kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 CHP artık ‘Recep Bey’ diyemeyecek Bir reklam firması, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sık kullandığı "Atma Recep Din Kardeşiyiz" ve "Recep Bey" sözlerinin kullanım hakkını aldı. CHP artık bu sözleri izinsiz kullanmayacak. Radikal gazetesinin haberine göre hükümete yakınlığı ile bilinen YRD İstanbul Reklamcılık ve Danışmanlık adlı şirket, Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı başvuru ile seçim öncesinde bu sözlerin tüm kullanım haklarını aldı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25190160/ ne diyceğimi bilemedim. şaka mı abi bu. böyle bir şeyin nasıl patenti alınabiliyor ya. konuşmaya da yasak gelecek yakında sanırım.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 öyle saçma şey mi olur hehe. gayet kullanılır.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 one minute in patentini aldilar, niye sasirdinizki adsfsfadsfd
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 pankartlarda, el broşürlerinde reklamlarda veya bunun gibi şeylerde kullanılamayabilinir, ama çıkıpta bu lafları söliyemeyecek diye bişi yoktur heralde, dimi ??
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 batılılar her cebir kullandığında cebimize akmıyor ya gerisi yalan. :p
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 arkada$ da ba$ligi acmadan once patent hakkini odedi mi?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 recep bey -> receb beyfendi Atma recep din kardeşiyiz -> sallama recep aynı dindeniz; der biter
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 $arkida geciyodu ya. $arkiyi degi$tirmek zorunda kalacaklar heralde. sdaf ya da recep bey li bi kampanya ba$latirlar belki, belli mi olur. churcill in made in germany damgasinin ters donmesi gibi.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 olurmu öle şebe, biri gidip gökçen bi bkasna'nın patentini alınca kimse baan gökçen bi baksana diyemiycekmi. olmaz öle şey
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Öyle saçma şey mi olur ya gidip türkçedeki belli kelimeleri patentleyelim sonra gelsin paracıklar hehehe. Selamunaleykum Aleykumselam Bunların patentini aldın mı 7 ceddin para derdi olmaz :P
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 İNCE BELLİ, SİLME KAŞIK, ŞARZ benimdir arkadaşlar.. kullanın, kullandırın, paracıklarınızı bekliyorum
olitere Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 siyasi propaganda da kullanılması yasaktır
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bu olay yeni bir korsan sektör doğurur safasf.
Loxias Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "tavşan kanı bunlar" ı patentliyip tüm kahvelere satıcam yada buldum overlokcu ve "overlok yapılır" ı alıp tüm mahalleleri bu çileden kurtarmayı düşünüyorum ZIAAAAAAAAAAA
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LAN! ince belli yi düşünmüştüm ama tavşan kanını atladım! TÜH dabşankanı diye rakiple geleceğim. çok daha ucuz olacak. sürümden kazanıcam hem de tavşan kanı diyenler sana para ödemek istemezse "dabşankanı" demiştim ben yaa diyip yırtabilecekler!! çaylar demli _____ (adet, ölçü vs) Çay çeeeek demli olsun u da alıyorum hemen
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ____sizim aklıma gelmişt ve aklıma gelmişti yi de almıştım. para ödemekten yırttın olm!
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 küfürlerin kullanım hakkını alabilio muyuz iyi para kırarız
Loxias Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Benim™ yapıcam. Düşünsene ne para kaldırırım. Benim™ halkım. Benim™ savcım. Benim™ valim. of of
imouthis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sözlü olarak kullanmak serbest, reklam amaçlı (seçim kampanyalarında) kullanmak paraylan! ben olsam bastırır parayı boy boy reklam koyardım istanbul ankara sokaklarına peh
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 öyle düşündüğünden sen oralarda olamıyosun.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 türbanla ilgili her sözü ben patentliyorum beyler ona göre
Loxias Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "Kimse benim bacımın başörtüsüne el uzatamaz" ile başla bence
Öne çıkan mesajlar