Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DivX


YSidiousY

Öne çıkan mesajlar

Dediğin çok zor. Ama kazaadan indirememeni anlayamadım. Yani direct download dan bile hızlı. Fake dosya olmasını diyosan kazaa lite (artık resurrection) yükle. İçinde hem speed up var hemde avi preview.
http://forum.paticik.com/view.php?id=69788 AAA bi dakka arkadaş vizyona açmış. Keşke internet bölümüne açsaydın.
Sorumlu Ben:Zilyon tane topic ardır bunla ilgili keşke arama yapsaydın.
[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun


[Bu mesaj kiddo tarafından 02 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa nubisi seni =)
dosyayı search yaparken ilk gördüğünü indirme. biraz bekle arasın bi 5 dk ondan sonra en fazla user olanı indir. Tabii boyutunada dikkat et divxler 600 mbden aşşa olmaz pek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce bende böyle bir topic açmışdım ancak gelen cevaplardan ve yaptığım araştırmalardan edindiğim sonuç şu olmuştu : Web sunucuları üzerinden DivX paylaşan bir babayiğit yoktur. DivX indirmek için en iyi araç KaZaa dır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selamon ben de aynen yetersiz araştırma yaptığını söliebilirim.

ysidiousy ewt direk divx indirebiliceğin siteler mewcut. www.turkpassword.com "divx full filmler" bölümünden bu sitelere ulaşabilirsin: http://www.turkpassword.com/forums/forumdisplay.php?f=22[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

film arşiwi çok mu küçük? her konu başlığında divx full film indirebiliceğin düzgün çalışan en az 1 link bulunuyo. hatta bazı werilen linklerde 20 tane film war. şu an tıkladığım bi linkte kod adı kılıçbalığından tut, signs a kadar bi dolu film war mesela.

üye olmadığın için forumu tam olarak görüntüleyemiyo musun acaba? yani link werdik arşiw küçük dedin, daha ne olsun forumdakiler buldukları her ftp yi paylaşıyolar, sürekli update oluyo yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok orası zaten bi paylaşım forumu, millet kendi bulduğu sağlam linkleri birbirine weriyo forum aracılığıyla. filmleri o siteden indirme gibi bi olay yok yani

sitedeki daha eski tarihli konu başlıklarına da baktın mı? belki eski başlıklardan birindeki bi linkten lotr indirmek mümkündür[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YSidiousY, 06 Eylül 2004 09:44 tarihinde demiş ki:
tüm sitenin içinde google arama çubuğunda sitede arat dedim ama bulamadı kendşmde yine de bi göz gezdirdim ama yok
sitede aramayla eline pek bişe geçiceğini sanmıyorum çünkü genelde sitede verilen linkler doğrudan bi filme gitmiyo, bikaç filmin olduğu bi film download sayfasına gidiyo. o yüzden eski sayfaları da biraz karıştırsan ii olur. ha ama bulamadıysan da turkpassword.com dan daha ii link bulabiliceğin bi site bilmiyorum ben. yabancı siteler vardır gerçi böle ama bulmak lazım[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...