stinger Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Merhabalar, Bu aralar bir LED Tv almayı düşünüyorum.Samsung un 40C600 modelini gördüm fakat genede tam karar veremedim.Bana bu konu hakkında öneride bulunabilirmisiniz , yada alternatif başka ürünler varsa nelerdir,teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bende B serisi var, olsaydı C alacaktım, gayet güzel bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dreagloth said: Bende B serisi var,param olsaydı C alacaktım, gayet güzel bir alet. http://www.armannd.com/wp-content/uploads/Haha-Youre-poor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 salon genişse 40 inç küçük kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben samsung aldım 32" modeli.kendi odamda kullanıyorum yer sıkıntısı olduğundan ufak aldım.aslında fazla ufak değil yinede.ben ps3 için kullanıyorum bunu.salonda 50" var ordan izliyorum programları arada.bi Bear Grylls var adamım onu izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bone said: salon genişse 40 inç küçük kalabiliyor. salon küçükse 40 inç büyük de kalabilir edit1: bir kaç gün önce 40c550 aldım lcd, o sıralar baya araştırmıştım da dediğin led'lerde clouding diye bir problem olabiliyormuş, almadan kontrol edin karanlık odada falan diyorlar. siyah kısımlarda dalgalanma, grimsi bölgeler falan olabiliyormuş edit2: 2buçukla 3buçuk metre arası için normal bir boy 40inç. 4 metreye kadar da sorunsuz ama para sıkıntısı yoksa 4metreden sonra 46" daha uygun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 salon normalse tam oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 normalden kastınız 1 oda bir salon evse tam oturabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar