Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://img7.anidb.net/pics/anime/59351.jpg dünyadışı canlılar aslında haberimiz olmadan aramızda yaşamlarını sürdürmektedir. bunlardan gezegenimize en son geleni olan dogura prensinin 'sıradışı' kişiliği nedeniyle meydana gelen olaylar ve bunların girdabında debelenen dünyalı ve uzaylıların maceraları. seri 15 yıllık bir jump mangasından uyarlama, görsel olarak normal ama bence iyi bir stil var. fakat esas olay prensin kırıp geçiren, "labran ceyms" dedirten kumpasları. sezonun direkt en iyi komedisi, gülmek isteyenler kesin denesin. serinin dvd kapağı http://sharetv.org/images/the_little_troll_prince-show.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu senenin en zevkle izlediğim animesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 fotoda pek güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 izliyecek olsam o resimden sonra izlemezdim o ne gaylik öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahuah her olay ulan prens gene ne bok yedin diye basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Tip biraz uyuz falan zaten tam karaktere uygun ama. Prensin yanındaki zavallı Craft süper. Bazı şeyler fazla uzasa bile (Color Rangers şarkıları falan girdiğinde sıkılıyordum en azından) baya keyifli bir anime. Gintama gibi random bir komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben çok sevdim lan openning şarkısı da çok ii, color rangers şarkısı da adam tam bir troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben de baya eğleniyorum bunu izlerken tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 muhtemelen sezonun en iyi animesi, tavsiye ederim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 alıcan bunu çekecen köşeye , yermisin yemezmisin !!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mortis said: adam tam bir troll Cidden herif için en uygun tanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hoş bi seri,dagura'nın prensin troll tanımını yapmakta tamamen haklısınız. sıkı takipçisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 İlk açılış sahnesini izlediğimde uzaylıları arıyan özel dedektif falan sanmıştım animeyi...meğersem oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Prens çok fena ya, zehahaha diye gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fulu muuuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Masaka Biri cidden trollüyor mu prensi şimdi bilemedim ben onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 prens ama aynı zamanda troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 13. bölüm sonu spoiler prens de fake çıkıp trollface yapacak sandım. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Prensi güzel trollediler ama lol. Baka nın evlilik planları da mükemmel. Adamın aklına ilk gelen şey kendisine rakip olabilecek kadar kötü bi evlat yetiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zincirleme troll animesiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ancak bitirdim de, böyle Ali Cengiz icinden delayed fireball gibi kumpas çıktı ya, cidden helal. Çabuk bitti maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar