağlam çalışıyor benim. Aslında biraz da enteresan. Alarmımı kaça kurarsam çalmadan yarım saat önce gözlerimi bir açıyorum kendiliğimden. Alarmım çalınca zınk diye kalkıyorum.

Yüzümü yıkıyorum, bilgisayarı açıp mutfağa kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum. Pek uzun sürmüyor zaten bir dilim ekmek yiyip kahve içtiğim için asdfrgh. Gerçi hemen çıkacaksam kahvemi dışardan alıyorum yürürken içiyorum. Sevdiceğimi arıyorum derste değilse. E-maillere bakmaca, cevap vermece derken çıkacağım vakit yaklaşmış oluyor zaten. Dişimi fırçalayıp, giyinip çantamı hazırlayıp çıkıyorum. Gerçi son zamanlarda çantamı geceden hazırlamaya başladım, o kadar çok şey almam gerekiyor ki yanıma sürekli bir şeyleri unutuyorum sabah aptallığıyla.

buna çok paralel benimkide yalnız sabahları kahve yerine sigara
Sosyal ağlarda paylaş

İş yerim evime yürüyerek 1buçuk dakika mesafede olduğu için sabah 8:45 kalkarım dişimi fırçalarım sonra çişimi ederim en son elimi sonra yüzümü yıkarım.

Bir önceki akşamdan ne giyeceğime karar verdiğim için hemen giyinir ve 8:55 de evden çıkar hemen sigara yakar 8:56:30 da ofiste olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...