dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 "roket adam" said: dasaaa said: ya sistemde bi aksaklık olmuş olmalı.. henüz meme, sevişme vs kelimesi geçmedi.. hata için özür dileriz. dasaaa inc. Usta senin referansınla aldık kurduk sistemi, gece uykusuz kalıyoruz valla. Daha mart, yazın napıcaz bilmem sayın roket, yazın sorun değil. şimdi ki dönem çok yoğunç bildiğiniz gibi sistemlerimiz tüm dünya tarafından kullanılıyor ve artık görselleri ve videoları da tanıyor. rio'daki karnaval sebebi ile serverlarımız ağır bir yük altında. belli glitchler kapatılana kadar sorun yaşanabilir. gün içinde sisteminizi kapatıp açmanızı tavsiye ediyoruz. updateler otomatik yüklenecektir.
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 escape said: ya bırak abi ya biliyoruz ankaraya nasıl kar yağdığını ama ne oldu 3 metre falan mı oldu kar? her yer buz pisti gibi mi? sadece "tipi ve soğuk" nedeniyle bi de millete ve gençlere sevimli gözükmek için yaptıkları şeyler işte. ne zaman kar tatili olucak biliyonmu böle kar 1 metreyi geçicek bi kaç kişi soguktan donarak ölücek etrafta sadece %10luk bir beyazdan farklı renk olcauk o zman tatil olur işte valla babam eve 2 saatte geldi. düşün artık.
Meov Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bone said: escape said: ya bırak abi ya biliyoruz ankaraya nasıl kar yağdığını ama ne oldu 3 metre falan mı oldu kar? her yer buz pisti gibi mi? sadece "tipi ve soğuk" nedeniyle bi de millete ve gençlere sevimli gözükmek için yaptıkları şeyler işte. ne zaman kar tatili olucak biliyonmu böle kar 1 metreyi geçicek bi kaç kişi soguktan donarak ölücek etrafta sadece %10luk bir beyazdan farklı renk olcauk o zman tatil olur işte valla babam eve 2 saatte geldi. düşün artık. Abi arkadaş beytepe kampüsten emekteki yurduna 4 saatte gitti ne diyorsun.. İğrenç bir gündü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Şimdi uyandım, hala deli kar yağıyor tipi modunda. Dışarda diz boyu olmuş kar. Kim bilir Oran'da, Bilkent'te filan nasıldır? Hayatımda ilk kez sınavım iptal olduğu için üzüldüm bir de. O kadar çalışmıştım, 100 alacaktım ben =(
mightee Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 lan burda 2 haftadır aralıksız kar yağıyor daha bi kere tatil etmediler, 30 cm en az kar var heryerde, buzlanma da var, gayet normal bi şekilde hayat akıyor.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Meov said: Hacettepe tam gün tatil negzl ^^ neresindesin sen
Öne çıkan mesajlar