Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Atma Recep Din Kardeşiyiz" ve "Recep Bey" sözlerinin kullanım hakkı satın alındı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CHP artık ‘Recep Bey’ diyemeyecek
Bir reklam firması, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sık kullandığı "Atma Recep Din Kardeşiyiz" ve "Recep Bey" sözlerinin kullanım hakkını aldı. CHP artık bu sözleri izinsiz kullanmayacak.

Radikal gazetesinin haberine göre hükümete yakınlığı ile bilinen YRD İstanbul Reklamcılık ve Danışmanlık adlı şirket, Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı başvuru ile seçim öncesinde bu sözlerin tüm kullanım haklarını aldı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25190160/

ne diyceğimi bilemedim. şaka mı abi bu. böyle bir şeyin nasıl patenti alınabiliyor ya. konuşmaya da yasak gelecek yakında sanırım.
Mesaj tarihi:
$arkida geciyodu ya. $arkiyi degi$tirmek zorunda kalacaklar heralde. sdaf

ya da recep bey li bi kampanya ba$latirlar belki, belli mi olur.

churcill in made in germany damgasinin ters donmesi gibi.
Mesaj tarihi:
Öyle saçma şey mi olur ya gidip türkçedeki belli kelimeleri patentleyelim sonra gelsin paracıklar hehehe.
Selamunaleykum
Aleykumselam
Bunların patentini aldın mı 7 ceddin para derdi olmaz :P
Mesaj tarihi:
"tavşan kanı bunlar" ı patentliyip tüm kahvelere satıcam

yada buldum

overlokcu ve "overlok yapılır" ı alıp tüm mahalleleri bu çileden kurtarmayı düşünüyorum

ZIAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
LAN!

ince belli yi düşünmüştüm ama tavşan kanını atladım!

TÜH

dabşankanı diye rakiple geleceğim. çok daha ucuz olacak. sürümden kazanıcam hem de tavşan kanı diyenler sana para ödemek istemezse "dabşankanı" demiştim ben yaa diyip yırtabilecekler!!

çaylar demli

_____ (adet, ölçü vs) Çay çeeeek demli olsun u da alıyorum hemen
Mesaj tarihi:
sözlü olarak kullanmak serbest, reklam amaçlı (seçim kampanyalarında) kullanmak paraylan! ben olsam bastırır parayı boy boy reklam koyardım istanbul ankara sokaklarına peh
  • Yeni Oluştur...