Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laser? projectile? hybrid?


Sam

Öne çıkan mesajlar

amarr gemileri kullanıyorum ve kullanmaya devam etmeyi planlıyorum (bana uygun geldi saldırı ve savunma tarzı) lakin turret olayı hakkında ne kadar kafa patlatıp araştırma ve kıyas yaptıysam da netleştiremedim kafamda. halihazırda large energy turrets rank 1 oldu ama mesela bakıyorum ki apoc'un 8 turret hardpointi dolmuyor takıyon jim beam ile.. :) ben şöyle hepsini birden doldurup battılkuruyuzır oppereyşınıl kumendır havalarında gezmek istiyorum. bu iş için de baktım ki proj ya da hybrid daha uygun, daha az grid çekiyorlar. howitzer mi, tachyon mu yoksa nedir yani bu olay?

sizin düşünceniz nedir bu konularda? düşmanının isviçre peynirine ya da eriyik mozzarellaya çevirmek isteyen birine tavsiyeniz nedir? (resmi forumlarda search option da bulamadım başlık da)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hiybrid gitmez apoc a falan.En iisi laser.Benim lvl 4 tahcyon ile ortalama mutlfreq. ve radio ( galba) lens ile 130-150 vuruyorum.hele shield inince 500 bile vuruyo
projectile kullanan pek kalmadı sanırım apoc ile ama vardır gene.......zaten 8 slot uda doldurmak manasız.2 tane cruise veya torpedo koyman ii olur....[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?


[Bu mesaj behran tarafından 05 Eylül 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabi şöyle bi durum var.laser lar çok cap yiyo ondan armor tanking yaparsan cap recharger lar ile dolum süresini 230 sn flan yapabilirsin.ozman ölmezsin gibi bişi.çünkü armor rep ler cap map yemiyo ayıca 2 tane rep taksan bi seferde 2*600 den 1200 armor onarıyo.....tabi armor hardenerde takacaksın mecburen.....
istersen fit i yazarim[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet o armor tanking'le ilgili ne yapmam gerektiğini biliyorum da işte turret konusunda emin olamadım. yanında roket de kullanayım yani? belli bir alanda yoğunlaşmak zayıflık mı olur yoksa güç mü sağlar onu da kestiremedim.. neyse ben hele ilk armageddon'u alıp bir deneyeyim energy turret'ları..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lazer lazer ne isin var hybri,dle
ben oynarkene milley small range hybridleri megalara yükleip close combat filan yapiodu ama P: senin olain close deil long range se :P[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bir de benden dinleyin :)

Babacım Laser'den şaşmayacaksın. Ben Laser gittim ve çok mutluyum. Hem çok başarılı hem de gelecekte çok paranı koruyor yani ammo almak gerekmiyor.

Şimdi Laser baya cap harcıyo diyorlar da skillerin iyileşti mi umursamıyorsun o harcanan capi. Bir tek armor tankini devam ettirebileceğin süre azalıyorki o kadar önemli değil. Benim Large Energy Turret Lvl 5, 3 gün sonra bitiyor. Ve inan bana Tachyon eşşekler gibi vuruyor doğru range'de. Ama ben şu aralar Mega Pulse kullanıyorum çünkü hem acayip hızlı hem iyi vuruyor. Hele Armageddon kullanacaksan 7 tane veya 6 tane skillerine göre Mega pulse kullan derim. Çünkü Amarr BS skillinin bonusuna göre Mega Pulselar oyundaki en hızlı large turretlara dönüşüyorlar ve taramalı tüfek gibi tecavüz ediyorlar.

Arma'da tank yapmak çok zor bu arada onu da söleyeyim.

Armor tank yapmak için: 3 hardener + 2 Large armor repairer olması lazım. Bu çok önemli bir bilgi. Hardenerları düşmanın ne tür damage türünü kullanıosa ona göre kullanacan. Ama genellikle PvP'de kinetic+thermal+explosive kullanırız.

Med slotları da cap recharger2 lerle donattın mı çok güzel olur.

Ayrıca, Projectile sakın kasma. Hybridleri de sevmiyorum. En baba yol laserler.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 05 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
Valla konuyla ilgim yok bozmakda istemezdim ama durduramadim kendimi.

shields up! weapons online!
not equipped with shields? well then buckle up!



Shields UP! Red Alert! Charge the Phaser arrays, load the torpido bays! Attack pattern Alpha,

ENGAGE![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

we'r borgs lower your shield bla bla bla :P resistance is ...

animsayamadim hepisini simdik
[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"


[Bu mesaj Creel tarafından 05 Eylül 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekala, hepinize teşekkürler. ben devam edeyim madem.. farkında olmadan (ni-kunni'nin çekiciliğine kapılarak :horace: ) bana en çok uyan gemi ve silahlara yönelmişim.. :-p

plating yerine hardener tercih etmek en mantıklısı herhalde bs'de, cruiser'da hardener kullanamıyorum doğrusu cap ucu ucuna yetiyor zaten..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...