Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.collider.com/wp-content/uploads/source_code_movie_image_jake_gyllenhaal_03.jpg 2009 yapımı Moon (Ay) filmi ile büyük övgü alan yönetmen Duncan Jones’un yeni filmi Source Code bilimkurgu türünde bir yapım. Filmin başrollerini Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga ve Jeffrey Wright paylaşıyor. Filmde bir bombacıyı bulmak için “Kaynak Kodu” adı verilen bir bilgisayar programı aracılığıyla başka bir adamın hayatının son 8 dakikasını tekrar tekrar yaşamak zorunda olan Yüzbaşı Colter Stevens’ın (Gyllenhaal) yaşadıkları konu ediliyor. http://www.youtube.com/watch?v=mnJegNyAb1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 prens değilmi lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vera farmiga kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nefret ediyorum bu heriften, sırf bu yuzden izlemiyorum oynadıgı filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sırf bu adam var diye sands of time'ı izlemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 synthesizer said: nefret ediyorum bu heriften, sırf bu yuzden izlemiyorum oynadıgı filmleri. ii bu herif ulan neyinden nefret ediyosun. donnie darkoda "kafa eleman lan bu" dedirtti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 donnie darko reyiz sevilmezmi be.iyi oyuncu bence her role konur oynatılır öyle bi tipi var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bende severim gilınhol'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Zaybird said: sırf bu adam var diye sands of time'ı izlemedin mi?aynen. sırf bu sebeple izlemedim. özellikle de o filme seçilmiş olmasını, ve kabul edip rolu gidip patavatsızca oynamasını da hiç kaldıramadım. perse benzer bi hali var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 film güzele benziyo, hafif "the next" benzerliği hissettim bide filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 film.cpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 perse benzer hali var evet. iranlı birkaç arkadaşım olmuştu, baya benziyor adam. bunun böyle tuhaf bi oryantal sureti var. iranlılar hep kara kuru tipler değil yani. bu film çok ilgimi çekti, konusu çok güzel olcak, yani boşu boşuna "donni darkoda uyuz oldum" diye önyargıyla yaklaşma derim. salon 1'de oynarsa giderim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 niye salon 1? diğer salonlarda öcümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 digiturk yok sırf perste gıcık oldum. genel olarak da sevmiyorum yavsak bi tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yavşak mavşak. Love and Other Drugs'ta Anne Hathaway'i yidi ama kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 film onnar bacım.. gerçek deel.. adamlar ölüyo ya filmde. aha gerçek hayatta ölmüyolar hiç. film hilesi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Gerçekten mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sonunu söylediğin iyi oldu (love & other drugs ise eğer), çok boktan olduğu için izleyememiştim ama merak da etmiştim nasıl bitebilir böyle bi film diye. source code muhtemelen çok iyi. zaten duncan jones da filme yapılan yorumları twitterdan RTlemiş mesela: rboulding Ryan Boulding by ManMadeMoon RT @rejects: Source Code is exactly the sort of movie you hope someone as smart as Duncan Jones would make, if given a budget. @ManMadeMoon 3 hours ago Favorite Retweet Reply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 valla özel efek falan bişiler var işte. http://www.youtube.com/watch?v=t7c8tFTAuh8 bak hiçbişi gerçek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 anne hathaway en kötü onu yiyebilir sorun yok. ama bu filmde michelle'e dokunursa kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Esnaf said: niye salon 1? diğer salonlarda öcümü var ne alakası var lol. salon 1 daha büyük oluyor, daha keyifli izleniyor. sinemalarda ses sistemi felan da daha iyi oluyor. daha küçük perdeli salonlarda o kadar zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bone said: perse benzer hali var evet. iranlı birkaç arkadaşım olmuştu, baya benziyor adam. bunun böyle tuhaf bi oryantal sureti var. iranlılar hep kara kuru tipler değil yani. bu film çok ilgimi çekti, konusu çok güzel olcak, yani boşu boşuna "donni darkoda uyuz oldum" diye önyargıyla yaklaşma derim. salon 1'de oynarsa giderim kesin. Üni de son sene, bayağı bir iranlı öğrenci gelmişdi okula. Şimdi erkeklerini bilmem ama yani o kız öğrenciler çoooooooook güzeldi, harbiden çok değişik bir havaları var, yürüyüşleri, endamları, gözleri yani güzeli tam real women oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi doğunun kadını (güneydoğu değil olm. iran kafkas etc) deli gibi makyajlı ve acaip havalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 makyajlı kadın (td) ayrıca jake kardeşimiz iyidir ya.filmleri hep iyi oluyor izleniyor donni darkoyu ben hala izlemedim.öyle sahne sahne bikaç saniye görmüştüm önyargılıyım.aynada gözüken ayıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar