FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Beyler yazilanlar acaip azimi sulandirdi.Heleki bi arkadas wow da ilk yasadigin duygulari yasiyacaksin demis.6 yildir wow oyuncusuyum Rifte gecsemmi gecmesemmi die dusunuorm. Buraya oyundan charlarinizin, ortamin vs SS lerini koysanizda bi canli canli gorzsek nasildir neler donuyor.. Bu arada oyunda yas ortalamasi kac bilgi verebilecek olan varmi? WOW da en cok baydigim sey gunde 18 saat wow oyniyan 13 yasindaki artist bebeler.
kath Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 6 yıldır wow oynuyosan niye bekliyosun ki direk geç. Oyunlar eğlenmek için var sonuçta , 6 yıl hangi oyun ilk günkü gibi eğlendirebilir? Yeni iyidir.
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kesinlikle dikkat çekmek için söylemiyorum, ama ikinci mesaj baya tehlikeli. olayı döngüye sokmana neden olan şey: ikinci mesajın savunduğu düşünce varsayım: rift wowdan daha iyi wowu bırak ama rifte de geçme ikinci varsayım: hayat oyundan daha iyi edit: yanlış anlaşılmasın övgüm sistemin hayatına değil, gerçek hayata ve doğaya. bazı arkadaşlar yaşamak kavramını çok yanlış tanımlıyolar (toplumun 99%dan büyük kesimi)
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kesinlikle dikkat çekmek için söylemiyorum, ama baya anlamsiz bisey yazmissin.
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hadi savun kendini, eminim yeterince arkadaşın var forumda sana arka çıkıp düşünceni destekliycek. sizin dünyanız istediğiniz gibi kirletin virüs gibi
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi hayatina devam et sen, bosver forumu.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sahasrara said: yanlış anlaşılmasın övgüm sistemin hayatına değil, gerçek hayata ve doğaya. bazı arkadaşlar yaşamak kavramını çok yanlış tanımlıyolar (toplumun 99%dan büyük kesimi) anlamadım hiçbişey.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sahasrara said: kesinlikle dikkat çekmek için söylemiyorum, ama ikinci mesaj baya tehlikeli. olayı döngüye sokmana neden olan şey: ikinci mesajın savunduğu düşünce varsayım: rift wowdan daha iyi wowu bırak ama rifte de geçme ikinci varsayım: hayat oyundan daha iyi edit: yanlış anlaşılmasın övgüm sistemin hayatına değil, gerçek hayata ve doğaya. bazı arkadaşlar yaşamak kavramını çok yanlış tanımlıyolar (toplumun 99%dan büyük kesimi) http://i1102.hizliresim.com/2011/2/14/4471.jpg
Shimone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sahasrara said: hadi savun kendini, eminim yeterince arkadaşın var forumda sana arka çıkıp düşünceni destekliycek. sizin dünyanız istediğiniz gibi kirletin virüs gibi
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Fistan said: anlamadım hiçbişey.
interperez Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sahasrara said: hadi savun kendini, eminim yeterince arkadaşın var forumda sana arka çıkıp düşünceni destekliycek. sizin dünyanız istediğiniz gibi kirletin virüs gibi canıms <3.
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yaw 2 ss istedik olay neye donmus :) SS KOYUN LAN! Warrior Champion SS i koyun mumkunse.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.gumgod.com/images/mike_sdwarrior_warrior.jpg
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sahasrara said: kesinlikle dikkat çekmek için söylemiyorum, ama ikinci mesaj baya tehlikeli. olayı döngüye sokmana neden olan şey: ikinci mesajın savunduğu düşünce varsayım: rift wowdan daha iyi wowu bırak ama rifte de geçme ikinci varsayım: hayat oyundan daha iyi edit: yanlış anlaşılmasın övgüm sistemin hayatına değil, gerçek hayata ve doğaya. bazı arkadaşlar yaşamak kavramını çok yanlış tanımlıyolar (toplumun 99%dan büyük kesimi) anlamli olduguna inandigim ama beni cidden asan bir yazi, yetemedim anlamadim.
jonq Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 FoShiZzle said: yaw 2 ss istedik olay neye donmus :) SS KOYUN LAN! Warrior Champion SS i koyun mumkunse. Rift SS Rift Gameplay Videos
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Al sana KELLECİ şampiyonumdan bir kaç ss sasfdfd. http://img402.imageshack.us/i/20110306183354.jpg/ http://img41.imageshack.us/i/20110306185833.jpg/ şu foruma ss koymayı beceremedim hiç.Neyse linklere tıklayınca açılıyo :D
solidhammer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahuauhauhuauhuahuauhuauha nası bir beyin fırtınası bu yarabbim. Sashara sen malı nerden alıyosun kara şükürüden mi ? sağlam baya kafaso belli axadfsafcxga
Öne çıkan mesajlar