Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin Sona Vardı (Fedo&Nartanesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol generalim
Mutluluklar =]

Nartanesi mesajlarına bakıp endişelenme, çenesinde sorun bu adamın, yoksa sevimli birşey aslında ;P

*!çırpınmakta olan generale bir tekme de kendisi atar*
[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ağustos 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır birçok kişi laf atmış da, o konuda diyorum ;)

neyse, mutluluklar dilerim, umarım uzun süre evli kalırsınız, çocuklarınız olur, torunlarınız olur seversiniz vs..
Mesaj tarihi:
o laf atan zındıklara cevabım da bu idi zaten.

said:
fedaykin, 31 Ağustos 2004 11:26 tarihinde demiş ki:
Bre gafiller, bre zındıklar....

Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS V 1.1)

Oturun bunu bir okuyun bakayım...
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Eski generalimiz fedaykin,artık devrildin.Bunu kabul et. :-P
BU arada Sap SSS için sağolasın,bunu çerçeveletip odama asmaya karar verdim.Her defasında bilgisayarı açıp okumak kasıyor :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
fedocum mutluluklar dilerim, her ikinizede..
bir yastıkta kocayın emi. =][signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor
bu şehir insanı uzak kılıyor
bu şehir insanı hayli yoruyor
bu şehir insanı hep kandırıyor
Mesaj tarihi:
pipeti bilahire yanlız olduğumuz bir ara ben sana özel olarak anlatacağım :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Walla efendim , neler neler anlatıcamda hayati tehlike nedeni ile anlatamıyorum :=P

Hayati tehlikeye ihtiyaç duymam söz konusu olursa ,
beni izlemeye devam edin :=P

*! orta şekerli türk kahvesini yudumlar *[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
*! Szasstam efendi'nin kendisi sayesinde karnının doyduğunu ne çabuk unuttuğunu ve de cami avlusuna ısrarla işeme provası yaptığını görüp hayret eder*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
öhöm amanın general yane
ben öle kötü bişi sölemek istemedim :=P

Karnım doydumu doydu yane :=)
Kesinlikle süper çayımıda içtim.

*! Kahvesini hüpürdetir *

Yani ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
mutluluklar dilerim darısı benim gibilerin basına!!

aman üzmeyin birbinizi söle acı cekmeyen asıklar görelim artık[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
İşte bu noktada daha önceki onca deneyim devreye giriyor, onca yazı bir işe yarıyor :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Esas olarak şu ana kadar yazdıklarımda zaten oydu. Aptal ve zırlak aşık değilde olayları görüp süzebilen ve hayaller arkasına saklanmamış gerçek mutluluğu yakalayabilen kişi olmanız içindi. O sebepten yepyeni yazılar beklemeyin, yazdıklarım yüksek oranda hala geçerli. Tabii ki zamanla her türlü yazıda, düşüncede gelişimler olur birebir aynı kalmaz ama anafikir aynı. Örneğin SAP SSS V.1 ile V.1.1 arasında aşırı bir fark yoktur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Daha önce aşmışlığım var, bu seferde sefkilimle onu çoook rahat aşarız gibi gözüküyor. 30 ay çok yüksek ekstrem bir şey değil ki[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Sağolunuz efem :)

Evet kimyasal anlamdaki aşkın ömrü o kadar ama doğru insanı bulmuşsanız daha sonra aşk çok güzel bir sevgiye dönüşür ki artık zaten bir bütünsünüzdür :) Dönüşmüyorsa da ayrılırsınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ehu. adamın onca yazı yazması işine yaradı be ne diyosunuz.
misal

F-"nartanem, bak onca yazı yazdım kadınlar hakkında, biliyosun. kadın düşmanı dediler bana, yılmadım yazdım. gay dediler tekzip ettim. çok hırpalandım. lakin bak seninle beraberim şimdi. anla sen ne kadar özel bir kadınsın ki o yazıları yazmış birisinin sefkilisi... hatta... hatta müstakbel eşisin. sanma ki bu hakkımdaki iddiaları çürütmek için yapılmış bir hamledir. yoo doğrusu bu ulusal türk birliğinin ari neslini koruma hareketi bile değil. sadece senin şahaneliğinin bir sonucu desem. ne dersin?"

N-"canım."

F-"bi daha dene"

N-"peki bey"

ehuh. hayırlar falan diliyorum ben.[signature][hline]your sight is a weakness...
  • Yeni Oluştur...