reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 2 hafta sonra turkiyede olucam, yalniz sole bi durum var bendeki kontorlu hat coktan kapanmistir. simdi ben havaalanina iner inmez hemen bi telefon edinmem lazim hem millete haber vermek icin hemde 2 haftaligina kullanmak icin, havaalaninda edinebilecegim sadece 2 haftalik en ucuz telefon/tarife ikilisi ne olabilir? ne biliim ole turkcellin yada vodafonun ole le$ telefonlari fln varmidir yada tarifeleri hemen acilacak kullanilacak sonra cope atilacak cinsten?
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kendi telefonun yok mu? sim kart al kullan. kaydettirmeden kullanırsın 2 haftaymış nası olsa.
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok telefon tr de kaldi arkadasa hibe etmistim yani, hatta hattida dusundumde onuda hibe etmistim, izmirde onlarda :D bari en fiyat performans en iyi telefon/tarife ikilisini soleyinde onu alayim. bide havaalaninda nerde bulabilirim telefoncu varmidir bayi falan?
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hangi havaalanı? isttekilerde izmirde var da diğerlerini bilmiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 her gittigimde turkcell hazir kart aliyorum ben, teli de birinin eskilerinden.
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 3 ünün de var istanbulda, eski hattını açabilirler zaten sim kart zort diye veriyorlar, numaranı hatırla yeter. avea olması lazım en uygunun ama bilemiorm 34235253 tane kampanya var
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 valla bizim bir arkadaş her geldiğinde yeni bir hat alıyordu. "Eski hattı açtırana kadar 4-5 gün geçiyo yeni hat alsam hemen açıyolar" diyodu
Öne çıkan mesajlar