BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 lapa lapa kar yağdığı bir günün gecesinde saat 3 civarı bostancıdan göztepeye yürümüştüm.. kar yağmayı kesmişti ama her yeri bakir bir beyazlık örtünmüştü hayatımın en güzel yürüyüşünü sorsalar herhalde o yürüyüştür
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 BabacumMostors said: lapa lapa kar yağdığı bir günün gecesinde saat 3 civarı bostancıdan göztepeye yürümüştüm.. kar yağmayı kesmişti ama her yeri bakir bir beyazlık örtünmüştü hayatımın en güzel yürüyüşünü sorsalar herhalde o yürüyüştür tek başına?
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ben en yakın arkadaşımla 1 saat boyunca yağmurun altında yürümüştüm. Kafamız delinicekti nerdeyse artık sdfsd. Benim hayatımın en güzel yürüyüşü de oydu.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 en yakın arkadaşı kız ise yine iyi bişiler çıkabilir ama
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 barnacle said: ben başka ihtimal düşünmedim bile tamam o zaman.. bi düşüneyim..
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae açıklık getir. ona göre rüya görcez. saat geç oldu.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Işıklar yanıp söndü evde gecenin bu saati uyandırdınız beni. Noluyo yine sevişmeli bir şeyler mi döndü?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya sistemde bi aksaklık olmuş olmalı.. henüz meme, sevişme vs kelimesi geçmedi.. hata için özür dileriz. dasaaa inc.
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne kadar seviyeli muhabbet ya maşallah sıgıl burda mı?
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iğrenç espriler ypasım var ya hem de kendi bulduklarım ama seviyeyi düşürmiyelm dimi hadi lan devam edin tamam sustum
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi bozdun bu seviyesiz ortamı ama.. püff
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tamam hadi naz bşiler desin arkasından birileri ona katılsın sonra konuyla alakalı yaşadıgı bişeyi analtsın naz da anlattıgı şeyle ilgili makara yapsın sonra barbu gelsin bişiler desin kimse takmasın gitsin flaan tamam tamam haklsın iyi forumlar
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 üstteki postu yanlış anlayıp atarlanacak olanlar şimdiden sussun ya da sonsuza dek sussun
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dasaaa said: ya sistemde bi aksaklık olmuş olmalı.. henüz meme, sevişme vs kelimesi geçmedi.. hata için özür dileriz. dasaaa inc. Usta senin referansınla aldık kurduk sistemi, gece uykusuz kalıyoruz valla. Daha mart, yazın napıcaz bilmem
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 birileri "en mutlu yürüdüğüm an edirne cezaevinden çıkışta kapıya doğru yürüdüğüm andı. kapıda gardiyanla helalleştik." tarzı bişiler diyordu galiba
Öne çıkan mesajlar