megetege Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Plex için probe skilleri lazım. Probe yardımıyla plexi buluosun, sonra gidip yapıosun. Şanslıysan köşeyi dönüyosun direk :D Ayrıntılı bilgi için bizim uzman plexci arkadaşlara danışmanı tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hiç şansın yoksada gene tier düşüo yuvarlanıp gidiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 haa öle mi, e zaten wh de probe manyağı oluorz, e ne bulunca sevinicem? bide hangi gemiyle gidilir? matariyim ben. ( 1m sp beleş skilim var, yol ayrımındayım ona karar vericem, caldari recon mu amarr recon mu yoksa capital (çok paalı olm ) mı yoksa command ship mi ayrımı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 araştır biraz:D, plexlerin zorluk dereceleri var(6/10 7/10 8/10 vb.), google a yazsan işte o scandeki ismini sana nası yapıcağını ne geliceğini anlatan siteler var... Uzayın hangi bölgesinde olduğuna göre plexler değişebiliyor vb vb vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hıı, peki hangileri efişınt? bak dürüm var ucunda :p Bide hangi gemiyle gidilir bunlara. Loki binsem olur mu? hem probe da yaparım hı? Ya da proberla once bulup sora baska gemıylemı gıdeyım? BS mi CS mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 T3 varsa t3 ile gitmen mantıklı her zmn sig. rad. ne kadar düşükse o kadar az dmg alıyorsun sonuçta. Loki ilede pekala yaparsın guristas plexleri. Onun arama subrigi var ondan tak sistemi tara dal içeri yada al bi cov op onunla tara olsun bitsin :) Bu arada radar flnda çıkarsa bırakma 15dk fln sürer genelde t2 rig malzemesi düşer 200m fln bıraktığı oluyor 15dkda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oha süper, peki bu code çözücü şeyler de götüreyimmi yanımda hı? bide nasıl fitlemek lazım la bu gemileri, 10/10 alırmı loki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 10/10 lardan loki ile uzak dur. özel fitlenmiş proteus veya broadsword+logi ekibi tanklayabiliyor anca son odasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hıı, peki ?/10 kaçtan sonrası iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 0.0da zaten plexler 6/10dan başlıyor kuzey tarafı için konuşuyorum genel olarak 6/10lar 8/10lardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hmm güzelmiş, peki onları neyle yapıyorsun? şimdi shc yi okuyorum da, normal probe takıp anomaly bulunabiliomuş. heavenları yapın dıolar subcap için. bide, var mı kuzeyde beni almak isteyen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bide, ben bırakmadan once vagayla -eh- c2 yapıyordum, şimdi c4 ler zorlaşmış, ama sanırım c2 ler kolaylaşmış inanılmaz rahat yapıyorum. Vagayla c3 sololayabilir miyim? var mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Matar gemileriyle farm güneyde rahat. Angel bölgesinde. Kuzeyde daha çok caldari ağır basıo. Ama bu illa böyle olacak demek değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 var mı guneyde tanıdık? hiç kuzeye gıtmedım ben adam gıbı bu arada - 1-2 roam dışında - bide eski arklar var, olmadı 4s falan kuzeyde sanırım onlara takılırım dıodum. güneyde kımse yok lan dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RiddicGun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Jitada adam dolandır, contrat avcılığı yap :) Ha bu arada dürüm kesmez beni kolcuoğlunda metrelik kebap isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Suark said: var mı guneyde tanıdık? hiç kuzeye gıtmedım ben adam gıbı bu arada - 1-2 roam dışında - bide eski arklar var, olmadı 4s falan kuzeyde sanırım onlara takılırım dıodum. güneyde kımse yok lan dımı -A- da bir turk olusumu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 peki güneyde loki söker mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Tek amacın farm olucaksa hangi grup alıcak seni bilemiyorum:P, t3 ler heryerde söker, fitine ayırıcağın paraya bağlı tabi:P biz scalding passdeyken(güneyde nereye gidiceğinde önemli)legion herşeyi tanklıyordu ama dps i yetmiyordu, diyer bir örnekde bizim burda kuzeyde guristası lokiyle farmlıyan arkadaş var... gayette memnun , benceee yatırımını tenguya yap ama yok sadece lokim var diyosan o da olucaktır sanırım. Eğer 0.0da biyere gidicem diyosan sorman gereken soru: Beyler şuraya gittim(biyere git önce gidiceksen:D) x factionı var burdaki plexe neyle giriyim, yada şu gemim var başka bi imkanım yok nası bi fit yapıyım.Böyle çok soru sorunca sanki gitmek istemiyosun gibisinden anlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya gıdıcem de, sonucta assa yukarı corplar aynıdır, pek fazla kalabalık actıon sevmıorm, şöyle haftasonları max 10 15 kısılık gangler olsa takılırım mıllete. De, sıkıntı ıstemıorm bu şafaktan sonra =) relax... bu arada nie t3 de sleipnir deil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 t3 perma tank yapabilir sleipner half tank oluyor en etkili olarak dps vermede kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 4Se gelebilirsin aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Suark said: De, sıkıntı ıstemıorm bu şafaktan sonra =) relax... bu arada nie t3 de sleipnir deil? Signature kucuk tanki daha iyi oluyor anomally 6/10 tanklar sleipnir ama 8/10 icin pahali modul gerekebilir tengu en temizi yoksa ishtar ishtarda kendine gore avantajli afk yapabilio felan 0.0da bu ara kolay para var 4S recruitte yapio bu aralar o olmasada 0.0 sov holder bi alliance girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 peki, kıyaslama yapalım 6/10 un getırısı c4 site kadar mı? daha mı fazla? bide, sleip yerine claymore kullansam olur mu? ya adamlar lokiyle yapabiliosa, ne bileyim çok dandrik gemi gelio bana loki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 6/10 şanslı isen 900mlik item atıyor c4 ne kadar getirir bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iimiş =) belki, armor rep + cruise + sentry drone phoon işte yarar mı? ( çakma domi raven lol ) ne kadar dps lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar