sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi ben çok aptal bir adamım bazen buraya yazayım da snra bakarım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gene derken? sorunum sevişmek değil şükrü, çok şükür. derin mevzular...
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 erkek arkadasim var demisti hani, gitmisti.
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Çok içimden geldi, aldatma topigindeki "Erkek aldatır abi aldatmıyorsa sorun vardır." temalı postunu suraya alıntılamak ama, düşene bir de ben vurmayayım. Tatlı lakin şapşal bir adamsınız Can.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi... suratıma tüküreyim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi gidip birinden cidden hoşlanmak niye. o kişinin liechtestein lı olması tam bir slut olması ama bir yandan da bana gerçekten değer vermesi aptal aptal işler abi. ben çok aptalım gerçekten buna karar verdim. kıza siktir git evine dedim ağladı kız, ama olacak iş değil abi. Niye boş işler kovalıyorum anlamıyorum. Erkek olmak çok kötü bişey ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kendimden nefret ediyorum şuan yarın bana biri bu yazdıklarımı hatırlatsın da götüme şarap şişesi sokayım
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sipeyskeyk said: ama bir yandan da bana gerçekten değer vermesi oh honey
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yok o öyle gerçekten, baya test ettim :/
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o zaman ben de senden nefret ediyorum su an.
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abi slut arkadaslarda bi telafi çabası o deger verme geyigi, kendini iyi bir insan olduguna inandırmak için şartlandırmalı bir davranıs teması. Hani hep lafı geçer ya, ibne ama BİR TATLI BİR İYİ KALPLİ. ulan bütün homoseksüeller mi mükemmel insan?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aquila said: sipeyskeyk said: ama bir yandan da bana gerçekten değer vermesi oh honey ahahahhaha
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi bugün resmen türklüğüm tuttu rezil oldum. 2 kız 1 erkektik, ben içki alıyodum. 2 tane elaman gelmiş konuşuyor bunlarla gittim adama hacı yanlış anlama da şöyle yavaştan yaylanın bakalım dedim adamlar götüm götüm gitti sonra bütün akşam kıza neden böyle bişey yaptığımı anlatmaya çalıştım en sonunda da itiraf.com a bağladım, çok tatsız oldu.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 xunn said: Abi slut arkadaslarda bi telafi çabası o deger verme geyigi, kendini iyi bir insan olduguna inandırmak için şartlandırmalı bir davranıs teması. Hani hep lafı geçer ya, ibne ama BİR TATLI BİR İYİ KALPLİ. ulan bütün homoseksüeller mi mükemmel insan? abi kızı resmen kovdum. hadi görüşürüz ben kaçtım bb dedim kız yolun ortasında ağlamaya başladı falan, BU DA MI GOL DEĞİL. kızlar evil abi. ben kendimi ikna çalışmalarını bırakıp yatağa kendimi usulca bırakayım bence.
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: en sonunda da itiraf.com a bağladım, çok tatsız oldu. Ps: A crying woman is a scheming woman.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 asdlşfask yazık lan almanya'da mı bu? almanya'daysa tek bir şey diyorum: aşk yok sex var. insanlar burda durulana kadar bir 30-35 yaşına gelmeyi tercih ediyorlar. herkesin bu model abaza olduğunu düşündüğü için kendini imkanların ötsinde abazalığa sevk eden başka bir toplum tanımam. ilişki yok vardır ama bitecektir. aşk yok vardır ama geçecektir etraftan öyle gaz alır ki kız da erkek de. sadece sex olur başka da bir bok olmaz. öyle mal mal kafana takıp da ayh ayıb oldu kıza moduna girme. keyfine bak sonra burda ne işin varsa bitirir memleketine dönersin hepsi hoş bir anı olarak hafızanda kalır. ciddi düşünmek falan hohohoahahah derim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_YFbXKOW1NoQ/TFZgXZizX0I/AAAAAAAADwI/xCJt9xgq5Yw/s400/mal+inception+still.jpg
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 anaa lan biz sizi yabancı ülkelere gene kızların kuklası olun diye mi gönderiyoruz, türkiye yetmedi mi. hemen geri dönüyosun.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o ağlama senin içinin içini yemesi için kızın yaptığı hain bir plandı. hepsi evil rp yapıyo...
Öne çıkan mesajlar