barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya hem güçlüyüz hem suçsuz. eşitlik istiyoruz başgan artık. duyur sesimizi etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hahaahh resim harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 /summon vaniLLe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam haklı evet. priz > fiş muhtaçsınız hala konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ama herşeyi de fişle yapmamak lazım. o yüzden alternatif kaynakları arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Fischle Priß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: fişle priz eşit değil ya şunu tolerans farkından dolayı prize büyük gelen fiş şeklinde algılayan bir tek ben miyim günlük: bugun kaşarlı-kuşbaşılı pide söyledim ama yüzde 75i kaşarlı yüzde 25i etli olsun diyemedim ağladım onun yerine kaşarlı taraf daha fazla olsun dedim garson: bol kaşarlı mı olsun dedi bende yok kaşarlı olan kısım biraz daha fazla olsun diye elimle tarfi ettim gelen ürün: karışık kuşbaşılı kaşarlı pideydi yine ağladım çok duygusalaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o deil de , ku$ba$i ka$arli uzeri yumurtasiz yenmez. o yuzden garson kadar sen de hatalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fede said: Fischle Priß lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu adamı takas edebileceğim en az yirmi merhum bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abraham lincoln'ü isterüüük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fede said: Fischle Priß Fisch Le'Pris Esprinin kalitesini biraz yükseltim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne çok troll var lan memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ntv'de canlı yayın'da adam konuşması çok garip takipte zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam sanki hipodromdan bağlanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam haksdfskjdfkjasgfkjagagagajahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hayır kimsenin anlamadığı şey şu; Kadın erkeğe eşit olmak zorunda değil bunun için kasmanın manası yok. Dünya erkek dünyası deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bu fiş bu prize girecek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 valla esitlik comparablei nasil implement ettigine bagli, neye gore karsilastiriyouz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fiş olmadan priz priz olmadan fiş anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam biraz daha gaza gelse "bizde bu var sizde var mi" diye cikarip masaya vurcakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Şimdik fiş başına düşen priz sayısı:= "4" + "gelir seviyesi" olduğuna göre adam haklı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://forum.pleaseignore.com/Smileys/default/spray_trollface_copy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar