Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana para kazanmayı öretene dürüm ısmarlıcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Plex için probe skilleri lazım. Probe yardımıyla plexi buluosun, sonra gidip yapıosun. Şanslıysan köşeyi dönüyosun direk :D

Ayrıntılı bilgi için bizim uzman plexci arkadaşlara danışmanı tavsiye ederim :)
Mesaj tarihi:
haa öle mi, e zaten wh de probe manyağı oluorz,
e ne bulunca sevinicem?
bide hangi gemiyle gidilir?
matariyim ben.
( 1m sp beleş skilim var, yol ayrımındayım ona karar vericem,
caldari recon mu amarr recon mu yoksa capital (çok paalı olm ) mı yoksa command ship mi ayrımı )
Mesaj tarihi:
araştır biraz:D, plexlerin zorluk dereceleri var(6/10 7/10 8/10 vb.), google a yazsan işte o scandeki ismini sana nası yapıcağını ne geliceğini anlatan siteler var... Uzayın hangi bölgesinde olduğuna göre plexler değişebiliyor vb vb vb
Mesaj tarihi:
hıı, peki hangileri efişınt?

bak dürüm var ucunda :p

Bide hangi gemiyle gidilir bunlara.
Loki binsem olur mu? hem probe da yaparım hı?
Ya da proberla once bulup sora baska gemıylemı gıdeyım?
BS mi CS mi?
Mesaj tarihi:
T3 varsa t3 ile gitmen mantıklı her zmn sig. rad. ne kadar düşükse o kadar az dmg alıyorsun sonuçta. Loki ilede pekala yaparsın guristas plexleri. Onun arama subrigi var ondan tak sistemi tara dal içeri yada al bi cov op onunla tara olsun bitsin :) Bu arada radar flnda çıkarsa bırakma 15dk fln sürer genelde t2 rig malzemesi düşer 200m fln bıraktığı oluyor 15dkda :D
Mesaj tarihi:
hmm güzelmiş, peki onları neyle yapıyorsun?

şimdi shc yi okuyorum da, normal probe takıp anomaly bulunabiliomuş. heavenları yapın dıolar subcap için.

bide,
var mı kuzeyde beni almak isteyen :p
Mesaj tarihi:
bide, ben bırakmadan once vagayla -eh- c2 yapıyordum,
şimdi c4 ler zorlaşmış, ama sanırım c2 ler kolaylaşmış inanılmaz rahat yapıyorum.
Vagayla c3 sololayabilir miyim? var mı fikri olan?
Mesaj tarihi:
var mı guneyde tanıdık?
hiç kuzeye gıtmedım ben adam gıbı bu arada - 1-2 roam dışında - bide eski arklar var, olmadı 4s falan kuzeyde sanırım onlara takılırım dıodum.

güneyde kımse yok lan dımı
Mesaj tarihi:
Suark said:

var mı guneyde tanıdık?
hiç kuzeye gıtmedım ben adam gıbı bu arada - 1-2 roam dışında - bide eski arklar var, olmadı 4s falan kuzeyde sanırım onlara takılırım dıodum.

güneyde kımse yok lan dımı

-A- da bir turk olusumu var
Mesaj tarihi:
Tek amacın farm olucaksa hangi grup alıcak seni bilemiyorum:P, t3 ler heryerde söker, fitine ayırıcağın paraya bağlı tabi:P biz scalding passdeyken(güneyde nereye gidiceğinde önemli)legion herşeyi tanklıyordu ama dps i yetmiyordu, diyer bir örnekde bizim burda kuzeyde guristası lokiyle farmlıyan arkadaş var... gayette memnun , benceee yatırımını tenguya yap ama yok sadece lokim var diyosan o da olucaktır sanırım.

Eğer 0.0da biyere gidicem diyosan sorman gereken soru:

Beyler şuraya gittim(biyere git önce gidiceksen:D) x factionı var burdaki plexe neyle giriyim, yada şu gemim var başka bi imkanım yok nası bi fit yapıyım.Böyle çok soru sorunca sanki gitmek istemiyosun gibisinden anlıyorum ben
Mesaj tarihi:
ya gıdıcem de, sonucta assa yukarı corplar aynıdır,
pek fazla kalabalık actıon sevmıorm,
şöyle haftasonları max 10 15 kısılık gangler olsa takılırım mıllete.

De, sıkıntı ıstemıorm bu şafaktan sonra =) relax...
bu arada nie t3 de sleipnir deil?
Mesaj tarihi:
Suark said:
De, sıkıntı ıstemıorm bu şafaktan sonra =) relax...
bu arada nie t3 de sleipnir deil?

Signature kucuk tanki daha iyi oluyor anomally 6/10 tanklar sleipnir ama 8/10 icin pahali modul gerekebilir tengu en temizi yoksa ishtar ishtarda kendine gore avantajli afk yapabilio felan 0.0da bu ara kolay para var 4S recruitte yapio bu aralar o olmasada 0.0 sov holder bi alliance girebilirsin.
Mesaj tarihi:
peki, kıyaslama yapalım

6/10 un getırısı c4 site kadar mı? daha mı fazla?

bide, sleip yerine claymore kullansam olur mu?
ya adamlar lokiyle yapabiliosa, ne bileyim çok dandrik gemi gelio bana loki :p
  • Yeni Oluştur...