Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 flash jeadong bisu gelsin girl bandler sahneden inmesin tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 l0llisback said: _Spartacus_ said: Böyle büyük bir turnuvanın kaderinin latency nedeniyle etkilenmesi acı. zaten sadece koreliler yenilince latency problemi konuşuluyor,yenince problem yok. Madem foreignerler o kadar iyi GSL de gostersinler basarılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huk var işte code s'te. 3 galibiyet 8 mağlubiyet takılıyor. 9 oldu bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 medivh said: l0llisback said: _Spartacus_ said: Böyle büyük bir turnuvanın kaderinin latency nedeniyle etkilenmesi acı. zaten sadece koreliler yenilince latency problemi konuşuluyor,yenince problem yok. Madem foreignerler o kadar iyi GSL de gostersinler basarılarını. gönder thorzaini gsl kazansın gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tur-1 kanalında lolisbackin sen olduğunu düşündükleri için buraya saçma sapan post atman da hoşuma gitti :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huk çok kral adam vs de adamın hiç bi olayını göremedim şu kadardır izliyorum maçlarını, nedir olayı :) MC falan da işte çok kral adam falna filan dio da gelen geçen dövüoı adamı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huk forever codeA general. apm ile olmuyor bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mortis said: huk çok kral adam vs de adamın hiç bi olayını göremedim şu kadardır izliyorum maçlarını, nedir olayı :) MC falan da işte çok kral adam falna filan dio da gelen geçen dövüoı adamı hehe adamın numarası yapabilitesi olması gerisi oynadıkca oturan seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huk iyi de çevresi kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huk zeki ama çalışmyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huk'ın bi olayı yok zaten niye bu kadar fanı var fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tunca said: huk'ın bi olayı yok zaten niye bu kadar fanı var fikrim yok KISKANÇÇçÇÇçç XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tyrannus said: huk zeki ama çalışmyor haha bu geyik biliyorum da hani acaba antreman mı yapmıyor diyeceiğim de MC röportajında yine HUK için practice machine diyordu, paso pratik yapiomuş oynuomuş vs. demek ki yeto. demek memphisi göndersek o eve Code S olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi yok baya baya engelli derecesinde aptal huk.bütün gün oynuyor da gamesense yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Huk 24 saat streamı acık olmasına ragmen hala yenilior nasıl oluyor bu is:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Huk, ağzı laf yapanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tunca said: huk'ın bi olayı yok zaten niye bu kadar fanı var fikrim yok Kıçını seviyor, şebek, bm, Mc'nin sevgilisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 uzun aradan sonra tekrar tsl. cok güzel tempolu devam ediyolardı neden bu kadar ara verdiler anlamadım ben cokd aha heycanlı bi turnuvaydı bi anda söndü ara verilince 3 hafta üste üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 thorzain varken 1 yıl ara verilse bile sönmez, bekliyoruz son 14 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Vücudum hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 offf thorzain şüphesiz gördüğüm en iyi terran, çok iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kesinlikle katılıyorum nasl daki tiplerden bikaç gömlek üstte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 selectin yeri ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 THORZAIN PARÇALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 napıyo bu kas ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar