Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Böyle 2000-2001 falan. Level Dergisi veriyodu hatırladığım kadarıyla. Adı byzantium muydu neydi hatırlamıyorum pek. Böyle parça parça veriyolardı oyunları. Her bölüm saçma sapan bi düzenek çözüp, katilin suratına foto makinesi flaşı patlatıp kaçıyoduk falan. Ben o yaşlarda çok eğlenmiştim belki de pc'de kendimi vere vere oynadığım ilk oyunlardan birisidir :D hatırlayan halen cdsi olan indirebileceğim(legal) bir yer bilen anısını paylaşmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 byzantine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 LoL konu kapanmistir. Bu kadar hizli cevap alinan ilk bi oyun vardi topici budur sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adını zaten %90 doğru biçimde hatırlıyomuşum . niye bu kadar hoşlaştın anlmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Byzantine The Betrayal oyun adı buymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Şu espiriden dolayı banlanmanı teklif edicem yönetime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cazip teklifin icin te$ekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 leisure suit larry de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 6 disk'ti galiba. tekrar oynamak isterim. Bitirememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Esh said: [email protected] offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sevindinmi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 canı sıkılan dürüt düt dü düt canı sıkılan dürüt düt düdüt ... başlığı okuyup cevap yazan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 smarthan ne adamsın.o kadar post atmaya üşenmiyosun da,2 dakka zürafa çizmeye mi üşeniyosun.milleti heyecanlandırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ahah bikaç ay önce arkadaşla bitirme girişiminde bulunmuştuk zamanında levelın verdiği cdden bitirmeye çalışanlar bilir, son cd bozuktu, alınması gereken eşyaya tıklayınca yokoluyodu, o yüzden ilerlenemiyodu zaten zar zor bulup indirmiştik, adam level cdsinden upload etmiş öğrenince çıldırmıştık, sonra kaldı zaten daha da uğraşmadık hala sonunu bilmiyorum yani oyunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar