Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 huun said: Cuce said: abi ordan nasıl verdi anlamadım yanı... bildiğin işcide basardı heryerede yayılırdı onun yerine banling bastı başta tank, sonra thor avlayacağım diye çok ünite kaybetti. toplama vurduğunda büyük ihtimal zarar bile etti yani. arada expi de kaybedince gg oldu. saçma bir stratejiydi bence. artosis fazla övdü ama... yok işte o harektlerden önce kazandı dedim ben zaten, foxer 2 rax 2 factoryle 3. command ceterı attı, 10 mutası vardı senın ama expadn etmektende garip gurup seyler yaptı
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sabonis said: 2-3 aydır çok sıkı takip etmiyordum da bu july nerden çıktı ya? yoktu ortalıkta 3 ay önce? kimdir bu eleman? Eskilerden.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sabonis said: 2-3 aydır çok sıkı takip etmiyordum da bu july nerden çıktı ya? yoktu ortalıkta 3 ay önce? kimdir bu eleman?Şişkonun biri işte.
doubtful Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yildirimokur said: Lag başladı anlamsız bi şekilde. Doubtful sen mi lagıosun ? Aga 1 haftadır doğru düzgün oyuna bile giremiyorum, yoksa feci laglarım bilion. Spartaküs said: MC ezip geçer, yakın bile geçmeyecektir büyük ihtimalle. Aynen öyle oldu. oGs evinde mi yaşıyo'sun birader.
baybety Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya nedir bu zerglerin Centrylerden çektiği bu arada doupt sen nerelerdesin yaw? yoksun piyasada akşama girde koth yapalım.
doubtful Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sabonis said: 2-3 aydır çok sıkı takip etmiyordum da bu july nerden çıktı ya? yoktu ortalıkta 3 ay önce? kimdir bu eleman? Bi'kaç yıldır sıkı takip etmiyormuşsun :)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: Aynen öyle oldu. oGs evinde mi yaşıyo'sun birader.PvZ'nnin şu andaki durumuyla MC kalitesindeki bir oyuncunun değil Morrow'a, dünyadaki hiçbir Zerg'e karşı zorlanacağını sanmıyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yildirimokur said: sabonis said: 2-3 aydır çok sıkı takip etmiyordum da bu july nerden çıktı ya? yoktu ortalıkta 3 ay önce? kimdir bu eleman? Eskilerden. sc1 yani. eyvallah. o zaman bi boxer nada savior falan bilirdim anca :D
doubtful Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sabonis said: yildirimokur said: sabonis said: 2-3 aydır çok sıkı takip etmiyordum da bu july nerden çıktı ya? yoktu ortalıkta 3 ay önce? kimdir bu eleman? Eskilerden. sc1 yani. eyvallah. o zaman bi boxer nada savior falan bilirdim anca :D Hah bu şişko da onların amca kızı sayılır.
doubtful Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 _Spartacus_ said: Ahaha Jinro Elky olmuş :D Bu maç için ne dion?
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 boxer'ın comeback de yalan oldu galiba ortalıkta gözükmüyor? veya çılgın çalışıp kendine iyice güvenince mi geri gelecek acep
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 doubtful said: _Spartacus_ said: Ahaha Jinro Elky olmuş :D Bu maç için ne dion?Jinro'nun TvP kötü, Anypro favori. Mech falan yaparsa bilemem tabii :D
baybety Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 _Spartacus_ said: said: Aynen öyle oldu. oGs evinde mi yaşıyo'sun birader.PvZ'nnin şu andaki durumuyla MC kalitesindeki bir oyuncunun değil Morrow'a, dünyadaki hiçbir Zerg'e karşı zorlanacağını sanmıyorum. +1 çünkü yapılacak hiçbişey yok
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Jinro buradan kaybetmez. Fast expo bio'ya karşı 1 base void ray. Edit: PvT olduğunu unutmuşum :D
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 öf b type türbulans filmi çektiler dolu medivacla
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hala mech'in yeterince iyi olduğuna inanmıyor bi sürü terran ve mm gidiyolar colossus'a. kıyma oluyorlar :D bu arada, bu günün son maçı di mi?
doubtful Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 _Spartacus_ said: Jinro buradan kaybetmez. Fast expo bio'ya karşı 1 base void ray. Edit: PvT olduğunu unutmuşum :D Kaybetmemesi lazımdı ama üstünlüğü eline geçirdiğinde saldırmaması ve sol aşağıdaki exp'i farketmemesi sebebiyle kaybetti.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahahahahah herkesin gizli arzuları dökülüyor
BaaL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 chinroya caster ablayı yapcaklar heralde
Öne çıkan mesajlar