reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 2 hafta sonra turkiyede olucam, yalniz sole bi durum var bendeki kontorlu hat coktan kapanmistir. simdi ben havaalanina iner inmez hemen bi telefon edinmem lazim hem millete haber vermek icin hemde 2 haftaligina kullanmak icin, havaalaninda edinebilecegim sadece 2 haftalik en ucuz telefon/tarife ikilisi ne olabilir? ne biliim ole turkcellin yada vodafonun ole le$ telefonlari fln varmidir yada tarifeleri hemen acilacak kullanilacak sonra cope atilacak cinsten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 var hepsinin. alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kendi telefonun yok mu? sim kart al kullan. kaydettirmeden kullanırsın 2 haftaymış nası olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok telefon tr de kaldi arkadasa hibe etmistim yani, hatta hattida dusundumde onuda hibe etmistim, izmirde onlarda :D bari en fiyat performans en iyi telefon/tarife ikilisini soleyinde onu alayim. bide havaalaninda nerde bulabilirim telefoncu varmidir bayi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hangi havaalanı? isttekilerde izmirde var da diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 her gittigimde turkcell hazir kart aliyorum ben, teli de birinin eskilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 @doruk istanbul, ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 3 ünün de var istanbulda, eski hattını açabilirler zaten sim kart zort diye veriyorlar, numaranı hatırla yeter. avea olması lazım en uygunun ama bilemiorm 34235253 tane kampanya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 valla bizim bir arkadaş her geldiğinde yeni bir hat alıyordu. "Eski hattı açtırana kadar 4-5 gün geçiyo yeni hat alsam hemen açıyolar" diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 3310. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar