Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi 18 Mart Cuma Günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

stada gelicek fenerliler rahat giderde.stada gidicek galatasaraylılar benim olay :)

şmdi ben kadıkoy sogutlucesmeden metrobuse binicem.

metrobuse bindikten sora sıkıntı yok.

hadi giderkende problem olmazda donuste yine topluca sogulucesmeye akıyor gsliler.hani o civarda bi mevzu olabilir benc sonuçta saraçoglunun yanı yani

dönüşte soğütlüçeşmeye gs formasıyla gitmek hiç akıllıca olmaz. formayı saklayabileceğin bişiler giy üstüne.
Mesaj tarihi:
hicbisey olmaz. kutlama mı yapılacak nedir? sampiyonluk falan olsa anlarım da. mac zaten 21.00'da. macın bitmesi 23, senin sogutlucesmeye gitmen saat yarımı bulur minimum.
Mesaj tarihi:
ya bişi olucağından değil ama ben açıkcası bu konularda biraz fazla endişeleniorm heralde. çunku binbir turlu mal var her takım taraftarları arasında. sogutluçeşmede kadıkoyde olduğu için birçok fblide oraya donucek. o yuzden dedim tamamen.
Mesaj tarihi:
said:
dönüşte soğütlüçeşmeye gs formasıyla gitmek hiç akıllıca olmaz. formayı saklayabileceğin bişiler giy üstüne.

+1
abi taraftar diyip aşağılıyorum ben genellikle ama basic bir düşünce algoritmasına sahipler bu arkadaşlar. içinde yiyecek olan pakedi açabildiklerine tanıklık ettim!!

dönüşte yakalayalım iki üç kişiyi de dövelim diye düşünebilirler.

yapabilirler yani. yetileri var buna. biliyorum çok düşük bir ihtimal ama yine de olabilir.
Mesaj tarihi:
yani bende bişi olcagını sanmıyorum.sonuçta metrobusten inip sarı dolmusa biniorum ben şahsen benlik bir sıkınyı yok :)

ama tabi oraya 1-2 polis aracı konmalı bence

sonuçta abidik gubidik adamlar var.hyr ben tek olsam neyse ama cogu gs taraftarı sogutlucesmede toplanıyor donustede gidiştede.bütün anadolu yakasından stada gidicekler ordan gidiyor.hani bide fener maçı 45 bini görür seyirci.takım sonuncuda olsa fener maçıdır millet sırf o atmosferi görmye gidiyor.

hani toplu bi fenerli grubu gelir falan olur bi lavuk laf atar orda karambol olur bence

duruma göre taksim üzerinden de gidilebilir :)
Mesaj tarihi:
oldun said:

gs macı kazandıktan sonra üzerinde gs forması ile sögütlüçesmeye gitmek hmmm bunlar olduktan sonra dayak yersen nerde bu devlet deme bence

bende hiç bir şey olmaz. bizim maçtan önce trabzonlular kendileri stada geldi. Kimse de laf maf atmadı
Mesaj tarihi:
yani giderken ztn herkes mutlu oluyor

da fener bize 5 atar ne bilim dunya hali.illa fenerliler saldırcak diye bişi yok

yada mucize olur biz 3-4 sallarız

eğer klasik 2-1 fener galibiyetiyle biterse bi problem olmaz ama
Mesaj tarihi:
ya benlik birşey yok.metrobüsten inip 15metre dolmusa giderken sniperla avlamıcaklar herhalde

ama o civarda gruplu dolananlar olucaktır illa.
Mesaj tarihi:
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/03/09/hagi_beni_seven_fbahceyi_yensin

galibiyet kesinleşti

"Benimle çalışmak istiyorsanız, F.Bahçe'yi devirin"
Mesaj tarihi:
oldun said:

gs macı kazandıktan sonra üzerinde gs forması ile sögütlüçesmeye gitmek hmmm bunlar olduktan sonra dayak yersen nerde bu devlet deme bence

Son 7 yıldır Sami Yen'de her GS-FB maçına gittim, metrobüsten önce otobüsle kadıköye ordan da caddeye, metrobüsten sonra da söğütlüçeşme-cadde yaptım ama ne hikmettir 1 tane fenerli de tutup bişey demedi arkadaş. Böyle abartmaya gerek yok. Tek korktuğum gün Denizli maçının günüydü. Millet satırlarla beklemiyor yani öyle bi dünya yok.
Mesaj tarihi:
denizli maçından sora çok kötüydü abi ortalık

o gün forma üzerinde kapşonlu vardı allahtan

adamlar kırmızı arabaları taşlıolardı haha
Mesaj tarihi:
O gün çok kötüydü formayı falan gizlemek için polar + mont + şapka takılıyodum hakkaten tırsmıştım. Bir tane sony gördüm, adamlar camları kırmışlar, içeri girmişler ordaki televizyonları da kırmışlar ahah
Mesaj tarihi:
Khelben said:

oldun said:

Son 7 yıldır Sami Yen'de her GS-FB maçına gittim, metrobüsten önce otobüsle kadıköye ordan da caddeye, metrobüsten sonra da söğütlüçeşme-cadde yaptım ama ne hikmettir 1 tane fenerli de tutup bişey demedi arkadaş. Böyle abartmaya gerek yok. Tek korktuğum gün Denizli maçının günüydü. Millet satırlarla beklemiyor yani öyle bi dünya yok.
Satırla söğütlüçeşme'deyim bu sene. Sıçtın.
  • Yeni Oluştur...