barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok abi. baya farkediyor. göremiyorum tahtayı 2. sıradan filan. ilk sırada da köşelerde kaldıysam imkansız. geçen dönem + bu dönem ilk 2 hafta göremeden geçti dersler. gözlük var da onu da sevmiyorum. lens iyiymiş. şu sorunları da olmasa bi. abi sizin gözler büyük numara herhalde. ondan o 0.75 lik azcık numaranın nasıl etkilediğini unuttunuz herhalde. bildiğin bulanık gözüküyor yazılar tahtada, perdede filan
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sen bi kullan bir kaç sene lens sonra dersin yine aynı şeyleri sdfasd. Sol retinam muşmula oldu mesela benim.
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 e napiyim? gözlük ile bok gibi oluyorum. hani cidden çok kötü. öbür türlü de göremiyorum. çok mu zararlı ki lens. doktor bişi olmaz demişti de içime kurt düşürdün ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Adam gibi kullanırsan bişey olmaz da genelde 2 seneden sonra falan bokum gibi kullanıyosun.
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pff. ben ilk günden sol gözü sıkılmış portakal kıvamına getirdim sanırım. gg
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yok o alışamamakla ilgili. Benim bahsettiğim çıkarmadan 1 hafta gitmek, 2 aylık lensle devam etmek falan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 barbu said: abi ben sanırım çıkartmışım lensi. emin gibiyim artık. boşa delmeye çalışmışım gözümü. ahahaha
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 barbu said: e napiyim? gözlük ile bok gibi oluyorum. hani cidden çok kötü. öbür türlü de göremiyorum. çok mu zararlı ki lens. doktor bişi olmaz demişti de içime kurt düşürdün ya. yüz tipine yakisan bi gözlük vardir elbet. gözlük güzel bi aksesuar. yakistirmayi bileceksin '.' hani en azindan evde takcak bir gözlügün olsun.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 24 saat pc başındayım ve gözlerimde herhangi bir bozukluk yok.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 24 saat pc başındayım ve gözlerimde bir bozukluk yok.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Zaybird said: 24 saat pc başındayım ve gözlerimde herhangi bir bozukluk yok. ergenlikte hücreler çabuk yenilenir laf sokucam diye salladım bişeyler allah sonumu hayır etsin
Öne çıkan mesajlar