mawiman Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sanırım bu resim herşeyi açıklıyor türkçe destek veriyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bana da geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Aynen banada mail geldi ancak harcayacak pek bir yer yok su asamada TL olmasi birimin $ degilde TL olarak hesaplanmasi olacak sadece. Ama turkce callcenter iyimis. Nerde acaba yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sunada goz attıktan sonra karar verin güzel mi değil mi: http://raptiye.org/blog/2011/3/3/paypal-turkiyede-politika-degisikligi/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+raptiye_linux_gezegeni+(raptiye+(linux+gezegeni)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 keşke hiç gelmeseydi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Guzel falan degil zira bunu yapabilmek icin cok sacma isler yaptilar. Hesabimdaki dolar ile odeme yapamadim mesela hic bir yere. Neden boyle dedigimde simdilik boyle kredi kartini kullan dediler. Sacmalik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bir de paypal'a dadanacak capulcu kitlesi var ona hic girmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Programların türkçeleştirilmesi kadar gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 di said: Bir de paypal'a dadanacak capulcu kitlesi var ona hic girmiyorum tabi. abi 1 tl transfer etsene metroya binicem diyenler mi sdf o değil de hesabı yurt dışıymış gibi gösteremiyor muyuz? gerçi kredi kartı tr, banka hesabı tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi paypal'ı yurtiçi ödeme kanalı olarak kullanan var mı ? Eğer varsa niye ? Aşırı kesintisi yok mu bu sistemin + yavaşlığı ? havale yerine niye paypal ? Yurtdışı ise hangi zihniyet TL ister ki ? Neresi sizden Tl istiyor ki ? Veya onlar tl yollasa ne fark edecek ? Paypal kur çevirisi yerine direkt bankadan mı çevirerek yollayacak elin gevuru parayı ? Ne fark yaratıyor ? Bütün bunlar " bahın biz de de ARGE var WHEUEHEHE !!! " gibi bir departmanımız var, iş yapıyooo yaaa !!! diye bir ağlama kampanyası değil mi ? Hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 learn english people should. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben kredi kartını eklemiştim, içinde tl oldu şimdiye kadar ve hep dolar isteyen euro isteyen yerlerden alışveriş yapabildim. ne farkı var şimdi eskisinden ben anlayamadım, sadece dil ve callcenter mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yabanci ülkeden birine odeme yaparken paypal balance ini kullanamıyorsun,paypal da paran varsa once tl ye cevirip hesabına havale edicen,yurtdişina odeme yaparkende kredi kartını kullanabiliyorsun sadece,boylece paypal kendi tl kuru donusturmelerinden 3 kere gecitiyor her türk kullanıcısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar