BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 fenerlileri otobüslerle getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gs macı kazandıktan sonra üzerinde gs forması ile sögütlüçesmeye gitmek hmmm bunlar olduktan sonra dayak yersen nerde bu devlet deme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Red said: stada gelicek fenerliler rahat giderde.stada gidicek galatasaraylılar benim olay :) şmdi ben kadıkoy sogutlucesmeden metrobuse binicem. metrobuse bindikten sora sıkıntı yok. hadi giderkende problem olmazda donuste yine topluca sogulucesmeye akıyor gsliler.hani o civarda bi mevzu olabilir benc sonuçta saraçoglunun yanı yani dönüşte soğütlüçeşmeye gs formasıyla gitmek hiç akıllıca olmaz. formayı saklayabileceğin bişiler giy üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hicbisey olmaz. kutlama mı yapılacak nedir? sampiyonluk falan olsa anlarım da. mac zaten 21.00'da. macın bitmesi 23, senin sogutlucesmeye gitmen saat yarımı bulur minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya bişi olucağından değil ama ben açıkcası bu konularda biraz fazla endişeleniorm heralde. çunku binbir turlu mal var her takım taraftarları arasında. sogutluçeşmede kadıkoyde olduğu için birçok fblide oraya donucek. o yuzden dedim tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: dönüşte soğütlüçeşmeye gs formasıyla gitmek hiç akıllıca olmaz. formayı saklayabileceğin bişiler giy üstüne. +1 abi taraftar diyip aşağılıyorum ben genellikle ama basic bir düşünce algoritmasına sahipler bu arkadaşlar. içinde yiyecek olan pakedi açabildiklerine tanıklık ettim!! dönüşte yakalayalım iki üç kişiyi de dövelim diye düşünebilirler. yapabilirler yani. yetileri var buna. biliyorum çok düşük bir ihtimal ama yine de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yani bende bişi olcagını sanmıyorum.sonuçta metrobusten inip sarı dolmusa biniorum ben şahsen benlik bir sıkınyı yok :) ama tabi oraya 1-2 polis aracı konmalı bence sonuçta abidik gubidik adamlar var.hyr ben tek olsam neyse ama cogu gs taraftarı sogutlucesmede toplanıyor donustede gidiştede.bütün anadolu yakasından stada gidicekler ordan gidiyor.hani bide fener maçı 45 bini görür seyirci.takım sonuncuda olsa fener maçıdır millet sırf o atmosferi görmye gidiyor. hani toplu bi fenerli grubu gelir falan olur bi lavuk laf atar orda karambol olur bence duruma göre taksim üzerinden de gidilebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oldun said: gs macı kazandıktan sonra üzerinde gs forması ile sögütlüçesmeye gitmek hmmm bunlar olduktan sonra dayak yersen nerde bu devlet deme bence bende hiç bir şey olmaz. bizim maçtan önce trabzonlular kendileri stada geldi. Kimse de laf maf atmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 çok düşük bir ihtimal tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yani giderken ztn herkes mutlu oluyor da fener bize 5 atar ne bilim dunya hali.illa fenerliler saldırcak diye bişi yok yada mucize olur biz 3-4 sallarız eğer klasik 2-1 fener galibiyetiyle biterse bi problem olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kendi halinde yürürsen bir şey olmaz tabi. kaşınırsan kaşırlar :p ayrıca türkiye kupası finalinden sonra cadde'de turlayan trabzonlular görmüştüm geçen sene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya benlik birşey yok.metrobüsten inip 15metre dolmusa giderken sniperla avlamıcaklar herhalde ama o civarda gruplu dolananlar olucaktır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bence bir şey olmaz. hayatının en heyecanlı 15 dakikasını geçireceğini düşün sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gs yener gibime geliyo ya. cok guclu bir his bu. nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/03/09/hagi_beni_seven_fbahceyi_yensin galibiyet kesinleşti "Benimle çalışmak istiyorsanız, F.Bahçe'yi devirin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 neyse o zaman kesin gidiyo. sevindirici haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 oldun said: gs macı kazandıktan sonra üzerinde gs forması ile sögütlüçesmeye gitmek hmmm bunlar olduktan sonra dayak yersen nerde bu devlet deme bence Son 7 yıldır Sami Yen'de her GS-FB maçına gittim, metrobüsten önce otobüsle kadıköye ordan da caddeye, metrobüsten sonra da söğütlüçeşme-cadde yaptım ama ne hikmettir 1 tane fenerli de tutup bişey demedi arkadaş. Böyle abartmaya gerek yok. Tek korktuğum gün Denizli maçının günüydü. Millet satırlarla beklemiyor yani öyle bi dünya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 denizli maçından sora çok kötüydü abi ortalık o gün forma üzerinde kapşonlu vardı allahtan adamlar kırmızı arabaları taşlıolardı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 O gün çok kötüydü formayı falan gizlemek için polar + mont + şapka takılıyodum hakkaten tırsmıştım. Bir tane sony gördüm, adamlar camları kırmışlar, içeri girmişler ordaki televizyonları da kırmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o gun cok kotuydu. fenerbahce $ampiyon olamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi fenerliyi gsli zannedip dovdukleri de olmustu o gun. ben sanslıydım valla sami yen'de yasadım o sampiyonlugu :) inanmıstım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 O gün en çok Ulusoy sevinmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yok ebesinin seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Khelben said: oldun said: gs macı kazandıktan sonra üzerinde gs forması ile sögütlüçesmeye gitmek hmmm bunlar olduktan sonra dayak yersen nerde bu devlet deme bence Son 7 yıldır Sami Yen'de her GS-FB maçına gittim, metrobüsten önce otobüsle kadıköye ordan da caddeye, metrobüsten sonra da söğütlüçeşme-cadde yaptım ama ne hikmettir 1 tane fenerli de tutup bişey demedi arkadaş. Böyle abartmaya gerek yok. Tek korktuğum gün Denizli maçının günüydü. Millet satırlarla beklemiyor yani öyle bi dünya yok.Satırla söğütlüçeşme'deyim bu sene. Sıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar