Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 rutin olarak yaptığınız neler var? örnek, desmon başkan gibi spor yapıp protein shake'ten sonra aşı mı http://www.youtube.com/watch?v=IlyvS_t7Mqo yoksa dahsin abi tipi kahvaltı mı http://www.youtube.com/watch?v=LZ48TXxigLo kız populasyonu %89 şöyle bişiler yapıyodur http://www.youtube.com/watch?v=wkftpTfQiV8 yoksa hiçbir şey yapmadan bilgisayar karşına mı geçiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Laorx said: yoksa hiçbir şey yapmadan bilgisayar karşına mı geçiyorsunuz? melankolik bi topiğe dönüşücek hissediyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 uyanıyorum esrar alkol kokain alkol lsd derken gece olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: yoksa hiçbir şey yapmadan bilgisayar karşına mı geçiyorsunuz? işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 işerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 duş, diş, çiş, iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 önce bi masumane küfürcük savuruyorum 6 da uyanıyorum diye isyan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 alarm küfür alarm küfür alarmküfüralarmküfür kalk işe lanet et küfür et alarm alarmları kapat maillara bak cevap yaz şikayetleri ayıkla kahvaltı kur/et/topla çalışmaya çalış küfür et kahve çay kahve küfür 12:000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yazık valla kızlara şu videoyu izledikten sonra bir kez daha üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 alarm küfür alarm yatakta dönmeler alarm kalk diş fırçala, giyin, giyinirken azcık uyukla. sonra direk ders. bazen bütün bunları yapıp derse gitmeye üşenip giysi ile geri yatıyorum yatağa. bazen de hiç üşenmeden gene pijamaları giyiyorum. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 pachelbel's canon d major ile uyanıyorum her sabah. sonra annemin hazırladığı müthiş kahvaltıyı yiyyorum. sonra tekrar odama cıkıp üstümü cıkarıp tuvalete giriyorum. varsa hela ile hesabım veriyorum ağzının payını. sonra kalkıyorum gidip üstümü giyiniyorum. lensimi takıyorum. dişlerimi fırçalıyorum. çantamı hazırlayıp işe gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 SoulCube said: yazık valla kızlara şu videoyu izledikten sonra bir kez daha üzüldüm. kız modifiye etti resmen kendini.her sabah bu kadar detaya inilse ohooo 3 saat önceden kalkmak gerekir.5 dakkada şipşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gerçekten doğallık daha çok yakışıyor kızlara. anlamıyorlar. hoş makyajı erkekler için değil kendilerini tatmin için yaptıklarını da okumustum bi yerden ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 vücut esnetme hareketleri. lastik gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 flexible girl has ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kalkıyorum ve oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gazetemi pogcami alip 30rock seyredip, okula gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 videodaki kızın yüzünü yıkadığını görememek beni çok böceklendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 senko said: gazetemi pogcami alip 30rock seyredip, okula gidiyorum. kıskandım T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 10-15 dk bilgisayar duş giyin go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kahvaltıyı öğlen yapmayı severim bu yuzden ilk kaltıgımda sütlü ürünler yerim. ilk kaltıgımda fix nesfit veya bebebisküvisi tarzı şeyler. kapıdan gazteyi alıyorum.tuvalette okurum :) evde dolanırken laptopun düğmeye basarım o ara açılsın diye öyle bakınırım bi maillere falan artık güne hazırım.okulsuz oldugumdan it kopuk gibi geziyorum evde oturdugum zamanda film ps3 falan zaman geçiyor. tabi düzenli olmadıgımdan degişebiliyor.bazne kalkıp sahilde yürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kalk duş al kahve koy giyin saç kurut makyaj yap kahve iç dişini fırçala çık. bunların hepsini max 45 dkda yapıyorum. müthişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 güne kahveyle başlıyorum, sonra çıkıyorum dışarıya 1 saat yürüyüş yapıyorum. geliyorum bi duş alıyorum sonra çiğ yumurta yutuyorum 2 tane kabuklarıyla beraber üstüne de 2 litre portakal suyu içiyorum. sonra 5 tane değişik bitki çayını karıştırıp totalde 5 bardak bitki çayı içiyorum sonra tualete giriyorum yarım saat sıçıyorum sonra bi daha duş alıyorum. bi bakıyorum saat 8 olmuş. kapıcım hürriyeti ve sütü getirmiş oluyor. sütü bir dikişte içiyorum sonra ntv izlerken hürriyeti okuyorum. sonra evde çıkarken bi daha tualete giriyorum malum 1 litre süt içtim. o kadar sıçınca terliyorum haliyle bi daha duşa giriyorum. sonra köşedeki kahvecime gidiyorum (sturbucks) kapıdan girince kahvem hazır olmuş oluyor zaten bi dikişte kahveyi de içiyorum. yanıyorum haliyle. sağlık ocağına gidip iş göremez raporu alıyorum 1 günlük gidiyorum sonra eve yatıyorum. ertesi güne kadar uyuyorum. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lznJC_dcQOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar