Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doubtful said:

Bisu, Fantasy ve Jaedong bu işe bi el atsın, Kore'nin itibarı söz konusu :D

Flash dicektin galiba Fantasyden önce halil abi :P
Mesaj tarihi:
Desu said:

doubtful said:

Bisu, Fantasy ve Jaedong bu işe bi el atsın, Kore'nin itibarı söz konusu :D

Flash dicektin galiba Fantasyden önce halil abi :P

Harbiden ya Flash varken di mi, unutmuşum ne zamandır takip etmiyorum bw.
Mesaj tarihi:
ra nın dimaga nın ingilizce gayette kekocan ama bir kişide bunu malzeme yapmıyor.bizde olsa direk sayfa sayfa ABI XX NEKADAR HANZO KONUŞUYOR AHAHAHHA diye bel altı olurdu.sanırım bizim mevzumuz sadece boş boş mahalle karısı gibi konuşmak,icraatta sıfır olup çok konuşan tek ülkeyiz.

diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

ra nın dimaga nın ingilizce gayette kekocan ama bir kişide bunu malzeme yapmıyor.bizde olsa direk sayfa sayfa ABI XX NEKADAR HANZO KONUŞUYOR AHAHAHHA diye bel altı olurdu.sanırım bizim mevzumuz sadece boş boş mahalle karısı gibi konuşmak,icraatta sıfır olup çok konuşan tek ülkeyiz.

diye düşündüm.

Benim takip edebildiğim kadarıyla çok efendi ve good manner insanlar bunlar, bizim de usta oyuncularımız böyle sevilmeyi, saygı görmeyi hak ederlerse kimse konuşmaz, konuşmaya çalışana da veririz cevabını her zaman.
Mesaj tarihi:
yok dediğim şey bizde has mevzuyu bırakıp küçük ayrıntılar ile boş boş oyalanmak.böyle olayın ana noktasını es geçeriz böle ufacık birşeyle uğraşırız.mesela iyi oyuncu çıkartalım adam ingilizcesi kötü olsun onun ingilizcesi ile makara döner durur.fatih terim olayı gibi.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

ya huun su sc kısımını şifreleyelim aga.böyle yoldan geçen tipler giremesin şu kısıma.

elite sc2 topicleri açılsın , invitela girelim topiclere , alakasız çöp yorumlar doluşmasın sayfalarca :P
  • Yeni Oluştur...