Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Söz bak valla. Mission olmaz, çok sıkıcı gıcık. Miner toonu satıyorum, ondan da sıkıldım arkonor da arkonor. Verimli değil zaten. Manufacture, güzel iş ama fazla oynamak gerekiyor. Cap uçamıyorum, onun dışında uçana kaçana giderim. şöyle günde ( 1-2 saat felan o da ) bi kaç yüz m para yapabilcek olsam şukela. Tek karakter var. napam dürüm var bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bloguna baktim, Betelgeuse ile ilgili yazdigin yazi korkunc. Espriler filan.. off diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Plex satın al,sonra marketten sat..Hesap numara mı özelden yazıcam sana ,20-TL gönder bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 teşekkür ederim okuyup yorum bıraktığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ııh olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Trade var ama kendime rakip istemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 olm yok o da bozuo benı rocket science o abi oyun bu şöle kasmadan bi yolu olsa ya pff. Nese mission runner patlatmaya uğraşım ben belkı loot duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Veya bir corpa gir ,güvenlerini kazan,soy bankayı,dımdızlak et.Bir sürü türk corp'u var bir şansını dene bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya onu yaptım zamanında, o çok efor istio. türk corpları olmazda yaptım yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 NC ye gir plex ara tenguyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sokakta limon sat aileni geçindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 detay pls tengu yok ama loki var olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tengu şart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi yemez tenal harici plex boş bulunmuyor. orada da neut ve eksi ler çok geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abaw,ee napsak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arayana plex var yaw ben her gün tributede 2-3 plex yaptıgıma göre sorun olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Dürümcü aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Para kaybetme o zaman kazanirsin evede para kazanmak kolay kaybetmek daha kolay tercihini yap ya pvp ya pve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 reampage said: Para kaybetme o zaman kazanirsin evede para kazanmak kolay kaybetmek daha kolay tercihini yap ya pvp ya pve. umarım bi trolldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sana 0.0da en aranilan imkani sundum bi plex bile almadin hic konusma cenab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 pıleks ne pıleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hiç plex yapmadın mı cidden? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 en kolayi suicide ama iki hesap lazım... biri ile patlacaksın hauler ı diğeri ile loot layacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Goon yada test alliance a gir plex yap Nc de yaparim diyosan en az 4 saat araman lazim oda sansin yaver giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 valla yapmadım.hıc aram olmadı ki. Da bu plex dediğiniz, böle journala koordinat düşüo, gidion gemi patlatıon officer falan düşüo o mu? oda gıcık lan. :p :effort: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar